Nvidia Fermi info zaključana tema

poruka: 3.061
|
čitano: 431.123
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Nvidia Fermi info

strasne su ove cijene od geforsica :(

nevjerojatno

What is the difference between Windows xp and Windows vista? A:Approximate 7 years
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Nvidia Fermi info
crozoki kaže...

strasne su ove cijene od geforsica :(

nevjerojatno

500kn jeftinije jeftinije od 5970 a preko 1000kn skuplje od 5870

ako je ikad isplativost ovih kartica bila upitna sada sigurno više nije

15 godina
neaktivan
patch123 kaže...

500kn jeftinije jeftinije od 5970 a preko 1000kn skuplje od 5870

ako je ikad isplativost ovih kartica bila upitna sada sigurno više nije

A malo bolja od HD5870(i manjke isplativo zbog zagrijavanja i potrošnje)i puno lošija od HD5970.

EDIT:A što se tiče klokanih GTX-ica,znajte da se i HD5870(pogotovo novi MSI koji rastura GTX480)i HD5970 mogu itekako klokati.

Poruka je uređivana zadnji put uto 20.4.2010 16:13 (AdriTheGamer).
16 godina
Nvidia Fermi info

Neznam što se čudite uvijek su Nvidie bile skuplje od ati-a,iako bi ati za manju cijenu davao grafu sa gotovo sličnim performansama.

Bad Company 2 status: http://bfbc2.elxx.net/stats/pc/Kuky90
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
protjeran
mrog 33 kaže...
hrvatskafarkasevec kaže...

ahhh kad bi se na 5970 nabacio vodeni blok i nju natjerao do granica opet bi pobjegla toj GTX480

tak da je to meni glupo gledat clocknute vs obicne grafe

da sad kad kloknuta gtx480 pobjeđuje 5970 onda je glupo uspoređivati kloknute vs default grafe, a kad je neko baš na ovoj temi napisao da kloknuta 5870 jača od stock  gtx480 onda je to bilo fer,ha?

je samo sto je 5970 dual gpu....

15 godina
neaktivan
Nvidia Fermi info

@Jack Sparrow

Možda zato što su ovaj put debelo pretjerali?

3D Designer, www.mrcine.org, www.crotrailers.co.cc - Traileri,gameplay snimke i ostali klipovi za video igre
Poruka je uređivana zadnji put uto 20.4.2010 16:38 (Minoza).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Nvidia Fermi info

najvise kaj mene zdere u vezi te 5970 pre mocne grafe je kaj kroz drivere nema podrske za dual gpu u mnogo naslova.. pa npr u just cause 2 ono r 5870 60fpsa avr a 5970 65... lol...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Minoza kaže...

@Jack Sparrow

Možda zato što su ovaj put debelo pretjerali?

Da jesu pretjerali ali sam već unaprijed nagađao da će te grafe biti dosta skuplje od ati-a. Gotovo sam bio siguran da či biti masno skupe.

Bad Company 2 status: http://bfbc2.elxx.net/stats/pc/Kuky90
16 godina
protjeran
dokly kaže...

najvise kaj mene zdere u vezi te 5970 pre mocne grafe je kaj kroz drivere nema podrske za dual gpu u mnogo naslova.. pa npr u just cause 2 ono r 5870 60fpsa avr a 5970 65... lol...

edit:a razlika u cijeni nije mala.. 1500 kuna je tu u igri.. .. dok recimo 3 radeonke 5770 u 3x crossfire zderu 5970 u bilo cemu.. a njih platis 3600kn...

16 godina
Nvidia Fermi info

Prvo je fermi bija fail a sad i cijena.Nečemo imat hi end grafe po pristupačnim cijenama duže vrijeme.

Ovce moje mirujte u toru eto mene stižem na motoru
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
Jack Sparrow kaže...

Neznam što se čudite uvijek su Nvidie bile skuplje od ati-a,iako bi ati za manju cijenu davao grafu sa gotovo sličnim performansama.

znam,nvidia je uvijek bila skuplja.ali su sad mogli malo spustiti cijenu ako misle ozbiljnije konkurirati atiju ako ne misle onda u ku.ac

ove cijene su prebahate

What is the difference between Windows xp and Windows vista? A:Approximate 7 years
17 godina
Nvidia Fermi info

Evo iskreno ja bas razmisljam u kupnji fermija...

e sad da li ce to biti jedna gtx480 ili 2 x gtx470 neznam...

sigurno mislite gledajte koja budala, ali nije tako.. ja sam covjek koji voli probavat nove stvari, volim nesto drugacije to je sva filozofija..

i nevolim dugo imat iste komponente kolko god to bili isplativo ili ne isplativo..

a  ako kupim fermi onda cete vi to prvi znati...

Moj PC  
9 0 hvala 0
16 godina
Nvidia Fermi info

Ma toxic za tebe znam da imaš para i iskreno ne smeta me to.... da mogu i ja bih isprobavao sve, ali žao mi je kad se savjetuje nekome ko jedva skupi 2800kn za grafu i kupuje ju jednom u 3 godine, savjetuje da uzme gtx470 koji je cijenom ko hd5870 a performansama ko hd5850

Moj PC  
5 0 hvala 0
17 godina
Rhodin kaže...

Ma toxic za tebe znam da imaš para i iskreno ne smeta me to.... da mogu i ja bih isprobavao sve, ali žao mi je kad se savjetuje nekome ko jedva skupi 2800kn za grafu i kupuje ju jednom u 3 godine, savjetuje da uzme gtx470 koji je cijenom ko hd5870 a performansama ko hd5850

Pa to stoji, tu se slazem u potpunosti, sta se tice mojih para bas ih i nemam tolko kolko se misli vise kompenziram :D

16 godina
protjeran
toxic kaže...

sigurno mislite gledajte koja budala, ali nije tako.. ja sam covjek koji voli probavat nove stvari, volim nesto drugacije to je sva filozofija..

i nevolim dugo imat iste komponente kolko god to bili isplativo ili ne isplativo..

meni prodas tu 5970...

15 godina
neaktivan
toxic kaže...

pa je li onda prodaješ 5970 ??

16 godina
Nvidia Fermi info

Evo Quad SLI u akciji:

Rade 80fps sa svi na max i trose 1500WNamigiva

Bolje ispasti kreten nego iz aviona
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
nixass kaže...

pogledaj neku konkretnu igru Namigiva

ovaj video pokazuje sav jad i bijedu NVidie,

480 vrti crysis 20%-50% sporije od 5970, a trosi prosjecno 50W vise struje,

15 godina

jedna me stvar zanima, quad sli vuce 1500w, sistem koji su koristili sigurno vuce jos 300w, ako je najjace napajanje koje postoji samo 1600w, koje us onda to oni napajanje koristili??

17 godina
athlon64 kaže...

jedna me stvar zanima, quad sli vuce 1500w, sistem koji su koristili sigurno vuce jos 300w, ako je najjace napajanje koje postoji samo 1600w, koje us onda to oni napajanje koristili??

Možda su koristili 2 napajanja?

Always code as if the one ending up maintaining your code is a violent psychopath who knows where you live.
15 godina

to se moze ?

17 godina

Tko ti brani? :)

Naravski da se može.

Always code as if the one ending up maintaining your code is a violent psychopath who knows where you live.
Poruka je uređivana zadnji put sri 21.4.2010 15:15 (Elles D.).
17 godina
athlon64 kaže...

piše prije benchmarka da se koristi 2x1300W tagan (mislim da je tagan)

16 godina
neaktivan
Nvidia Fermi info

Ma naravno da je moguće imaš i na našem forumu temu o tome kako to napraviti i to šljaka bez problema (ako napraviš kak treba).

A evo i teme:

http://www.bug.hr/forum/topic/kucista-napajanja/how-to-2-psu/414.aspx

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% kopiraj ovo u potpis.
Poruka je uređivana zadnji put sri 21.4.2010 19:49 (max1919).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Nvidia Fermi info

Prakticki je svaku komponentu moguce stavit pod drugo napajanje takoder..

Mislim da smo tu na forumu imali jednog lika kojemu je graficka bila na drugom napajanu..

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
athlon64 kaže...

LOL

To i je cijeli sistem.

MSN - drazen016@net.hr , e-mail novi - drazen018@email.t-com.hr
16 godina
neaktivan
athlon64 kaže...

to se moze ?

Treba imat kućište sa dva mijesta za napajanje(gor i dole),naravno dva napajanja i nakraju treba znati koje žice treba spojit.

I'll be back
16 godina
Nvidia Fermi info

Konačno GTX 470 došao u ADM.Osmijeh

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
luckyluke kaže...

KonačnoGTX 470 došao u ADM.Osmijeh

ko da će je netko kupit

ali opet je lijepo znati da ima i te kartice u ADM-u

još čekam da dođe i gtx480

Poruka je uređivana zadnji put čet 22.4.2010 15:58 (patch123).
15 godina
neaktivan
luckyluke kaže...

Konačno GTX 470 došao u ADM.Osmijeh

moja će kod njega i ostati

Society leans ever heavily on computers, if you have the power to take out computers you can take out society.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice