Nvidia GTX 700 info

poruka: 595
|
čitano: 93.434
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Nvidia GTX 700 info

iznenađujuče da su stavili cijenu jednaku gtx680 koja se zbog toga več može smatrat da je išla u eol

hd7970 ghz ed bi trebali spustit cijenu na oko 380 $ da bi bila konkurentna

kradem mine iz minskog polja
Poruka je uređivana zadnji put čet 30.5.2013 20:17 (dery).
Moj PC  
1 2 hvala 0
12 godina
Nvidia GTX 700 info

Da se mene pita,jedino tko bi trebao spustit cijene je Nvidija. {#}

MSI GTX 770 Lightning  {#}

Šteta sto nije 780,tj;masina.

Dream team.
Moj PC  
1 1 hvala 0
12 godina
Re: Nvidia GTX 700 info
Paradox1 kaže...

MSI GTX 770 Lightning  {#}

Šteta sto nije 780,tj;masina.

Mislim da nam MSi sprema nešto posebno za GTX780, možda neki novi model sa novim imenom...?

BF3: CRO_hRci
13 godina
dery kaže...

iznenađujuče da su stavili cijenu jednaku gtx680 koja se zbog toga več može smatrat da je išla u eol

hd7970 ghz ed bi trebali spustit cijenu na oko 380 $ da bi bila konkurentna

A šta je iznenađujuće molim te ? Prepakirani 680 košta ko prepakirani 680...???

Mislim digli su cijenu flagshipa za 1/3 a (staru) refreshanu seriju prodaju po istoj cijeni ko' prije godinu dana....Nigga please...

16 godina
Paradox1 kaže...

DarthMarkus kaže...

A šta je iznenađujuće molim te ? Prepakirani 680 košta ko prepakirani 680...???

Mislim digli su cijenu flagshipa za 1/3 a (staru) refreshanu seriju prodaju po istoj cijeni ko' prije godinu dana....Nigga please...

znam ali ipak je u ljepšem odijelu sa boljim vrm-om novi komad plastičnog otpada malo jači od blizanca i hd7970ghz ed stoga čudno da nisu opalili jaču cijenu što je svojstveno nvidiji

kradem mine iz minskog polja
Poruka je uređivana zadnji put pet 31.5.2013 11:14 (dery).
12 godina
Nvidia GTX 700 info

Evo i review od MSI GTX 770 TF Gaming .

U prilogu slika sa off stranice od CM,vidljiva razlika izmedu Gaming i Lightning verzije.

Nekak mi se cini da Gaming verzija ima vece fanove,zasad nisam nasao nikakav posten review pa ne mogu tocno reci.

Citat koji ide uz sliku,od CM

"Finishing off the last systems with MSI & NVIDIA GTX 770 and MPower Z87 boards for Computex. Looking good!"

{#}

CM on Facebook CM on Facebook
Dream team.
Poruka je uređivana zadnji put pet 31.5.2013 12:44 (Paradox1).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Nvidia GTX 700 info

Jel taj gaming edition sad umjesto power editiona? Bas me zanima kakvu ce cijenu iznad referentne imati ovaj model. Izgleda zanimljivo :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Nvidia GTX 700 info

Sumnjam.{#}

Sad kad sam to tvoje procito umislio sam si da bi mogla doci 780 PE,

jer u seriji 600,670 je bila PE,a 680 Lightning.

Jedini je problem,ak' je tako,zasto ju onda nisu izbacili?

Dream team.
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Nvidia GTX 700 info

Cijene referentnih modela gtx 780 u masu austrijskih i njemačkih web shopova već su pale oko 10-ak posto. Počelo je sa 650 eura, sad ih se već može nabavit za 580 eura(MSI,Palit..) Oko 4400 kuna. Pojavila se MSI i kod nas na webu IQ centra, u cjeniku, ali ne na lageru, za 5040kn. Kad im dođe na lager onda će povisit cijenu za 100-200kn :-)   Sunce im njihovo...      Mislim da ću uskoro na jedan mali izlet u Graz.

Poruka je uređivana zadnji put sub 1.6.2013 17:04 (t00mob).
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Može link od neke trgovine?

13 godina

Prika, 1.7. šalji mi PM pa možemo splitat gorivo....

12 godina
neaktivan

pa ovo se stvarno isplati, usput kod posjeta rođacima

17 godina
Nvidia GTX 700 info

evo review gtx 770 sli

http://www.pcekspert.com/articles/1053-4.html

uglavnom po perfromansama i usporedbu sa mojima hd 7950 cf isto klokanim

http://img715.imageshack.us/img715/2203/xfxddxd.jpg

i jos veca fora je u tome što su oni testirali sa 3960x@4.5ghz a ja sa i7 3770k@4.7ghz

jos veca fora je da ima kolega na forumu hd 7950 koji isto ima 12 k bodova sa i5 3570k.. sa hd 7950cf ocanim

http://img203.imageshack.us/img203/4773/3dmark2013thridscore.png

potrošnja je isto na strani hd 7950 u cfu a bogami niti temperature nisu ništa posebno..

cijena prava sitnica 3100kn najjeftinija na nabava.net..

a ja mislio vec uzet novu seriju nvidie {#}

jel je ovo fail kartica ili se to meni samo čini??

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila
Moj PC  
1 1 hvala 1
14 godina
neaktivan
toxic kaže...

evo review gtx 770 sli

http://www.pcekspert.com/articles/1053-4.html

uglavnom po perfromansama i usporedbu sa mojima hd 7950 cf isto klokanim

http://img715.imageshack.us/img715/2203/xfxddxd.jpg

i jos veca fora je u tome što su oni testirali sa 3960x@4.5ghz a ja sa i7 3770k@4.7ghz

jos veca fora je da ima kolega na forumu hd 7950 koji isto ima 12 k bodova sa i5 3570k.. sa hd 7950cf ocanim

http://img203.imageshack.us/img203/4773/3dmark2013thridscore.png

potrošnja je isto na strani hd 7950 u cfu a bogami niti temperature nisu ništa posebno..

cijena prava sitnica 3100kn najjeftinija na nabava.net..

a ja mislio vec uzet novu seriju nvidie {#}

jel je ovo fail kartica ili se to meni samo čini??

Po meni nije nikakav fail. Samo je neisplativo bacat tolike pare ako bi prelazio sa 600 serije na novu 700.

Mala razlika u performansama, a velika u parama. 

Recimo za mene koji imam 560Ti bi bio isplativ skok da uzmem jednu 770.

A sad tko voli nek izvoli...

14 godina
Nvidia GTX 700 info

pa cijenom će 770 biti jeftinija od 680 i točno tu negdje sa 7970 i još je 5-10% jača. neznam zašto bi bila fail

Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
zuper kaže...

pa cijenom će 770 biti jeftinija od 680 i točno tu negdje sa 7970 i još je 5-10% jača. neznam zašto bi bila fail

Ako uspoređuješ staru seriju sa novom serijom u redu ali ako uspoređuješ sa amd-om nije u redu.. Nije niti cudo sto amd nije izdao novu seriju kada niti nema potrebe.

Ne znam kako da objasnim ali ta nova serija govorim za gtx 770 ne moze parairati mojima hd 7950... znaci 1 vs 1 ili 2 vs 2 hd 7950 win... o tome pricam..

Ne želim pokretati flejm ali činjenica je da sam ja htio novu serije nvidie kupit ali pogledom na nekoliko reviewa vidio sam da je to bačen novac..

Pa hbte jel vidiš da je i potrošnja na strani amd-a u loadu??

13 godina
neaktivan
Nvidia GTX 700 info

Ne, tebi bi isplativ skok bio da ideš na 7950.

Kako stvari stoje, ja ne znam gdje ljudi nalaze razlog da kupuju nVidia kartice. Jedino ako se bave profesionalnim renderom, animacije i sl. pa im pomaže CUDA, ili su jednostavno fanboys, ali za običnog usera, gamera... Davati tolike pare za tako mali skok u performansama, i to dok su AMD kartice u istom cjenovnom rangu jače.

Toni
Moj PC  
0 5 hvala 0
17 godina
rapture686 kaže...

Ne, tebi bi isplativ skok bio da ideš na 7950.

Kako stvari stoje, ja ne znam gdje ljudi nalaze razlog da kupuju nVidia kartice. Jedino ako se bave profesionalnim renderom, animacije i sl. pa im pomaže CUDA, ili su jednostavno fanboys, ali za običnog usera, gamera... Davati tolike pare za tako mali skok u performansama, i to dok su AMD kartice u istom cjenovnom rangu jače.

Mislim da ovo nije bilo namjenjeno meni. Ja sam shvacao sebe jer sam htio Physx ali taj k.. ne vrijedi tolke pare doduše sada postoji i tressfx kod amd-a.

Neka mi netko objasni zašto gtx 770?? zašto su je izdali???

17 godina
neaktivan
toxic kaže...

Ne znam kako da objasnim ali ta nova serija govorim za gtx 770 ne moze parairati mojima hd 7950... znaci 1 vs 1 ili 2 vs 2 hd 7950 win... o tome pricam..

Ja ne znam o cemu ti pičaš. http://tpucdn.com/reviews/NVIDIA/GeForce_GTX_770/images/perfrel_1920.gif

toxic kaže...

Zato što mogu, zato što imaju bolji proizvod od amd-a i mogu si priustiti to.

Poruka je uređivana zadnji put pon 3.6.2013 11:54 (Gilbert).
17 godina
Gilbert kaže...
toxic kaže...

Ja ne znam o cemu ti pičaš. http://tpucdn.com/reviews/NVIDIA/GeForce_GTX_770/images/perfrel_1920.gif

toxic kaže...

pričam o onome što znam, a znam da ocana 770 ne može parirati ocanoj hd 7950 pogotove ne u sli/cf setupu..

Imam dva ili tri primjera na ovom forumu gdje je situaciju upravo tako.

Ne Nvidia nema bolji proizvod sigurno, po čemu to?? Meni gtx 670 phantom i gtx 680 jetstream nisu pružili ništa što mi nije mogla pružiti i jedna hd 7950...

Ja igram isključivo igre i kada sam tu pokušao dostici performanse hd 7950 od lea sa foruma nisam uspio a probao sam to sa gtx 680 jetstream, jednostavno hd 7950 je bolji izbor za novac. Ne vidim uopce u cemu je nvidia u ovom segmentu bolja, da košta isto ko i amd nebi bila bolji izbor..

13 godina
neaktivan
Gilbert kaže...
toxic kaže...

toxic kaže...

Evo vidite, fanboy.

Toni
14 godina
Nvidia GTX 700 info

pa 770 je dosta jača od 7950, neznam kako si došao na ideju da ne može parirati 7950

Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Nvidia GTX 700 info

Što zelis reci toxic, da si ti relevantniji izvor od techpowerup-a?

Na ovom forumu se zbilja svašta može pročitati.

Moj PC  
5 0 hvala 0
17 godina
zuper kaže...

pa 770 je dosta jača od 7950, neznam kako si došao na ideju da ne može parirati 7950

eto ga na... jer ja gluposti pričam??? Usporedio sam svoje rezultate sa rezultatima na pce testu i dobivam bolji rezultat u cf-u...

jel vidiš prvi post??

17 godina
Gilbert kaže...

Što zelis reci toxic, da si ti relevantniji izvor od techpowerup-a?

Na ovom forumu se zbilja svašta može pročitati.

ne nego govorim ono što sam probao i vidio... Što ti može reci osim samo procitati, mozes nagadat i vjerovati...

Jer si ti vidio ocajno performanse gtx 770 u sliu? pa na pce forumu su rekli da je skaliranje ocajno..

dobim gotovo 1500 bodova vise u3dmarku 13 u igrama su mi perromanse također bolje..

Ja mgou probati i single gpu i sigurno cu imati bolje performanse od gtx 770 jer hd 7950 daje puno više prilikom oc-a...

17 godina
neaktivan
Nvidia GTX 700 info
  • 3dmark nije najbitniji pokazatelj, pogotovo u uvjetima što ti spominješ
  • ne možeš uspoređivati rezultate od doma sa rezultatima na pce, to ti je valjda jasno
  • razlika između hd7950 i gtx770 je ugrubo 25% na 1920x1200, to što ti klokaš svoju, ne znaci da se GTXica ne može klokati.

Moj PC  
6 1 hvala 0
17 godina
Gilbert kaže...
  • 3dmark nije najbitniji pokazatelj, pogotovo u uvjetima što ti spominješ
  • ne možeš uspoređivati rezultate od doma sa rezultatima na pce, to ti je valjda jasno
  • razlika između hd7950 i gtx770 je ugrubo 25% na 1920x1200, to što ti klokaš svoju, ne znaci da se GTXica ne može klokati.

ma ti se praviš blesav..

još bolje, oni imaju jaci procesor i ocali su gtx 770 isto kao i ja svoje hd 7950 kao što sam vec i naveo ima kolega sa i5 3570 k koji je slabiji i od mojeg i7 3770k i njihovog monstruzma i ima bolje rezultate i ne ovo nije samo 3dmark nego opcenito gaming performanse hd 7950 u cfu su bolje nego kod 770gtx sli ocane gtxice i hd..

jel ja pričam grčki?? što objašnjavaš za potrošnju hd 7950 u cfu i gtx 770 u sliu??

17 godina
neaktivan
Nvidia GTX 700 info

Ne pričaš grčki, samo si nekulturan.

Nisam spominjao potrošnju, samo netočnosti iz tvojih postova.

Moj PC  
3 1 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice