Imam jedno pitanje da li moje napajanje moze drzat ovu konfu ako umjesto 8600 gt kupim 5770.............
ne!
uzmi corsaira 400w i sve pet :)
A kakva je razlika izmedju ta dva napajanja kad su oba 400w
Mislim da bi bilo na knap sa tim ostatkom konfe.
ne!
uzmi corsaira 400w i sve pet :)
Šta ne? Ja sam na MS KY400ATX P4 držao HD5770+oc proc+oc grafa,sve je radilo.
A kako da znam ocel mos drzat ili ne kad jedni kazu da hoce a drugi da nece
A kako da znam ocel mos drzat ili ne kad jedni kazu da hoce a drugi da nece
Poslušaj me,ja sam imao HD5770,E6420 2.13ghz @3.0ghz 1.666v,1x80mm led blue 1x120mm led blue 1x80mm no led 1x120mm no led,3 keksa rama(sve zajedno 4gb) gigabyte p965-s3 rev.3.3 WD Blue 500GB 16mb cache,i još svašta nešta i puno više struje čupa od tvog kompa i kod mene je radilo,a sada radim na 3870 koja više guta struje od 5770.I još imam i neonke i pun K novih stvari na tom MS napajanju,i sve radi uredno.
Ma uzmi neko pošteno napajanje, ne se zahebavat s šrotom svih šrotova. Čak ni PCIe konektora nema. Ako imaš 1200 kn za grafu, imaš i 300 za Fortrona.
Ja to napajanje nebi držao ni za podmetač za vaze...
LC Power Silent/Super Silent/Green series napajanja, Corsair, Sharkoon, Corsair, Silverpower, XFX, Seasonic, Enermax...
Uglavnom...
MS je pain in D ASS.
Onda moze li fortron 400w ili cx 400w
MS napajanja su izazivanje vraga, ili ti izazivanje smrti računala. To je šroteks nad šroteksom.
Uglavnom odi na neka jeftinija,al pouzdana riješenja tipa LC power.
MS je najveći šroteks sve robe....uzmi Corsair VX450 ili nekog Coolermastera 450-500w ili LC Power
Ma to napajanje je i previše za ovu konfu koju ti imaš....doduše slažem se s ljudima tu s foruma koji kažu da je to napajanje šrot, ali ako ti se ne daje previše para i ovo je dovoljno za tvoju kofu i ima pcie konektor....
Ma to napajanje je i previše za ovu konfu koju ti imaš....doduše slažem se s ljudima tu s foruma koji kažu da je to napajanje šrot, ali ako ti se ne daje previše para i ovo je dovoljno za tvoju kofu i ima pcie konektor....
Koje je dovoljno ms 400w koje sad imam ili cx400w
Za to što ti imaš je dovoljan taj MS, ali je ŽNJ kvalitete (kad su Kinezi po našim nacrtima radili kvalitetna napajanja,
i to za maloprodajnu cijenu od 120kn? Znaš da je ulazna cijena MS-a cca 70-80knm dodaš PeDerVe i maržu i to je to.),
i rade probleme, nema PFC-a (google PFC Power Factor Correction), ima šrot kondezatore,
nema ni osigurač (većina njih)...
Ako nećeš upgradeati svoju konfu, uzmi si recimo ili Fotron PNF serije 350/400W,
ili nekakav LC Power Office series.
Ako ćeš kasnije nadograđivati, izdvoji malo više pa si upikni LC Power Silent ili još bolje Green series,
te Corsair CX i VX serije napajanja.
Nemoj radi 50-100kn riskirati diskove na kojima je sentimentalna vrijednost neprocijenjiva.
Koje je dovoljno ms 400w koje sad imam ili cx400w
Ma dovoljan ti je i taj MS, ali evo da se nadovežem na ovo kaj je don kihoty napisao, ne vrijedi riskirat stroj zbog par kuna razlike. Za 250kn kupiš coolermaster napajanje 460w koje je puno bolji izbor od ms-a....
Pozdraf....
Iskombinovacu nes al jel 5770 puno bucna ili ne
Iskombinovacu nes al jel 5770 puno bucna ili ne
vent na 60% .. necujna je ...
Ok znaci nije bucna a dal je moze drzat cooler master 400w napajanje ono je jeftinije od cx400w
Ovaj MS napajanje je tempirana bomba. Imam (imao) to napajanje na nekom jadnom kompu,jednog dana igram ja San Andreas i odjednom sve se ugasi i imam miris pohanih komponenti. Usrano napajanje je spržilo matičnu,proc i naravno sebe!Dakle svi koji imate posla za belzebubom u svojem PC-u znate što vam je radit.
A koja grafa bi bila dobra na moj komp sa cijenom do 1200 kn max al da ne mijenjam napajanje

Pa koja bi bila dobra evo nesto gledam ovu gts 450
Za nju treba....
Okani se toga napajanja kako ti svi savjetuju uzmi lc.a 200kn sasvim dobro napajanje nije šrot kao MS
LC Power Super Silent 550w 279kn
XFX HD4870 1GB-1050kn

Da te ispravim, to napajanje ima pci-e konektor i to čak 2, ne bi čovjek vjerovo
Al nije da ima neke koristi od toga
Pitam se koja im je svrha? A da se gore stavi gtx460 napajanje odma krepa

Koliko sam ja vidio ima 1 6 pin naponski konektor,ja bi uzeo n vidia kartici ako moze ili 5770 od atija
EDIT:Ja sam iz bih i mogu kupovat u sljedecim shopovima
www.plus.ba (najveca ponuda)
www.ingel.ba
www.genelec.ba