NVIDIA Blackwell 50xx izdvojena tema

poruka: 2.893
|
čitano: 293.480
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
3 godine
Re: NVIDIA Blackwell 50xx
forumaš kaže...
Slao grafu njemcima i poslali ispravnu, kad sam ih pitao da li ide i nova puna garancija na novu grafu, odgovorili da ne, nego koliko je ostalo od prvotne garancije. U HR redovno sam nakon zamjene dobio i novih dvije godine garancije.

Da, zakonski je određeno da se za proizvod koji je zamijenio stari pokvareni, a koji je nov, ponovo teče garancija od nule kao da stari nije ni postojao.

Ne znam kako je vani 

合氣道
4 godine
Zaporožac kaže...
forumaš kaže...
Slao grafu njemcima i poslali ispravnu, kad sam ih pitao da li ide i nova puna garancija na novu grafu, odgovorili da ne, nego koliko je ostalo od prvotne garancije. U HR redovno sam nakon zamjene dobio i novih dvije godine garancije.

Da, zakonski je određeno da se za proizvod koji je zamijenio stari pokvareni, a koji je nov, ponovo teče garancija od nule kao da stari nije ni postojao.

Ne znam kako je vani 

Gdje vani na Sibiru?, pa svugdje u Eu je tako!

Team Blue
3 godine
Boris grozni kaže...
Gdje vani na Sibiru?, pa svugdje u Eu je tako!

Kako da ja znam kako je u Bugarskoj ili Rumunjskoj 

合氣道
12 godina
Zaporožac kaže...

Eto, ja sam imao negdje 2010-11 problem s ASRock matičnom, komplet je crkla nakon dva mjeseca, jedva sam izvukao garanciju (čekao nešto malo manje od dva mjeseca, uz stalno zvanje telefonom od servisne službe, jeste radili ovo, ono). Dali su mi opet novu Asrock, ali lošiji model, bez vraćanja razlike u cijeni (cijenjeni Links) i od tada u moju kompjuter kućicu nije ušlo ništa od ASSrocka. (tako sam iz ljutnje zvao tu firmu) Zaboravio sam napisati da sam odmah prodao tu Asrock matičnu koju si mi dali u zamjenu i kupio odličnu Asus ploču za i5 2500K.

Eto, napokon sam im oprostio i kupio Asrock novu grafičku. 

Što se tiče povrata robe u inozemstvo imam samo super iskustva s Muziker slovačkom firmom, gdje sam vratio neke dijelove za glazbene instrumente, isto tako i s Thomann.de

GLS dođe po moju robu kući, ja lijepo zapakiram, sutradan GLS dođe po robu, za tri dana mi je novac vraćen na Revolut.

Ovdje bode u razum kako su te "doktori iz linksa" ostetili pri reklamaciji MBO a ne jadni AssRock. ;)

scion of the storm
16 godina
Ova se na amazonu prodavala jucer za 2900 eura i netko je kupio
Intel 80286
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Netko sa žutom iskaznicom nadam se

3 godine

Malo, malo... bijela k'o bijelog kruha, 'oćeš jeftinije glođi crnu ili polubijelu, crna dobra jedino za crijeva, više vlakana.

12 godina
Zaporožac kaže...
forumaš kaže...

Ne znam kako je vani 

Citiraj mi taj zakon molim te da se mogu pozivati na isti 

Na Sony uređaje od 2013e kad je izašla Xperia Z koju sam nosio na servis bezbroj puta do sad kad sam nosio bt zvučnik. Uvijek ista priča - 90 dana od preuzimanja sa servisa ili do kraja garantnog roka originalnog proizvoda. I nisu jedini s tim. Iz mog iskustva to ovisi o proizvođaču. HTC je davao uvijek 2g na novi uređaj, gtx 780ti zamijenili za 1080 sa 2g garancije itd.

Poruka je uređivana zadnji put sri 5.2.2025 16:39 (maks0806).
16 godina
NVIDIA Blackwell 50xx

Meni je propao posao za dvije 5080, i dalje trazim. Tuga u srcu... A imam dvije 7900 XTX za prodati

[url=http://profile.xfire.com/migok2903][img]http://miniprofile.xfire.com/bg/wow/type/0/migok2903.png[/img][/url]
Poruka je uređivana zadnji put sri 5.2.2025 16:39 (Bloodraven).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

100% doplate za jedva 10% performance uplift, bome pišanje po sirotinji 

3 godine
NVIDIA Blackwell 50xx

Ako nema bijele neću ništa, bijela za nas plemenitaše i finu gospodu viših stališa (by canjuga croatia).

Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina

Ovo ti je vise pracenje trendova i uzivanje u hobbiju nego trazenje omjera. 

[url=http://profile.xfire.com/migok2903][img]http://miniprofile.xfire.com/bg/wow/type/0/migok2903.png[/img][/url]
10 godina
NVIDIA Blackwell 50xx

Dobar je ovo hobi ako zelis brzu brakorazvodnu parnicu.

Moj PC  
5 0 hvala 0
12 godina
NVIDIA Blackwell 50xx

Vidim da vas ipak hrpa kupuje ili pokušava kupit rtx5080,koji je razlog...4x multi frame gen?Nešto drugo?...

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
BeLLicus kaže...

trebap postupat taktički, prvo pustiš ženu da se izdovolji u shopingu, onda ti sebi uzmeš nešto

4 godine
MEGATAMA kaže...

Vidim da vas ipak hrpa kupuje ili pokušava kupit rtx5080,koji je razlog...4x multi frame gen?Nešto drugo?...

da se napokon osjecam spokojno i prestanem brinuti o slichicama po sekundi

15 godina
MEGATAMA kaže...

upgrade stare grafe, why not? Vidim da velika vecina koja baca hejt na novu seriju vec ima 4070ti, 4080, 4090, 7900xt/x i sl... pa normalno da nece radit promjenu osim ako ga ne zulja kes u pdje :)

Poruka je uređivana zadnji put sri 5.2.2025 17:07 (tuna-1).
3 godine
BeLLicus kaže...

A kako si progurao proteine i ostale drangulije za body building? Žena se pali na velik biceps i kvadritriceratops ili?

Poruka je uređivana zadnji put sri 5.2.2025 17:36 (notloB).
15 godina
notloB kaže...
BeLLicus kaže...

A kako si progurao proteine i ostale drangulije za body building? Žena se pali na velik biceps i kvadritriceratops ili?

Evo još malo off, mislim sve se tako itako zna o seriji 50xx.

https://www.youtube.com/shorts/mdTU6t6L_-A

3 godine
rokonja kaže...
notloB kaže...
BeLLicus kaže...

Evo još malo off, mislim sve se tako itako zna o seriji 50xx.

https://www.youtube.com/shorts/mdTU6t6L_-A

, ako neće crv neću ni ja... hebeš ove zelene nvidia granny smith kartice, to nije gpu nego gmo skladište.

Poruka je uređivana zadnji put sri 5.2.2025 17:47 (notloB).
14 godina
tuna-1 kaže...
MEGATAMA kaže...

upgrade stare grafe, why not? Vidim da velika vecina koja baca hejt na novu seriju vec ima 4070ti, 4080, 4090, 7900xt/x i sl... pa normalno da nece radit promjenu osim ako ga ne zulja kes u pdje :)

Zalili smo se i mi kad je 4000 serija vdrapila cijene ko nikad prije...ali.....ovo sad.....ak je to normalno onda smo ni ne zasluzili nek da se vratimo od kud smo dosli.

Biti ili ne biti pitanje je sada.
13 godina
NVIDIA Blackwell 50xx

Evo par slika Spiderman 2 remastered 4K , rtx 3080 10gb, high-medium sa raytrace igra trosi oko 9gb Vrama.

Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
Ameri digli sve cijene za 5xxx seriju. Vide da ide, pa šta je to ekstra 300 dolara na svaku grafu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
NVIDIA Blackwell 50xx

0 0 hvala 0
15 godina

Eto dokaz da smo nastali i postali od majmuna, kad se kupuje - zašto ne.?

13 godina
maks0806 kaže...
Zaporožac kaže...
forumaš kaže...

Ne znam kako je vani 

Citiraj mi taj zakon molim te da se mogu pozivati na isti 

Na Sony uređaje od 2013e kad je izašla Xperia Z koju sam nosio na servis bezbroj puta do sad kad sam nosio bt zvučnik. Uvijek ista priča - 90 dana od preuzimanja sa servisa ili do kraja garantnog roka originalnog proizvoda. I nisu jedini s tim. Iz mog iskustva to ovisi o proizvođaču. HTC je davao uvijek 2g na novi uređaj, gtx 780ti zamijenili za 1080 sa 2g garancije itd.

Zakon o obveznim odnosima, članak 425

(1) U slučaju manjeg popravka jamstveni rok se produljuje onoliko koliko je kupac bio lišen uporabe stvari.

(2) Međutim, kad je zbog neispravnosti stvari izvršena njezina zamjena ili njezin bitni popravak, jamstveni rok počinje teći ponovno od zamjene, odnosno od vraćanja popravljene stvari.

(3) Ako je zamijenjen ili bitno popravljen samo neki dio stvari, jamstveni rok počinje teći ponovno samo za taj dio.

17 godina
NVIDIA Blackwell 50xx

da amd izbaci 9070 seriju sada s nekom normalnom cijenom, mislim da bi sve rasprodao(i da je ima na zalihi)

Poruka je uređivana zadnji put čet 6.2.2025 8:10 (Gemmy).
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
Stigla
RIP Šaban (21.6.2016)
Moj PC  
13 3 hvala 0
4 godine
Puls3 kaže...
Stigla