Nvidia Fermi info zaključana tema

poruka: 3.061
|
čitano: 431.482
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Nvidia Fermi info

Ma cek o cem ja uopce raspravljam sa tobom...

Marketing cini cuda to je cinjenica znam jer mi se firma bazira na marketingu iako je 99% tih marketinskih reklama navlakuša.

E sad ovako, za tebe je fermi najjaca single gpu kartica i vecini korisnika koji gledaju reviewe a ne gledaju malo dublje u srz svega

Za mene nije jer ja imam znanje koje mi dopusta da iz hd5870 izvucem jacu single gpu karticu od fermija..

Ako ti mislis da nemas to znanje tvoj problem.. iako mislim da to moze napravit svaki normalan korisnik napraviti

Poruka je uređivana zadnji put pet 16.4.2010 11:04 (toxic).
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Nvidia Fermi info
toxic kaže...

Marketing cini cuda to je cinjenica znam jer mi se firma bazira na marketingu iako je 99% tih marketinskih reklama navlakuša.

E sad ovako, za tebe je fermi najjaca single gpu kartica...

Za mene nije jer ja imam znanje koje mi dopusta da iz hd5870 izvucem jacu single gpu karticu od fermija..

Ako ti mislis da nemas to znanje tvoj problem.. iako mislim da to moze napravit svaki normalan korisnik napraviti

za mene je najjača signle gpu kartica ona koja na stock frekvencijama daje najbolje rezultate

overclocking ne smatram ništa posebnim jer baš svatko može povući slidere i povećati takt GPU-a i memorije

također,overclocking se ne može uzeti u obzir jer postoje drugi načini hlađenja kartica

gtx480 trenutno se ne može klokati dosta jer mu temperature to ne dopuštaju,ali onaj tko hoće investirati u hlađenje sigurno je može naklokati tako da opet bude jača od bilo koje 5870

tako da se vrtimo u krug

najjača signle-gpu kartica je ona sa najboljim performansama na stock frekvencijama

ne samo da ja tako smatram,nego je to tako

ja nisam rekao da je nemoguće napraviti 5870 koja je jača od gtx480

ja sam samo rekao da je gtx480 najjača signle-gpu kartica i to trenutno nitko ne može pobiti

evo jedan link samo za tebe: http://www.tweaktown.com/articles/3235/nvidia_geforce_gtx_480_overclocking_with_voltage_adjustment/index2.html

Poruka je uređivana zadnji put pet 16.4.2010 11:14 (patch123).
17 godina
patch123 kaže...
toxic kaže...

E sad ovako, za tebe je fermi najjaca single gpu kartica...

za mene je najjača signle gpu kartica ona koja na stock frekvencijama daje najbolje rezultate

overclocking ne smatram ništa posebnim jer baš svatko može povući slidere i povećati takt GPU-a i memorije

također,overclocking se ne može uzeti u obzir jer postoje drugi načini hlađenja kartica

gtx480 trenutno se ne može klokati dosta jer mu temperature to ne dopuštaju,ali onaj tko hoće investirati u hlađenje sigurno je može naklokati tako da opet bude jača od bilo koje 5870

tako da se vrtimo u krug

najjača signle-gpu kartica je ona sa najboljim performansama na stock frekvencijama

ne samo da ja tako smatram,nego je to tako

ja nisam rekao da je nemoguće napraviti 5870 koja je jača od gtx480

ja sam samo rekao da je gtx480 najjača signle-gpu kartica i to trenutno nitko ne može pobiti

pa da hocemo je platit 5000kn da se moze ocat??

pa jbte led ocito ti nemogu docarat neke stvari...

Da fermi je najjaci gpu samo na papiru koji nema veze sa realnoscu i koji je stvar dobrog nvidijinog marketinga..

a to sta kada kupis hd5870 ces u prinicpu sa visim taktovima imat najjaci gpu nije bitno..

bitno je da se po novinama forumima i ostalim sranjima navlaci da je fermi najjaci single gpu i da neki klinac kupi tu karticu i nagovara starce da mu to kupe jer jedino sta je bitno je to da je ona na stock frkvencijama jaca od atija ??

pa onak bas i ne...

sta ja jedino ovdje razmisljam tako?? nije moguce da su svi zaludeni nvidijinim trikom "imamo najjacu single gpu karticu na trzistu" da imate kada dode u ruke vlasnika onda vise nemate..

ono da je fermi stvarno najjaci gpu, taj isti si nebi smi priustit da ga neko porazi u nesto povisenim taktovima...

@nemogu na stranice od tog tweak jer sam na poslu... blokirano dosta toga... tak da... cak niti preko proxya nejde..

a voltazu podizat mozes na svakoj 5xxx serija atijevka i onda se tek mogu klokat posteno..

Poruka je uređivana zadnji put pet 16.4.2010 11:17 (toxic).
17 godina
patch123 kaže...

Voda vjerujem da nepomaže puno GTX480 jer ionako već ima super zračni cooler sa čak 5 toplovodnih cijevi, za usporedbu Scythe Musashi koji je hvaljen ima samo dvije.

Njoj samo LN2 pomaže.

Znači da ati izbaci HD5870 sa core taktom od 1GHz pod nazivom HD5890 bi li i dalje govorio da je overclockana i nebi je priznavao kao najbržu single gpu karticu?

MSN - drazen016@net.hr , e-mail novi - drazen018@email.t-com.hr
15 godina
neaktivan
toxic kaže...

Da fermi je najjaci gpu samo na papiru koji nema veze sa realnoscu i koji je stvar dobrog nvidijinog marketinga..

a to sta kada kupis hd5870 ces u prinicpu sa visim taktovima imat najjaci gpu nije bitno..

bitno je da se po novinama forumima i ostalim sranjima navlaci da je fermi najjaci single gpu i da neki klinac kupi tu karticu i nagovara starce da mu to kupe jer jedino sta je bitno je to da je ona na stock frkvencijama jaca od atija ??

pa onak bas i ne...

sta ja jedino ovdje razmisljam tako?? nije moguce da su svi zaludeni nvidijinim trikom "imamo najjacu single gpu karticu na trzistu" da imate kada dode u ruke vlasnika onda vise nemate..

mi govorimo o snazi,a ne o isplativosti

ja samo kažem da je gtx480 na stock taktovima jača od bilo koje 5870 na stock taktovima

overclocking je druga priča i nema veze sa snagom kartica na stocku

fermi je najjači signle-gpu na papiru,to je istina

ali ti ne možeš dokazati da on nije najjači

zašto ?  jer nemaš karticu u svojim rukama

ja niti imam para da kupim tu karticu a da imam prije bih otišao na 5970 nego na fermi

meni iskreno nije važno imati najjaču signle-gpu karticu na tržištu niti imam para za to

meni ostaje jedino vjerovati ono što vidim,a to da gtx480 stvarno jest najjača kartica na tržištu

ako imaš para i volje,slobodno si kupi 5870 i gtx480 pa testiraj i iznesi prave rezultate

do tada jedino možemo vjerovati reviewima,kao što vjerujemo i za većinu ostalih kartica

@nije problem što je za mene najjača signle-gpu kartica

problem je što ta definicja uopće znači

najjača signle-gpu kartica je kartica koja pri tvorničkim taktovima ima najbolje performanse

tako da ati izbaci 5890,ona bi i službeno bila najjača signle-gpu kartica

Poruka je uređivana zadnji put pet 16.4.2010 11:22 (patch123).
17 godina
patch123 kaže...
toxic kaže...

pa onak bas i ne...

mi govorimo o snazi,a ne o isplativosti

ja samo kažem da je gtx480 na stock taktovima jača od bilo koje 5870 na stock taktovima

overclocking je druga priča i nema veze sa snagom kartica na stocku

fermi je najjači signle-gpu na papiru,to je istina

ali ti ne možeš dokazati da on nije najjači

zašto ?  jer nemaš karticu u svojim rukama

ja niti imam para da kupim tu karticu a da imam prije bih otišao na 5970 nego na fermi

meni iskreno nije važno imati najjaču signle-gpu karticu na tržištu niti imam para za to

meni ostaje jedino vjerovati ono što vidim,a to da gtx480 stvarno jest najjača kartica na tržištu

ako imaš para i volje,slobodno si kupi 5870 i gtx480 pa testiraj i iznesi prave rezultate

do tada jedino možemo vjerovati reviewima,kao što vjerujemo i za većinu ostalih kartica

5870 sam imo i ono sta mogu reci da ide na 1100mhz ko iz sale...

a gtx480 dolazi tako da... iako znam da je bolje da ne ocekujem nista...

i ja znam da mogu vjerovat jedino sebi nikom vise..

a sad da li meni neko vjeruje ili ne bmk... jer iskreno ljudi koji su duze na forumu znaju i vise u principu svasta sta sam probo i nisam..

isto tako ovdje na forumu kada su svi pricali da je i5 750 jaci od amd 955 be u igrama i to...

sam poreko jasno i kratko...

na istim taktovima apsolutno nema razlike dok cak amd radi bolje sa cf-om... i od i7 920.. vjeruj ili ne bmk..

15 godina
neaktivan
toxic kaže...

a sad da li meni neko vjeruje ili ne bmk... jer iskreno ljudi koji su duze na forumu znaju i vise u principu svasta sta sam probo i nisam..

isto tako ovdje na forumu kada su svi pricali da je i5 750 jaci od amd 955 be u igrama i to...

na istim taktovima apsolutno nema razlike dok cak amd radi bolje sa cf-om... i od i7 920.. vjeruj ili ne bmk..

to da je amd phenom x4 955 jači od i5 750 u igrama na stock frekvencijama je poznato,to i mnogi reviewi govore

da ja završim što sam počeo pričati

već sam rekao što znači najjača single gpu kartica

odabir kartice je nešto drugo

uz snagu,naravno da se gleda potrošnja,temperature,cijena i overclocking potencijal

kad se sve to sagleda,istina je da je gtx480 totalno neisplativa kupnja

ali ja nikad nisam ni tvrdio suprotno

nisam nvidia fanboy,dovoljno je pogledati mojpc da se to zaključi

ne smatram gtx480 dobrom ni isplativom karticom,samo iznosim činjeciu da je po svim saznanjima gtx480 trenutno najjača signle-gpu kartica

mislim da je vrijeme da prekinemo ovu prepirku,počeli smo i skretati s teme

gtx480 se puno grije,puno troši i papreno je skupa

za mene skroz neisplativa kupnja te ne znam tko bi je uopće htio kupiti za gaming

to što je ona najjača na reviewima ne znači da je ona najjača,a još manje da je to najbolja single-gpu kartica

ja,kao i svi vi,mogu govoriti samo na temelju reviewa

netko više manje vjeruje rezultatima reviewa te tvrdi da je gtx480 brža od 5870,dok netko vjeruje u teoriju da su ama baš svi reviewi lažirani

to je već stvar subjektivnog mšljenja

mi nemamo više o čemu pričati,svatko je iznio svoje argumente i sada se samo vrtimo u krug i ponavljamo ono što smo već rekli....

Poruka je uređivana zadnji put pet 16.4.2010 11:32 (patch123).
17 godina
patch123 kaže...
toxic kaže...

to da je amd phenom x4 955 jači od i5 750 u igrama na stock frekvencijama je poznato,to i mnogi reviewi govore

da ja završim što sam počeo pričati

već sam rekao što znači najjača single gpu kartica

odabir kartice je nešto drugo

uz snagu,naravno da se gleda potrošnja,temperature,cijena i overclocking potencijal

kad se sve to sagleda,istina je da je gtx480 totalno neisplativa kupnja

ali ja nikad nisam ni tvrdio suprotno

nisam nvidia fanboy,dovoljno je pogledati mojpc da se to zaključi

ne smatram gtx480 dobrom ni isplativom karticom,samo iznosim činjeciu da je po svim saznanjima gtx480 trenutno najjača signle-gpu kartica

mislim da je vrijeme da prekinemo ovu prepirku,počeli smo i skretati s teme

gtx480 se puno grije,puno troši i papreno je skupa

za mene skroz neisplativa kupnja te ne znam tko bi je uopće htio kupiti za gaming

to što je ona najjača na reviewima ne znači da je ona najjača,a još manje da je to najbolja single-gpu kartica

ja,kao i svi vi,mogu govoriti samo na temelju reviewa

netko više manje vjeruje rezultatima reviewa te tvrdi da je gtx480 brža od 5870,dok netko vjeruje u teoriju da su ama baš svi reviewi lažirani

to je već stvar subjektivnog mšljenja

mi nemamo više o čemu pričati,svatko je iznio svoje argumente i sada se samo vrtimo u krug i ponavljamo ono što smo već rekli....

ovo je offtopic, ali ja nisam pricao o stock takovima nego o istim taktovima... npr phenom na 3.6 i i5 750 na 3.6

ociti primjer je hd4890 u cfu i ova moja radeonka hd5970 jednsotavno i5 u igrama radi losije nego phenom...

al dosta je sada offtopica

17 godina
Nvidia Fermi info

Objektivno gledano, da bi odredio koja je najjača single gpu kartica na tržištu morao bi ih testirati s njihovim najvišim mogućim stabilnim taktovima. Znači modanje, isti ventilator na obe i dizanje taktova do max stabilnosti. Ona kartica koja dadne veći fps u igrama, baziram se samo na igrama jer kartice su i namjenjene za to tržište, je ujedno i naj single gpu kartica. Pošto me nije ni zanimalo koja je brža kartica nisam ni gledao po netu dali je netko to već i napravio pa i neznam koja je jača. I naravno, koristio bi zadnje službene drivere za obe kartice.

PS. Ovo gore je samo moje mišljenje kako bi ja pokušao odredit koja je naj kartica. Izgleda da smo došli do točke kad vrijednost nečega na stock frequency ne znači mnogo, kako sa gf karticama tako i sa cpu.

Moj PC  
5 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Vakaka kaže...

Objektivno gledano, da bi odredio koja je najjača single gpu kartica na tržištu morao bi ih testirati s njihovim najvišim mogućim stabilnim taktovima. Znači modanje, isti ventilator na obe i dizanje taktova do max stabilnosti. Ona kartica koja dadne veći fps u igrama, baziram se samo na igrama jer kartice su i namjenjene za to tržište, je ujedno i naj single gpu kartica. Pošto me nije ni zanimalo koja je brža kartica nisam ni gledao po netu dali je netko to već i napravio pa i neznam koja je jača. I naravno, koristio bi zadnje službene drivere za obe kartice.

PS. Ovo gore je samo moje mišljenje kako bi ja pokušao odredit koja je naj kartica. Izgleda da smo došli do točke kad vrijednost nečega na stock frequency ne znači mnogo, kako sa gf karticama tako i sa cpu.

Potpisujem! Naprosto, danas je smiješno uopće govoriti o najbržem GPU (ili CPU) na stock frekvama... Nevažno jesi li entuzijast ili ne, htjet ćeš izvući maksimum iz ovakve komponente, a to nije njena stock vrijednost sigurno...

3D Designer, www.mrcine.org, www.crotrailers.co.cc - Traileri,gameplay snimke i ostali klipovi za video igre
17 godina
neaktivan
toxic kaže...

ovo je offtopic, ali ja nisam pricao o stock takovima nego o istim taktovima... npr phenom na 3.6 i i5 750 na 3.6

ociti primjer je hd4890 u cfu i ova moja radeonka hd5970 jednsotavno i5 u igrama radi losije nego phenom...

OT: zašto se onda ne vratiš na Phenoma, ako ti bolje vrti igre?

everybody lies
15 godina
neaktivan
Core2Duo2 kaže...
toxic kaže...

A tko kaže da se on samo igra? Mislim, ne želim zvučat kao njegov pravobranitelj ali naprosto pitanje ti je smiješno...

3D Designer, www.mrcine.org, www.crotrailers.co.cc - Traileri,gameplay snimke i ostali klipovi za video igre
16 godina
neaktivan
toxic kaže...

i5 je u 90% testova bolji od phenomena i to na stock taktu a jos kad ga clockas na brzinu phenomena i imas ukljucen turbo boost phenom moze propast samo.

15 godina
neaktivan
Cvjetko kaže...
toxic kaže...

i5 je u 90% testova bolji od phenomena i to na stock taktu a jos kad ga clockas na brzinu phenomena i imas ukljucen turbo boost phenom moze propast samo.

LOL

16 godina
neaktivan
patch123 kaže...
Cvjetko kaže...
toxic kaže...

LOL

Ti si lol dijete drago.

17 godina
Core2Duo2 kaže...
toxic kaže...

Pa onak cisto razmisli zasto ne ? pa i5 se da klokat ko blesav i to mu je jedina prednost.. recimo ja i5 mogu drzat na 4.0 ko iz sale na 4.4 moze u testovma dok phenoma na 3.8 max 4,0 za testove a i tada je bio nestabilan vise manje..

a i phenom je los u benchmarcima koje ja tu i tamo zapalim.. a uostalmo tu i temo kompresiram renderiram . pa mi je koju sec i5 brzi al to mi ne igra ulogu

Cvjetko kaže...
toxic kaže...

necemo offtopic ali procitaj sta sam napiso gore, u testovima da bolji je sve 5... iz tog razloga ja sam iz istog tog phenoma preso na i5 i gle cuda nije tako bar ne u mojem slucaju... uglavnom da se nebi pitao kolika je to razlika uglavnom nije niti velika 1-5 fpsa al opet ponavljam testirano jedino sa cf karticama 2 x 4890 i sa hd5970 koja je multigpu ne cf..

za cf mi je jasno zasto je phenom bolji jer i5 ima problema i pce propusta sa dvije kartice samo x8 brzinu dok phenom nema problema sa time i obje su radile na 2 x 16.. al objasniti situaciju sa hd5970 nemogu... jednostavno je tako u praksi

od sada ja bih molio da vise ne idemo u offtopic jer cemo pobrat zute svi do jednog u suprotnom.. samo sam objasni sta je od mene trazeno..

Poruka je uređivana zadnji put pet 16.4.2010 12:40 (toxic).
17 godina
Dado_ZG78 kaže...

Ukratko - trenutne kartice im ne valjaju, ali to ne znači da će sada ATI ostati zauvijek u prednosti - to bi značilo da nam za sva vremena ode konkurencija i cjenovni rat iz tržišta grafulja, pa ćemo plačati i do 50% više za određene proizvode Neodlučan

Nvidia će sada ili preraditi postojeću arhitekturu ili krenuti na nešto sasvim novo s naučenim greškama. Neće biti lako, ali već su se izvukli iz sličnih situacija pa vjerujem da će im sljedeća generacija grafulja biti zaista ono što je Fermi trebao biti prije 6 mjeseci (u usporedbi sa tadašnjom konkurencijom naravno Namigiva) i da će pomesti pod sa Radeon serijom 6xxx kako bi nam cijene pale i kako bi si velik broj gamera mogao priuštiti poštene grafulje nakon dužeg razdoblja 'suše' Bogataš

opet ti pokušavaš sebi natjerat vodu na mlin..

16 godina
neaktivan
Nvidia Fermi info

Toxic 8x pci bandwidth je dovoljan za sve single gpu grafe razlike izmedju 8x i 16x su 1-3 fpsa.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Cvjetko kaže...

Toxic 8x pci bandwidth je dovoljan za sve single gpu grafe razlike izmedju 8x i 16x su 1-3 fpsa.

ok sta je pjesnik time htio reci???

procitaj opet gore moj post ako ti nes nije jasno..

16 godina
Dado_ZG78 kaže...
microman kaže...

1. Preformanse u igrama su daleko od obečanih....

2.Kalkulacijsko čudovište koje nema što kalkulirati----HEHESmijeh

3.Za godinu dana če Fermi biti loša prošlost....

1. nisu daleko od obečanih (najbolje single-chip performanse na tržištu), ali nisu ni oduševljavajuće Neodlučan

2. nema što kalkulirati?

Da vidimo - financijski proračuni, medicinski proračuni, 3D modeliranje, geodezija, simulacije u kemiji i biologiji, građevinski proračuni, otkrivanje novih materijala, fizikalne kalkulacije, AI softver, simulacijski sustavi, ubrzanje pretraga velikih baza podataka, vizualizacija složenih procesa (specijalizirane firme imaju već dosta softvera baziranog na CUDA-i iz SVIH navedenih podrućja)

3. ne slažem se, samo će biti dorađena arhitektura s kojom će nove generacije Fermija dobivati na kredibilitetu i vjerojatno pomesti konkurenciju - nikada ne podcjenjuj ranjenu zvijer kao što je trenutačno Nvidia Namigiva

Puno im znaci to sto ce kalkulirati 10% brze od HD5870 kad ce im se komp rusit svakih 10min od pregrijavanja Smijeh

Bolje ispasti kreten nego iz aviona
17 godina
neaktivan
Nvidia Fermi info

Phenom II 955 je zvijer od procesora koja je u nekim slučajevima i bolja od i7 920. S obzriom na dosta manju cijenu, ne vidim po čemu je to AMD u lošijem položaju. Kakav mrtvi i5...

Sve što sam napisao nije mišljenje BUG d.o.o., nego je isključivo moje mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Ustava Republike Hrvatske koji jamči slobodu mišljenja i izražavanja misli.
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
zaki kaže...
Dado_ZG78 kaže...
microman kaže...

1. Preformanse u igrama su daleko od obečanih....

2.Kalkulacijsko čudovište koje nema što kalkulirati----HEHESmijeh

3.Za godinu dana če Fermi biti loša prošlost....

1. nisu daleko od obečanih (najbolje single-chip performanse na tržištu), ali nisu ni oduševljavajuće Neodlučan

2. nema što kalkulirati?

Da vidimo - financijski proračuni, medicinski proračuni, 3D modeliranje, geodezija, simulacije u kemiji i biologiji, građevinski proračuni, otkrivanje novih materijala, fizikalne kalkulacije, AI softver, simulacijski sustavi, ubrzanje pretraga velikih baza podataka, vizualizacija složenih procesa (specijalizirane firme imaju već dosta softvera baziranog na CUDA-i iz SVIH navedenih podrućja)

3. ne slažem se, samo će biti dorađena arhitektura s kojom će nove generacije Fermija dobivati na kredibilitetu i vjerojatno pomesti konkurenciju - nikada ne podcjenjuj ranjenu zvijer kao što je trenutačno Nvidia Namigiva

Puno im znaci to sto ce kalkulirati 10% brze od HD5870 kad ce im se komp rusit svakih 10min od pregrijavanja Smijeh

Da je barem 10%. 

15 godina
neaktivan

Neznam što si bljazgate bez veze. Ako iznesete neku tvrdnju, potvrdite je nekim linkom ili čime god, a ne ko kolega zaki, bubnuo i ostao živ. Ajd molim te gdje si našao da se komp sa gtx480 ruši svakih 10min od zagrijavanja. Na onom tvom videu se vidi da temp od gtx 480 neprelazi 81 stupanj ak se dobro sjećam.

evo videa da znaš na koji mislim

Mrog
15 godina
neaktivan
Cvjetko kaže...

LOL

Ti si lol dijete drago.

Evo, zazelenio sam ti. Proguglaj pa ćeš shvatiti zašto si dobio TD i LOL.

toxic kaže...

Pa onak cisto razmisli zasto ne ? pa i5 se da klokat ko blesav i to mu je jedina prednost.. recimo ja i5 mogu drzat na 4.0 ko iz sale na 4.4 moze u testovma dok phenoma na 3.8 max 4,0 za testove a i tada je bio nestabilan vise manje..

Da, ovo je zaista bio slučaj sa C2 ali sa novom C3 revizijom svi više manje idu na 4.2

Ispričavam se na OT.

Poruka je uređivana zadnji put pet 16.4.2010 15:04 (Minoza).
16 godina
protjeran
Nvidia Fermi info
Diabolic, I’ll supply the higher wattage via fibre optic wire, Until you acquire some kinda knowledge.

0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Minoza kaže...
Cvjetko kaže...

LOL

Ti si lol dijete drago.

A vidim i ti imas amd phenom ma možete vi likovi sa phenomenima govorit sta hocete intel je bolji Namigiva.

16 godina
neaktivan
toxic kaže...

E sad ovako, za tebe je fermi najjaca single gpu kartica i vecini korisnika koji gledaju reviewe a ne gledaju malo dublje u srz svega

e moj momak ako ti misliš da je marketing 1 reklama onda teško da možeš raditi u tako 1 tvrtki

17 godina
Cvjetko kaže...

A vidim i ti imas amd phenom ma možete vi likovi sa phenomenima govorit sta hocete intel je bolji Namigiva.

Jel to zato što si iskeširao par puta više od mene za procesor i matičnu te ram-e?

MSN - drazen016@net.hr , e-mail novi - drazen018@email.t-com.hr
Poruka je uređivana zadnji put pet 16.4.2010 22:37 (Hyperion).
17 godina
Cvjetko kaže...
Minoza kaže...
Cvjetko kaže...

LOL

Ti si lol dijete drago.

pa ja nemam phenoma i kazem da je phenom bolji tak da..

domac1986 kaže...
toxic kaže...

e moj momak ako ti misliš da je marketing 1 reklama onda teško da možeš raditi u tako 1 tvrtki

ko kaze da je 1 reklama??

kao sta sam reko marketing cini cuda

Poruka je uređivana zadnji put pet 16.4.2010 19:59 (toxic).
15 godina
neaktivan
Cvjetko kaže...

Da, imam ali ne vidim kakve to veze ima sa mojim komentarom...  opet sam ti zazelenio, probaj odgonetnuti.

Da, i5/i7 je bolji izbor kada su neke aplikacije u pitanju ali kada je gaming u pitanju to je vrlo diskutabilno. Mislim da je u tom slučaju AMD puno bolji buy zbog omjera uloženo/dobiveno. Budući da se razgovaraš kao klinac sa viškom hormona mislim da možemo ovdje zaustaviti tvoj pokušaj pokretanja diskusije (bez argumenata) i daljnjeg OT.

U slučaju da i dalje ne razumiješ zašto ti "zelenim" komentar, evo - procesor se ne zove phenomen nego Phenom! Zato si dobio TD i LOL gore, a ne zbog tvojeg stava o snazi procesora. Ako želiš da te itko počne shvaćati imalo ozbiljno, predlažem promjenu stava i načina na koji komentiraš, ovako u kratko radiš budalu od sebe te ne doprinosiš temi, iskreno se nadam da nisi ovakav k*eten i u RL.

On-topic:

Ova cijena u Protisu je vjerovatno još i povoljna, vidjet ćemo kako će drugdje cijene biti.

Poruka je uređivana zadnji put pet 16.4.2010 20:34 (Minoza).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice