Imam grafičku karticu NVidia GeForce GTX260 te kad instaliran drivere na Visti (original sa CD-a ili najnovije skinute sa net-a) ne radi ekran. Čin digne windowse kran se ubaci stand-by mode.
Iman MBO: EP-45DS3
Žašto?
Hvala!
Imam grafičku karticu NVidia GeForce GTX260 te kad instaliran drivere na Visti (original sa CD-a ili najnovije skinute sa net-a) ne radi ekran. Čin digne windowse kran se ubaci stand-by mode.
Iman MBO: EP-45DS3
Žašto?
Hvala!
To su driveri nekompatibilni, možda ne driveri nego verzija nvidiinog control panela, meni se to sa starim ATI-em događalo, nije bio monitor u pitanju nego nekompatibilni driveri i catalyst.
Što napraviti?
Prvo uninstaliraj drivere te probaj raditi na windows default driverima(to će ti držati rezoluciju na 800x600) to će pomoći da se zaista uvjerimo da je sve u redu sa ekranom, zatim ako to bude radilo, bit ćeš primoren naći drivere koji nisu ni najnoviji, a nisu ni oni sa CD-a, a postoji još jedna mogućnost, kad si instalirao drivere sa CD-a, pa zatim one sa interneta, čime si brisao one stare??
Za izbrisati stare drivere san formatirao komp. jer mi je potpuno crn ekran tako da se ništa ne vidi ćin digne vindowse!
A nakon formatiranja i instaliranja novog OS-a, radio si sa default windows driverima (800x600)??
Upravo tako. Sad instaliran win 7 pa ću vidjeti šta će bit sa njom.
To ti je najbolje, premda, ako je do drivera, onda će ti bit ista stvar jer su driveri od Viste isti ko i od 7-ce, ako bude onda probaj niti najnovije, niti one sa CD-a, probaj pronaći nešto mezzo, a ako i to ne bude radilo...onda reklamacija na grafu ako imaš pravo na nju...
DI u vemila da se reklamiran :-)
Auf, u Ve-mila, brže bolje to učini ako i uspiješ, oni propadaju...
Win 7 je sam instalirao sve drivere tako da sad sve ljepo radi bez dodatne zafrkancije oko drivera
Odlično, dakle bili su loši driveri, cool.
vrati stare drivere.....sto posto ti je...tako je i meni bilo sa 8600 GT....ima san 4 bitnu sliku i najmanju rezoluciju.....ništa nisan moga povećat