ma on je to od vidovitog milana pokupio,a koliko informacija zna o fermiju i koliko se ih pokazalo toćnim izgleda da mu je vidoviti milan stvarno guru ili ćak je to sam vidoviti milan a ovo mu je alter ego ovdije na forumu!
sve u svemu koliko ja pratim ovaj forum svaki drugi post je dado,i već dugo nisam vidio takvog funboya bilo ćega a ne samo nvidie,a ako fermi bude jaći od 5870 "samo" 15-20 % onda će im on ići malo korigirat ćip i poradit na arhikteturi!
Baš si duhovit sinko.. Kao prvo riječ je 'FANBOY', a to s menom ionako nema veze jer dok su hit bile Voodoo kartice imao sam Diamond Monster, kad su tron preuzele GeForce 2 kartice imao sam njih, dok su hit bile Radeonke 1600/1800XT imao sam njih, a trenutačno imam GTX260-tku koja mi je dovoljna dok ne dođu GF100-tke.
Dakle kupujem uvijek ono što je u danom trenutku najbolje na tržištu, da sam za Božić morao kupovat ubo bi si Radeonku 5870, ali tad mi nije još trebala nova grafa.
Kupovat ću negdje krajem ljeta/jeseni (taman da mi trenutačna grafulja ispuni svoj vijek od skoro 2 godine) kada će novih Nvidijinih jezgri biti u svim oblicima i kad će biti u punom zamahu (sa eliminiranim dječjim bolestima serije). Nvidia će tada biti u dominantnom položaju na tržištu (kao što je u ovom razdoblju to ATI) i kako mi je tada vremenski termin za kupnju nove grafe normalno da ću uzeti Nvidiju
A ovo za performanse u f@h-u to znaju svi koji su imalo proučavali f@h projekt i tehnologiju iza njega.
Nevjerojatno kako ludi vole komentirat nešto o čemu pojma nemaju. Prouči osobno detalje o temi pa se onda javi koji procesori kako foldaju (dao sam i link na to u postu iznad).