Podrzava li GPU directx11 igre?

poruka: 9
|
čitano: 1.813
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan

Trazio sam temu o ovome ali nisam nasao pa ju pokrecem ja. 

Imam graficku:  Nvidia GeForce GTS 250 1GB ,danas je nadogradena na 331.65 verziju.  Mene sada zanima mogu li ja s tom grafickom igrati igre koje zahtjevaju directx11?

Poruka je uređivana zadnji put sri 13.11.2013 15:19 (NistaNeznam).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Piše da moja ne podržava, a igra normalno igre koje zahtijevaju DX11, čak i u win7 piše da je DX11, a na specifikacijama podržava DX10, tako da, morala bi pokretati. 

Optimizam je nedostatak iskustva.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: Podrzava li GPU directx11 igre?
NistaNeznam kaže...

Trazio sam temu o ovome ali nisam nasao pa ju pokrecem ja. 

Imam graficku:  Nvidia GeForce GTS 250 1GB ,danas je nadogradena na 331.65 verziju.  Mene sada zanima mogu li ja s tom grafickom igrati igre koje zahtjevaju directx11?

Crysis 3 ne možeš jer je on isključivo DirectX 11 naslov. Druge možeš koliko mi je poznato jer još nijedna druga nije čisto DirectX 11 već rade i na DirectX 10 hardveru.

Twitter: @191x7
12 godina
neaktivan

Pa mislim sve novije su manje vise samo dx11 kao npr COD Ghost  ,, Battlefield 4 Crysis 3 itd mene zanima jel mogu te gdje pise isljkucivo dx11? Podatke gledam na game debate.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ako je isključivo onda vjerojatno nećeš, kao što 191x7 kaže, a ako nije, onda ćeš moći. 

Optimizam je nedostatak iskustva.
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Ok a kako da znam kada ce unaprjediti verziju graficke da cu moci dx11? Jer stalno dobivam nadogradnje.

0 0 hvala 0
17 godina
NistaNeznam kaže...

Ok a kako da znam kada ce unaprjediti verziju graficke da cu moci dx11? Jer stalno dobivam nadogradnje.

Unaprijediti će kada kupiš grafičku koja podržava dx11, noviji driveri ti ne mogu pomoći po tom pitanju.

17 godina
NistaNeznam kaže...

To su ti nadogradnje za driver (upravljački program). Ništa više.

DirectX 11 nije samo softverski fičer, mora ga podržavati i hardver kako bi se koristio, a GTS 250 je DirectX 10 kartica.

Twitter: @191x7
12 godina
neaktivan

Ah ok hvala decki puno ste mi pomogli.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice