Nvidia Fermi info zaključana tema

poruka: 3.061
|
čitano: 430.778
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Nvidia Fermi info

a meni se cini da ti vidis troduplo

sta si popio danas

!LoL!

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Nvidia Fermi info

Ljudi evo malo informacija u dual Fermiju tkz. Geforce gtx495.  Karatica neće biti 2x470, nego punokrvni fermi i raditi će na taktovima 1024/2000/5000, i imat će vodeno hlađenje. A cijena, prava sitnica, oko $2000. Više na ovom linku ispod, a kolko ima istine u tome procjenite sami

http://translate.google.hr/translate?hl=hr&sl=auto&tl=en&u=http%3A%2F%2Fwww.3dnews.ru%2Fnews%2Fnvidia_gotovit_dvuhchipovii_uskoritel_geforce_gtx_495

!!alkoholom protiv droge!!
15 godina
protjeran
mrog 33 kaže...

Ljudi evo malo informacija u dual Fermiju tkz. Geforce gtx495.  Karatica neće biti 2x470, nego punokrvni fermi i raditi će na taktovima 1024/2000/5000, i imat će vodeno hlađenje. A cijena, prava sitnica, oko $2000. Više na ovom linku ispod, a kolko ima istine u tome procjenite sami

http://translate.google.hr/translate?hl=hr&sl=auto&tl=en&u=http%3A%2F%2Fwww.3dnews.ru%2Fnews%2Fnvidia_gotovit_dvuhchipovii_uskoritel_geforce_gtx_495

Hahahaa!!!

(vidi sliku)

Boca LN2 dovoljna za 30 dana rada. Nakon toga kod lokalnog dilera po još! xD FAIL!! Boca LN2 dovoljna za 30 dana rada. Nakon toga kod lokalnog dilera po još! xD FAIL!!
http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=970113 http://www.techpowerup.com/gpuz/6p8v4/
Poruka je uređivana zadnji put pet 7.5.2010 10:38 (Don Kihoty).
15 godina
neaktivan

Zapravo piše da je boca dovoljna za dva sata igranja, pa onda treba ići po još.. xd

!!alkoholom protiv droge!!
Poruka je uređivana zadnji put pet 7.5.2010 11:00 (mrog 33).
17 godina
protjeran

Da.! Nije ni čudo :D kada radi na 1024MHz, jača nego HD4890 Toxic:P koja se super malo grije prema ovoj! A inače fermi je pretopao pa evo što smo dobili na kraju, da kartica čak u 2D modu ne treba liquid nitrogen, "samo" kod igranja u 3D appCool

btw cijena je konačno nešto nedostižno tako da su i tu uspjeli!!!Bogataš

sticky boredom with a book:S
17 godina
neaktivan
Nvidia Fermi info

Svašta..  zaista samo za 'najekstremniji' gaming Belji se

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Nvidia Fermi info

Uglavnom po mojim zaključcima, nove Fermi grafičke kartice nisu uopće tako loše, te mislim da je samo cijena problem!

EDIT: Dado, eto imaš istomišljenika što se tiče graf. kartica. :D

MSN: ivan_babic_95@hotmail.com - E-Mail: ivan.stoposto@gmail.com
Poruka je uređivana zadnji put pet 7.5.2010 17:22 (4ucker).
Moj PC  
6 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
4ucker kaže...

Uglavnom po mojim zaključcima, nove Fermi grafičke kartice nisu uopće tako loše, te mislim da je samo cijena problem!

Pa upravo to.. cijena je glavni problem, a zagrijavanje/potrošnja sekundarni (s druge strane čudovište od čipa se mora grijati kaj ne? Belji se).

Lijep pozdrav ;)
16 godina
neaktivan
Dado_ZG78 kaže...
4ucker kaže...

Pa upravo to.. cijena je glavni problem, a zagrijavanje/potrošnja sekundarni (s druge strane čudovište od čipa se mora grijati kaj ne? Belji se).

Pih, pa grijanje nije problem ako se ima sukladno kućište te dobro napajanje tako da je i to problem resolved :))

MSN: ivan_babic_95@hotmail.com - E-Mail: ivan.stoposto@gmail.com
15 godina
neaktivan
Nvidia Fermi info

Ponosan sam vlasnik 4870x2, i zato pordzavam nvidiu u 4** seriji. Temperature <3  Smijeh

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Sta ti se grije karta? Smijeh Moja radi poprilicno hladno, dobra je ova asusica, nije im loš hladnjak

http://www.goldfries.com/images/hwreviews/2009/asushd4870x2/asushd4870x2_card.jpg

15 godina
neaktivan

Ma ne grije se, mislim kojih 78 max ako upalim hladnjak na 60%, a kamoli na 100. Al igram da bude tisa pa onda dode i do 85.

Tocno ovakva: http://2.bp.blogspot.com/_45rfoute_rA/SbpcXkh3SLI/AAAAAAAAAIM/-GiPrWiAr-A/s400/HD4870x2_CARD_A1.jpgSmijeh

15 godina
neaktivan
Nvidia Fermi info

hmmm...

Any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
thabigjc kaže...

hmmm...

Znači to treba napravit da bi se Fermi normalno hladio-jedan 120 mm vent.

Never afraid to try something new. Remember,amaters build Ark, and profesionals build Titanic.
16 godina
odjavljen
Never afraid to try something new. Remember,amaters build Ark, and profesionals build Titanic.
16 godina
protjeran
vexx5555 kaže...

Grafička je preljepa za razliku od obične hd5850/5870 i GTX 480.

Diabolic, I’ll supply the higher wattage via fibre optic wire, Until you acquire some kinda knowledge.
16 godina
neaktivan
epic kaže...
vexx5555 kaže...

Grafička je preljepa za razliku od obične hd5850/5870 i GTX 480.

Bez obzira na izgled ja bi najradije GTX480Smijeh

I'll be back
17 godina
neaktivan

Hm, cijena će izgleda biti vrlo konkurentna, ostaje za vidjeti kakve će biti RL performanse Neodlučan

Lijep pozdrav ;)
15 godina
neaktivan
Zuja kaže...

Ma ne grije se, mislim kojih 78 max ako upalim hladnjak na 60%, a kamoli na 100. Al igram da bude tisa pa onda dode i do 85.

Tocno ovakva: http://2.bp.blogspot.com/_45rfoute_rA/SbpcXkh3SLI/AAAAAAAAAIM/-GiPrWiAr-A/s400/HD4870x2_CARD_A1.jpgSmijeh

Moja preporuka ti je da  izdvojis malo love za Acelero Extreme posto brutalno spusta temperature + nemas pojma koju ces tisinu dobit i kada radi na 100%.

Uglavnom, ja sam se preporodio dok sam stavio Accelero i spustio je doslovce temperature za cca 50% sto je dosta.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
16 godina
neaktivan
Dado_ZG78 kaže...
4ucker kaže...

Potrošnja je pretijerana(215W za GTX470), no o zagrijavanju GPU-a bi se moglo pričat.Što se GTX470 nije to neko pretijerano zagrijavanje.U CM690 max temperatura je bila na 85°c sa 60 % ventom,stime da je na 60% vent gotovo nečujan,vent tek dolazi do izražaja na 70%.

U mom novo kućištu TT Element S max temperatura iznosi 75°c sa 60% ventom,a 85°c ako vent staviš na 50%.Uglavnom temperature su bile prenapuhane za GTX470,a dam se kladit da ni GTX480 na ručnoj regulaciji venta nebi išla preko 85°c.Hebiga samo oni ljeni ljudi kojima je teško podesit slider u nekom programu za OC mogu reč da im je temperatura Fermia 95°c.No da i jest ta temperatura to za Fermiće nije problem,jer njihov max je nekih 110°c.

I'll be back
16 godina
neaktivan

Bog pomogo AMD-u sad kad pocnu prve fermice izlazit, ja kao sto je za mene normalno uzet cu neku koa ima dobre perfo + dobro overclocking, ovak vec iam dobre grafe sta ce tek biti kad si gurnem dvije jake fermice... plus sto sam sad vidio u postu od jednog lika nebi bilo lose ni Acelero Extreme nabaviti ;-) . Decki cijena nije probl ak znate da se isplati dati para...

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis
16 godina
Nvidia Fermi info

ak je konfa pod moj pc stvarna, odvrti malo bencheva, i ak prodajes nest od toga (ak je stvarno) javi na P.M

Bolje ispasti kreten nego iz aviona
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
HardcoreRaver kaže...

Bog pomogo AMD-u sad kad pocnu prve fermice izlazit, ja kao sto je za mene normalno uzet cu neku koa ima dobre perfo + dobro overclocking, ovak vec iam dobre grafe sta ce tek biti kad si gurnem dvije jake fermice... plus sto sam sad vidio u postu od jednog lika nebi bilo lose ni Acelero Extreme nabaviti ;-) . Decki cijena nije probl ak znate da se isplati dati para...

Uzmeš dvije GTX 470 u SLI-ubiju ovu tvoju u pojam. Za Acelero Extreme ne znam.

16 godina
neaktivan
zaki kaže...

ak je konfa pod moj pc stvarna, odvrti malo bencheva, i ak prodajes nest od toga (ak je stvarno) javi na P.M

vexx5555 kaže...

Vidi se da nema taj komp zato jer mu matična podržava rame u triple channelu, a on ima 4 keksa rama...

17 godina
HardcoreRaver kaže...

Da AMD ne proda vise niti jednu karticu - boli ga qrac... Sumnjam da ce ova verzija Fermi-a opce izac u tolko primjeraka kolko je prodano vec HD5xxx serije...

Uglavnom motas i tipkas bezveze, po temama i po svojom rubrikom "MOJ PC"...

Poruka je uređivana zadnji put ned 9.5.2010 23:00 (Batista).
15 godina
neaktivan
stipica_zd kaže...
zaki kaže...

vexx5555 kaže...

Vidi se da nema taj komp zato jer mu matična podržava rame u triple channelu, a on ima 4 keksa rama...

može on imat i 4 keksa samo će mu raditi u single channelu

16 godina
neaktivan
ATiGamer kaže...

može on imat i 4 keksa samo će mu raditi u single channelu

Znam to, ali svejedno mu ne vjerujem...

16 godina
Nvidia Fermi info

Lik je više manje nabrojo najbolje komponente koje je uspio smislit, bez ikakvog realnog znanja o tome kako šta radi.... zakaj se zamarate takvima?

Moj PC  
1 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice