PCI Express pomoc

poruka: 16
|
čitano: 1.246
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
PCI Express pomoc

E bok! IMam AN52 staru matičnu i ATI HD4570 valjda koja mi ne radi kako bi valjalo, uglavnom na FS-u me hebe antialiasing, sto je sa starijom grafuljom radilo super...e sad me zanima, na ovo maticnoj je PCI-E 16x, da li mogu staviti na to PCI-E 3.0 16x kartice graficke ili mi treba kompletnos ve novo? hvala

0 0 hvala 0
16 godina
PCI Express pomoc

Možeš.

Sposral bum ti se na gelender i vkral kobasice. Gotovo je konju zmuzgani. // Silujem ljude koj kažu da je nekaj gamersko \\سمَـَّوُوُحخ ̷̴̐خ ̷̴̐خ ̷̴̐خ امارتيخ ̷̴̐خ
Moj PC  
0 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
Re: PCI Express pomoc

Puno hvala...jos pitanjce...amd procesor, jel mora nuzno ici ATI grafika ili mogu nvidijinu...

16 godina
neaktivan
PCI Express pomoc

nema ti to veze, možeš staviti bilo koju grafičku

kaos
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
PCI Express pomoc

dali ja mogu staviti novu grafičku karticu npr. ati radeon hd 7750 1 gb ddr3 pcie 3.0 .a moja je matična asus m3a78 ,a imam grafičku karticu ati radeon hd 2600 pro Graphics Bus Capability PCI Express 2.0,Maximum Bus Setting PCI Express 2.0 x16 ,Memory Type ddr2

0 0 hvala 0
16 godina
PCI Express pomoc

Da, ali je moguće da ćeš imati CPU bottleneck.

Sposral bum ti se na gelender i vkral kobasice. Gotovo je konju zmuzgani. // Silujem ljude koj kažu da je nekaj gamersko \\سمَـَّوُوُحخ ̷̴̐خ ̷̴̐خ ̷̴̐خ امارتيخ ̷̴̐خ
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

sta je bottleneck

12 godina
neaktivan
crni laf kaže...

sta je bottleneck

Evo tu ti je objasnjeno nadam se da ces shvatit :D http://www.bug.hr/forum/topic/graficke-kartice/kako-prepoznati-cpu-bottlenecka-gpu/148619.aspx (prva stranica)

Regen Servis Reball Akcija 250kn
Poruka je uređivana zadnji put ned 24.11.2013 14:25 (Mezethys).
11 godina
neaktivan

znaci ako sam ja dobro skuzija trebam promjeniti proces i uzeti neki jaci da bi mi graficka iskoristila punu svoju snagu

15 godina
neaktivan
To znači da ti procesor ne može u potpunosti iskoristiti grafičku karticu.
Ukratko.
Optimizam je nedostatak iskustva.
11 godina
neaktivan

ja trenutno imam amd athlon II 64 x2  5000+, ali san mislija uzet phenomII x4 945

bili mi to pomoglo

16 godina
crni laf kaže...

ja trenutno imam amd athlon II 64 x2  5000+, ali san mislija uzet phenomII x4 945

bili mi to pomoglo

Da, taj x2 bi dosta bottleneckao.

17 godina

taj phenom bi bio idelan za 7750 {#}

11 godina
neaktivan

hvala puno.evo jos nesto me zanima samo cuja san da win 7 32-bit nemoze ocitati vise od 3.5 gb ram jeli to istina , znaci morao bih staviti win7 64 da mi ocita svih 4 gb rama jeli to tocno

17 godina
PCI Express pomoc

tako je to je tocno

bdw imas gumb hvala za stitnut tako da nemoras pisat {#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 24.11.2013 17:09 (4mal).
Moj PC  
0 0 hvala 1
11 godina
neaktivan

koje sranje sad moran sve isponova instaliravati 

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice