Nvidia Fermi info zaključana tema

poruka: 3.061
|
čitano: 430.994
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
odjavljen
Nvidia Fermi info

nek se nose,izmotavaju se i samo navlače naivne noobove da bi nešto zaradili

ati će se prodavat jednako dobro i kad nvidia dođe jer imaju pokriven svaki segment od donjeg do najvišeg razreda grafičkih

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
protjeran
RE: Nvidia Fermi info
toxic kaže...
dasHHa kaže...
M4X kaže...

šta im znači pax

PAX-Bostonski gamerski skup....nikad cuo,i potpuno nebitnan za rest of the world

http://www.paxsite.com/paxeast/index.php

pola evrope iscekuje vijest kad ono, ovo pase samo amerima fuuuj

Pa sta si ocekivao da ce imat lansiranje nove serije preko twittera?

Tako nisko jos nisu paliOsmijeh

17 godina
dado8 kaže...
toxic kaže...
dasHHa kaže...
M4X kaže...

šta im znači pax

PAX-Bostonski gamerski skup....nikad cuo,i potpuno nebitnan za rest of the world

ocekival sam vijest koja ce biti pogodna za sve a ne ovako samo amerima ova vijest nes znaci..

16 godina
M4X kaže...

nek se nose,izmotavaju se i samo navlače naivne noobove da bi nešto zaradili

ati će se prodavat jednako dobro i kad nvidia dođe jer imaju pokriven svaki segment od donjeg do najvišeg razreda grafičkih

neki to ovdje već dulje vrijeme pričaju...

na žalost ati drži sve konce u rukama ovaj put i ne čini mi se da će se to uskoro promijeniti...

to opet znači da neće niti cijene spuštat, a to znači da smo opet tamo gdje smo bili u 10. mjesecu...

bolje im je da imaju nešto u rkuavu... ne mora niti biti as, nek je baba, al da ih uskoro vrati u igru

16 godina
protjeran
dado8 kaže...
toxic kaže...
dasHHa kaže...
M4X kaže...

šta im znači pax

ma kako nisu 

jako nisko su pali kad su prikazali lazan chip

BUCKETHEAD /// http://companyofheroesonline.tumblr.com/
17 godina
neaktivan
Nvidia Fermi info

Ovo je prljava igra PR Nvidie!Taj PAX je rasprodan odavno i tko ce onda dobit kartu????Odgovor nitko!!!I to lazno i pokvareno paljenje mase,citiram:"Oni koji dodu na PAX mozda budu imali priliku kupiti fermi kartice po nizim cijenama!"

dasHHa
Poruka je uređivana zadnji put pon 22.2.2010 18:50 (dasHHa).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Nvidia Fermi info

mogla bi nvidia past još niže,čini se da ati preuzima prevlast,već je dosta na vrhu a i u budućnosti bi mogao imat bolje grafe

ako će nvidia bit samo 5% pa i 10% bolja(a sigurno i skuplja),svi će rađe čekat nove ati grafe koje će izać iduće godine jer se ati već naprodavao dosta primjeraka serije 5***

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Nvidia Fermi info

"Dear nVidia; please clarify whether or not Duke Nukem Forever is going to be bundled with this card."

- jedan od komentara na Twitteru...

Moj PC  
9 0 hvala 0
16 godina
Nvidia Fermi info

A dasHHa šta je njima trenutno preostalo nego igrat PR igre?

pa ima masa ljudi koji čitaju i slušaju sve dostupne informacije, ali su skloni vjerovat samo nVidijinom PR teamu

a ako je netko, onda je nVidia stručnjak za PR igre i trikove... makar ih nekada pročitaju na vrijeme, onda slijedi isprika, mjesec -2 šutnje pa sve po sarom

PEX je rasprodan, ali ovakvom najavom njega opet dižu tenzije i vade ljudima mast i opet milioni željno iščekuju

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
protjeran
M4X kaže...

mogla bi nvidia past još niže,čini se da ati preuzima prevlast,već je dosta na vrhu a i u budućnosti bi mogao imat bolje grafe

ako će nvidia bit samo 5% pa i 10% bolja(a sigurno i skuplja),svi će rađe čekat nove ati grafe koje će izać iduće godine jer se ati već naprodavao dosta primjeraka serije 5***

da baš... Ja se ne sjećam kada je zadnji put ATI ovako ubjedljivo vodio bitku za prevlast GPU chipa? Sve u svemu svaka im čast ATI engineers na ovakvim karticama (imo sam x1950pro-4870-4870 1GB-5850) sve uredno odradile svoje neke sam rano prodao al svejedno. Uvijek se vraćam na ATI drage volje kad nvidia popusti iako im niti ona 8800 serija nije bila loša a nije ni danas niš nego dobra za igreBogataš

Sticky boredom with a book, I can make it do things you wouldn't think it ever could!
17 godina

no u svakom slučaju nvidija je prije fermja izbacila i 3XX seriju... možda je to zagrijavanje lol :)

Treba li operirati i vaše računalo?
16 godina
neaktivan
znači danas su izašli GT3x0? 40 nm,low end,dx10.1...
17 godina
neaktivan

pocelo je :)

Moj CPUz http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=936982
17 godina
pod009 kaže...

S kojom HD5 serija pere pod,a bome i HD4 serija.

MSN - drazen016@net.hr , e-mail novi - drazen018@email.t-com.hr
17 godina
neaktivan
Hyperion kaže...
pod009 kaže...

S kojom HD5 serija pere pod,a bome i HD4 serija.

istina da su low end klasa ali opet...

Moj CPUz http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=936982
16 godina
protjeran

&g

eXpl0it kaže...
Hyperion kaže...
pod009 kaže...

t;S kojom HD5 serija pere pod,a bome i HD4 serija.

istina da su low end klasa ali opet...

...nista ne valja,ali nvidia ima takvih fanboyeva da ce i tu gt3x0 seriju popusit

BUCKETHEAD /// http://companyofheroesonline.tumblr.com/
Poruka je uređivana zadnji put uto 23.2.2010 7:46 (hrvatskafarkasevec).
17 godina
Nvidia Fermi info

previse, previse igre brojkama, ove zadnje kartice su varijacija GT 240 (različiti taktovi i -+ 15-tak stream procesora)

Evo što kažu za najavu

We want to apologize for the confusion around our most recent GF100 update. To clarify, the launch date for GeForce GTX 480 and GTX 470 is March 26, 2010. This date also coincides with the GeForce LAN event NVIDIA is hosting at PAX 2010. Hope you can attend the show. For more info, please visit: www.nvidia.com/paxeast
Treba li operirati i vaše računalo?
Poruka je uređivana zadnji put uto 23.2.2010 8:04 (igy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Nvidia Fermi info

0 0 hvala 0
16 godina

whoa, što oni ukrcali unutra 2GB memorije?! Pa šo će nam toliko memorije ako se ne varam to tek na 30'' monitorima ima efekta, al opet ako je samo 5% brže od 5870 svejedno neće bit previše igranja na takvim rezamaBelji se i zanimljivo sa preorderom nečega što uopće nemamo pojma uštetiš ni manje ni više no 100kn xD i pitanje je kad ćeš ju dobit.

15 godina
neaktivan

Ja rađe nebi tamo ništa narucio, 700$ je pre skupo i nema šanse da ce tu cijenu Nvidija staviti na svoju 480 karticu, jer nema šanse da ce biti bolje od 5970 a ona se nabavi za kojih 650$. Dosta ocito da je stvar PR stunt te web stranice za vieweve, ali sa Nvidijom se nikada ne zna xD

Rađe pricekat kraj sljedeceg mjeseca pa cemo onda znati službenu cijenu.

17 godina
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Nvidia Fermi info

Ma mogu oni sad pisat što hoće,

ipričavat se na 3xx seriji, objašnjavat svoje razloge za nju (ok, PR stunt, vidljivo iz aviona), razlog release date-a, pozivat na taj lan party koga hoće (kad je rasprodan),

najavljivat ne znam kakvu zvijer od 4xx serije itd.

Zeznuli su kompletnu seriju, papirnati zmaj pretvorio se (pre)skupi ATI mid-range ekvivalent koji je uz to u limitiranoj seriji

sve ostalo je novi PR trik

Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Rhodin kaže...

Ma mogu oni sad pisat što hoće,

ipričavat se na 3xx seriji, objašnjavat svoje razloge za nju (ok, PR stunt, vidljivo iz aviona), razlog release date-a, pozivat na taj lan party koga hoće (kad je rasprodan),

najavljivat ne znam kakvu zvijer od 4xx serije itd.

Zeznuli su kompletnu seriju, papirnati zmaj pretvorio se (pre)skupi ATI mid-range ekvivalent koji je uz to u limitiranoj seriji

sve ostalo je novi PR trik

Nemam sto dodati!101% se slazem sa tvojim komentarom....sve me ovo podsjeca na intelove pentiume dok su furali clockove u nebesa dok im nije doslo glave i poceli novu arhitekturu.

dasHHa
16 godina
protjeran
Nvidia Fermi info

najveci zajeb u svemu je sta ATI nece skidati cijene sve dok ne dobije postenu konkurenciju,

kako god bili ljubitelji ATI-a ili NVIDIA-e najebasmo

2 0 hvala 0
17 godina
Nvidia Fermi info

ja bogami ovo sa pre orderom nemogu shvatiti ea stavi bf bad company2 pre order ovi stave grafu koja jos nije izasla niti se zna u potpunosti sve o njoj a u biti kupujes macka u vreci.

platis 700 dolara i onda molis Boga da to vrijedi te pare :D svasta ima na ovom svijetu

What is the difference between Windows xp and Windows vista? A:Approximate 7 years
Poruka je uređivana zadnji put sri 24.2.2010 0:52 (crozoki).
Moj PC  
5 0 hvala 0
15 godina
protjeran
crozoki kaže...

ja bogami ovo sa pre orderom nemogu shvatiti ea stavi bf bad company2 pre order ovi stave grafu koja jos nije izasla niti se zna u potpunosti sve o njoj a u biti kupujes macka u vreci.

platis 700 dolara i onda molis Boga da to vrijedi te pare :D svasta ima na ovom svijetu

Stari ima frenda koji onako iz dosade zna za vikend zapicit na safari negdje u afriku. Obicno kokne kakvog poveceg lava, nilskog konja, nosoroga i par zirafa (vjerojatno sve strogo zasticene vrste), usput nategne dvije tri crnkinje i vrati se doma

Takvog potom ne pitas koliko je potrosio(vjerojatno ni ne zna) nego sta je sve okinuoNamigiva

Nadam se da sad shavacate neke stvariSmijeh

16 godina
dado8 kaže...
crozoki kaže...
...

Stari ima frenda koji onako iz dosade zna za vikend zapicit na safari negdje u afriku. Obicno kokne kakvog poveceg lava, nilskog konja, nosoroga i par zirafa (vjerojatno sve strogo zasticene vrste), usput nategne dvije tri crnkinje i vrati se doma

Takvog potom ne pitas koliko je potrosio(vjerojatno ni ne zna) nego sta je sve okinuoNamigiva

Nadam se da sad shavacate neke stvariSmijeh

ali takav se ne bavi kupovinom novih grafulja već živi avanturistički Namigiva

šala mala, ja sam uvjeren da če ih dobar dio prodat na preorderu (ili sve raspoložive) i da će sve i jedna od spomenutih 5-8 tisuća biti razgrabljene u prvom danu ili barem prvom tjednu...

a onda kud koji mili moji idi kukaj na forum i tehničku službu

15 godina
protjeran
Rhodin kaže...

šala mala, ja sam uvjeren da če ih dobar dio prodat na preorderu (ili sve raspoložive) i da će sve i jedna od spomenutih 5-8 tisuća biti razgrabljene u prvom danu ili barem prvom tjednu...

ma medju 5 miljardi budala naci ce se par tisuca koji ce kupit i ovo govno ma koliko ono dobro ili skupo bilo i za par mjeseci ce bit to spremni ponovit opet i to jos sa smjeskom na usnama

Poruka je uređivana zadnji put sri 24.2.2010 18:44 (dado8).
17 godina
dado8 kaže...
Rhodin kaže...

ma medju 5 miljardi budala naci ce se par tisuca koji ce kupit i ovo govnoma koliko ono dobro ili skupo bilo i za par mjeseci ce bit to spremni ponovit opet i to jos sa smjeskom na usnama

"nvidija u srcu" LOL

Naravno ima i takvih sa ATI-eve strane. Preorder je mužnja para, neću nikad napasat na to.

MSN - drazen016@net.hr , e-mail novi - drazen018@email.t-com.hr
Poruka je uređivana zadnji put sri 24.2.2010 19:09 (Hyperion).
15 godina
protjeran
Hyperion kaže...
"nvidija u srcu" LOL

Naravno ima i takvih sa ATI-eve strane. Preorder je mužnja para, neću nikad napasat na to.

ma mislio sam opcenito

koliko kod nas ima raznoraznih budala trebalo bi ih pomalo pocet izvozit - da nesto zaradimo na njima, za novu nvidiu ili atiOsmijeh

Poruka je uređivana zadnji put sri 24.2.2010 20:56 (dado8).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice