Nvidia ili ATI

poruka: 130
|
čitano: 19.795
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran
Nvidia ili ATI

Pa za 600KN ili malo više možeš uzeti HD3850 od 512MB.Jača je od HD4670 jer koristi 256-bitnu memorijsku sabirnicu.

Intel Core 2 Quad QX9770, 4GB DDR3 RAM 1333Mhz Kingmax, Sapphire Radeon HD4870X2, 2x WD Caviar 640GB RAID 0, Gigabyte EP45-DS5, Chieftec 700W

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Nvidia ili ATI
Rhodin kaže...
aquaevivae kaže...
Rhodin kaže...
aquaevivae kaže...
stoncin3 kaže...
 Srčeko! Radi se o Visti! Jesi me dobro nasmijal sa ovim da je ATI najjači, btw ja nisam ničiji fan, ja kupujem karticu da meni služi a ne ja njoj, stoga kupujem ono kaj je bolje za tolko para kolko imam! A ATI je puno jeftiniji al je i tolko lošiji! Ovaj twoj review ti vrijedi 0 bodova, nađi neki vjerodostojan! Ti si lud ak misliš da je GTX 280 slabija od 4870, zbilja mora da si na nečemu!Namigiva ! Reci mi jednu prednost HD 4870 nad recimo jeftinijoj 9800GTX+ ! To joj je i par!
 Stari moj po raznim topicima te se uvjerava da je hd 4870 (pogotovo verzija sa 1 GB) zvjer koja je jaca od Nvidie, nebrojena je kolicina raznoraznih linkova na testove, Bug je napravio svoj test i opet je ispala bolja (verzija sa 512MB) od svih osim gtx 280 i u vecini igara jaca od gtx 260 (malo gubi u TWIMTBP igrama, no sa 2-3 fps-a, to se tesko zove porazom) a za jos uvjek dosta manje para. verzija sa 1GB je opet jaca od gtx maxcore/core 216 koja je trebala skinut hd 4870 sa trona, a postoje testovi u kojem hd 4870 1GBi dobije i gtx 280 - imas ovdje link, koliko god ti njega smatro vjerodostojnim (iskreno ja ga vise smatram vjerodostojnim nego tvoje lupetanje prazne slame bez ikakvih dokaza sa pozivanjem na frendu je bila jaca nvidia). hd 4870 x2 je u 95% slucajeva bolja od bilo koje Nvidijine kartice (gubi dakako u pojedinim testovima u pojedinim twimtbp igrama gdje ima problema sa CF draiverima pa se desi da daje slabije rezultate i od hd4870), opet, u vecini testova dobiva. siguran sam da nisi corav i da si uspio kliknut neki od tih likova u 8 mjeseci sto si na ovome forumu, a opet, ti dolazis sa idejama kako su neke 8800gtx u rangu s njom, 9800gtx jace itd?? mislim WTF? koji test imas da podkrijepljuje tu tvoju tvrdnju? koja kartica trenutno tuce ati hd 4870 x2? bez OC-a naravno, nemoj doc sa nekom OC gtx 280 naspram hd 4870 x2 u krajsis warhead - vec opsezan test sa benchmarkom u vise igri i testnih programa da se vidi bilo kakva ukupna dominacija gtx 280 naspram hd 4870 x2
na svaki test u kojem ati gubi dolaze 10 koji potvrduje da dobiva, sva zvona zvone o tome a ti tvrdis Nvidia, i to ne gtx 260 vs hd 4870 vec puno slabije 8800 gtx i 9800 gtx vs hd 4870
ma lol covjece. jedina obrana su ti "ovaj tvoj test je 0 bodova, nadji neki vjerodostojan bla bla bla ser ser kenj kenj".... imas ti koji koji dokazuje tvoje tvrdnje? ikakav? barem priblizan? nesto sto pokazuje kolio su to 9800 gtx i 8800 gtx bolje? 9800 gtx je u bugovom testu gubila od hd 4850 a skuplja je od nje i ne toliko usporediva sa hd 4870, kamo li da su par.... jedini par joj je gtx 260 gdje je li-la od testa do testa koja ce sta odnijet i opet u zbroju u igrama hd 4870 donosi vise pobjeda
ma joj, ja se isto zivciram oko gluposti.... daj test koji potvrduje sto ti govoris, da je isti komp, sve isto, vista, dx 10 i jedino sto se mijenja grafulje pa da vidimo tu dominaciju nvidije i 9800 gtx nad hd 4870

Istina je kaj kaže Rhodin, potpuno ga podržavam. Ove tvrdnje od "aquaeive" su čiste besmislice. Sad još na kraju ove godine bude 8800 GT dobio Best Buy titulu. Koje li su to fore ???                    

Audi R8 - born of powerful ideas
16 godina
Nvidia ili ATI

samo jedna mala napomena u korist Nvidie - najeftinije GTX 280 s krecu oko 2999kn tako da su konacno dosle u "isplativu" kategoriju jer nisu toliko losije od hd 4870 x2 a sada su 300+kn jeftinije

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Evi ti jedan testić, da te kap ne udari kolko se napinješ oko glupih kartica.! Mislim koda da te plaćaju da braniš ATISmijeh, 9800GTX+ je bolja, i nemreš si pomoći, jer nijje samo stvar cijena nego kaj podržava PhysX kaj puno znači danas u igrama, ne grije se ni pol kao 4850 te ne moraš kupovat još dodatne hladnjake, tiša je....itd ! Tak da i nije da je ATI bolji, a za 4870x2 nisam niš govoril, zna se da je najjača, nema sumnje!  A oko problema s driverima za Ati da ne pričam!

@Rhodin-a kaj ti briješ sad za 8800GT? Ko veli da je best buy:--al daj si ovo malo prouči pa onda nekaj govori,!  8800GT vs ...

E4500 8800GTS 512MB g92 2X1GB DDR2 P35-DS3 IP35 FORTRON 400W 320seagate+160samsung spin point
Poruka je uređivana zadnji put sri 5.11.2008 14:55 (aquaevivae).
17 godina
neaktivan
Nvidia ili ATI

Ja imam Nvidia 9600gso Point of view, dignuo sam taktove sa 550Mhz na 666Mhz(GPU) i 800Mhz na 1000Mhz(MEM).

Sa podignutim taktovima jača je od referentne 9600gt.

Cijena kartice je malo iznad 700kn kako sam vidio na internetu može se bez problema mjeriti sa Hd 3870

Za malo novca puno igranja!

http://www.guru3d.com/article/geforce-9600-gso-386-mb-review-point-of-view/13

Vrlo sam zadovoljan karticom, offtopic: FC2 settings sve max osim sjena na medium i geometrija na high (1680×1050 bez AA) DX9

Poruka je uređivana zadnji put sri 5.11.2008 15:16 (gengar).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
aquaevivae kaže...

Evi ti jedan testić, da te kap ne udari kolko se napinješ oko glupih kartica.! Mislim koda da te plaćaju da braniš ATISmijeh, 9800GTX+ je bolja, i nemreš si pomoći, jer nijje samo stvar cijena nego kaj podržava PhysX kaj puno znači danas u igrama, ne grije se ni pol kao 4850 te ne moraš kupovat još dodatne hladnjake, tiša je....itd ! Tak da i nije da je ATI bolji, a za 4870x2 nisam niš govoril, zna se da je najjača, nema sumnje!  A oko problema s driverima za Ati da ne pričam!

@Rhodin-a kaj ti briješ sad za 8800GT? Ko veli da je best buy:--al daj si ovo malo prouči pa onda nekaj govori,!  8800GT vs ...

Ako se ne varam @Rhodin je upotrijebio cinizam Osmijeh.
Uvijek je lijepo pogledati kako se nakon nekih mjesec dana žustre rasprave o tome koja kartica je bolja i gdje je već sve rećeno i zaključeno na ovom forumu (mislim BUG) javi jedan "pametnjaković" i onda ga opet dere. Ti pa govoriš kao da te plaća NVIDIA. Uvijek je lagano optuživati kad nemaš prave argumente nego citiraš neke druge koji znaju još manje. ATI nikad nije imao prave probleme s driverima, a i ako ih je imao onda je to ispravio u najviše mjesec dana. NVIDIA čak i dok ima problem s driverima(što je puno češće nego ga ima ATI) ne priznaje to i onda potiho ispravi problem nakon par mjeseci. PhysX ti znači u igrama SHIT. Većina igara koje podržavaju PhysX i u kojima bi ATI trebao pušiti, puši NVIDIA.

Prije nego ideš nešto argumentirati pročitaj malo više izvora, ne samo jedan. Jer većina internet izvora je sponzorirana od proizvođača hardvera pa normalno da naginje u onu stranu u koju proizvođač želi. Cijeli tekst pisan na tom linku je kao da ga je pisao netko tko radi za NVIDIA-u
AMD Phenom 9500, GA 790x DS4, RAM : 4 GB , ATI RADEON 4850, 750GB DISK SPACE, LOGITECH x540
Poruka je uređivana zadnji put sri 5.11.2008 15:52 (dado2202).
17 godina
neaktivan
dado2202 kaže...
aquaevivae kaže...

Ako se ne varam @Rhodin je upotrijebio cinizam Osmijeh.
Uvijek je lijepo pogledati kako se nakon nekih mjesec dana žustre rasprave o tome koja kartica je bolja i gdje je već sve rećeno i zaključeno na ovom forumu (mislim BUG) javi jedan "pametnjaković" i onda ga opet dere. Ti pa govoriš kao da te plaća NVIDIA. Uvijek je lagano optuživati kad nemaš prave argumente nego citiraš neke druge koji znaju još manje. ATI nikad nije imao prave probleme s driverima, a i ako ih je imao onda je to ispravio u najviše mjesec dana. NVIDIA čak i dok ima problem s driverima(što je puno češće nego ga ima ATI) ne priznaje to i onda potiho ispravi problem nakon par mjeseci. PhysX ti znači u igrama SHIT. Većina igara koje podržavaju PhysX i u kojima bi ATI trebao pušiti, puši NVIDIA.

Prije nego ideš nešto argumentirati pročitaj malo više izvora, ne samo jedan. Jer većina internet izvora je sponzorirana od proizvođača hardvera pa normalno da naginje u onu stranu u koju proizvođač želi. Cijeli tekst pisan na tom linku je kao da ga je pisao netko tko radi za NVIDIA-u
 Ma imal sam ja ati i znam kaj pričam, jooj da me bar plačaju :) ! A neda mi se više prepirat....ja kupujem ono kaj je bolje, makar na njemu pisalo ati ili nvidia!  A ovo kaj pričaš za physX nije istina, a sad mi se neda za svako malo linkove stavljat imaš i ti net pa si potraži malo, ili uzmi karticu pa isprobaj....a za ati drivere ne lupetaj, pa jbt svaki su mjesec vani i kad god dođe nova igra moraju radit hotfix-eve, o čemu ti pričaš, ? Ajd živio, nebumo se već prepirali, :) ,to vodi samo k svađi i žutim kartonima!
E4500 8800GTS 512MB g92 2X1GB DDR2 P35-DS3 IP35 FORTRON 400W 320seagate+160samsung spin point
17 godina
neaktivan
Nvidia ili ATI

Ja velim da na svijetu trenutno nema bolje i brže  kartice od 4870x2, prije same kupovinee bio sam jako skeptican po pitanju drivera i kvalitete, ali ati je ovaj puta polozio ispit, i to se mora priznat. Ovo govorim iz prve ruke.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
markoal kaže...
Ivanplesh kaže...

a da uzmes hd 4850 ?

Pa da, uzmi HD 4850, kosta oko 1200 kn, i bolja je od sviju navedenih.
 slažem se.
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
17 godina
gengar kaže...

Ja imam Nvidia 9600gso Point of view, dignuo sam taktove sa 550Mhz na 666Mhz(GPU) i 800Mhz na 1000Mhz(MEM).

Sa podignutim taktovima jača je od referentne 9600gt.

Cijena kartice je malo iznad 700kn kako sam vidio na internetu može se bez problema mjeriti sa Hd 3870

Za malo novca puno igranja!

http://www.guru3d.com/article/geforce-9600-gso-386-mb-review-point-of-view/13

Vrlo sam zadovoljan karticom, offtopic: FC2 settings sve max osim sjena na medium i geometrija na high (1680×1050 bez AA) DX9

Sad se postavlja pitanje. Kaj bi bilo kad bi bilo ??? Trenutno imam HD 3870 Ultra i koristim ju s tvorničkim postavkama, kakvi bi bili testovi overclockirane HD 3870 i tvoje GeForsice ? Ne možemo sada komentirati i uspoređivati obične i overclockirane grafičke.
16 godina
neaktivan
Nvidia ili ATI

Mislim da bi za njegov buđet bila najbolja Sapphire ATI Radeon HD 3870, PCIe, 512MB, DDR3/DDR4, 2xDVI, TV-out  

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Nvidia ili ATI

planiraš li pervenstveno igrati igre onda napiši pod kojom rezolucijom i dali su ti je važna kod igri grafika na max

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Nvidia ili ATI

Ja sam prije mjesec dana kupio Nvidiu (iz potpisa) i ekstremno sam zadovoljan performansama u igrama kao i u f@h-u. PhysX je fenomenalno implementiran na GPU, a 216 paralelnih jezgri melju podatke samo tako.

S driverima za Nvidiu nisam imao problema godinama, no međutim frendovi sa Radeonkama se znaju dosta često žaliti (svaka 5. igra nešto zeza, pa treba poštelavati i gluposti..).

Uglavnom, za Nvidiu sam se odlučio zbog puno bolje podrške za GPGPU (CUDA, PhysX) i vrlo povoljne cijene po kojoj sam imao priliku nabavit dotičnu karticu Namigiva

(anyway, po rezultatima u igrama i benchmarking alatima sad imam 80% jaču kartu od svoje bivše 8800-tke GTS, a platio sam ju oko 1000kn manje nego 8800tku prije 2 godine hehehe, tako da ja zadovoljan Cool)

Intel Core2 Duo E8400 6MB, 4GB OCZ Gold 800Mhz, EVGA GF-GTX260 Core 216 896MB, Gigabyte X38-DS4 Ultra Durable 2
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
aquaevivae kaže...
 Ma imal sam ja ati i znam kaj pričam, jooj da me bar plačaju :) ! A neda mi se više prepirat....ja kupujem ono kaj je bolje, makar na njemu pisalo ati ili nvidia!  A ovo kaj pričaš za physX nije istina, a sad mi se neda za svako malo linkove stavljat imaš i ti net pa si potraži malo, ili uzmi karticu pa isprobaj....a za ati drivere ne lupetaj, pa jbt svaki su mjesec vani i kad god dođe nova igra moraju radit hotfix-eve, o čemu ti pričaš, ? Ajd živio, nebumo se već prepirali, :) ,to vodi samo k svađi i žutim kartonima!
A dobro imaš pravo, svatko nek kupuje što njemu paše. Ja sam već godinama Ati fan (od kad mi se zamjerila Geforce 2 kartica). S njom sam imao sve moguće probleme (kupljena nova), od drivera do kvalitete slike, kupio novu i opet bili isti problemi. To je bilo ono vrijeme kad je Geforce bila najbolja kartica na tržištu. Zamjenio sam je tad s onda jadnom Rage3D koja me oduševila, i od onda ništa drugo osim ATI. I nikad (u tih 6 godina) nisam imao problema niti s driverima, niti s bilo kojom igrom ili ostalim stvarima.
AMD Phenom 9500, GA 790x DS4, RAM : 4 GB , ATI RADEON 4850, 750GB DISK SPACE, LOGITECH x540
17 godina
neaktivan
Nvidia ili ATI

Evo BEST BUY KARTICE, koja i cijenom i performansam pomete HD4850!!!

Leadatek 8800GTS 512MB------999kuna

Evo pa si sad mislite, ovo je g92ćip, u hgspotu je opis kartice krivi!

Za ovo nisam vjerovao dal je opis krivi ili slika, no sad je jedan sa foruma kupio dotičnu karticu i to je prava GTS 512MB !

Znaći jeftinija, bolja itako dalje......

E4500 8800GTS 512MB g92 2X1GB DDR2 P35-DS3 IP35 FORTRON 400W 320seagate+160samsung spin point Samsung t220
Poruka je uređivana zadnji put pet 7.11.2008 14:09 (aquaevivae).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Zeropoint kaže...

Mislim da bi za njegov buđet bila najbolja Sapphire ATI Radeon HD 3870, PCIe, 512MB, DDR3/DDR4, 2xDVI, TV-out  

Istina !
16 godina
neaktivan

NEZNAM BAS jel ok usporedit HD4870X2 Sa Gtx280 jer ipak je radeonka gadno pere a bit ce jos bolje kad se driveri ispoliraju

Q6600 2,4 @ 3,45 Ghz 4GB DDR2 PC 8500 OCZ REAPER BFG 850 WATTA Sapphire HD4870X2 2 x320 GB RAID 0
17 godina
protjeran

Istina i meni malo problema radi na igri GRID otkad sam stavio novi driver! Ne znam zašto ili možda nije do toga baš? Kod usporedbe 4870x2 i GTX280 dolazi do nekakvog apsurda jer je ATI bolja, ali ipak je to kakav-takav neravnopravan test jer se uspoređuju dual i single GPU!

Q6600 , EX38-DS4, DDR2 4GB, HD4870
16 godina
neaktivan

ISTINA da se tu uspređuju dva naspram jednog GPU-a i da to nije bas fer.Nvida je i dalje car barem kaj se dobrih drivera tice. Ta ekipa zna napisat drivere za razliku od ATI. Nedavno sam promjenio GTX260 i nabavio HD4870X2 pa znam kakve probleme to nosi. Je to zmaj kartica ali driveri su jos uvjek jadni i skaliranje u nekim igrama jos ne radi kako treba.SLI je jos uvjek kralj kad je skaliranje preformansi u pitanju .Da ne pricam da mi kartica nije htjela radit na 550 watta (gasenje kompa u igrama)  sto me dovelo do dodatnih neželjenih troskova.Sto se zagrijavanja tice e to nije problem ako se malo poigras sa ventilatorom to se cudoviste da fino ohladit i pod opterecenjem.No sve u svemu zadovoljan sam iako bih volio probat i Gtx 280 onak iz prve ruke. Ne vjerujem bas svemu sto pisu po netu.

MBO Gigabyte EP35DS3R Q6600 2,4 @ 3,45 Ghz 4GB DDR2 PC 8500 OCZ REAPER BFG 850 WATTA Sapphire HD4870X2 2 x320 GB RAID 0
17 godina
neaktivan
aquaevivae kaže...

Za ovo nisam vjerovao dal je opis krivi ili slika, no sad je jedan sa foruma kupio dotičnu karticu i to je prava GTS 512MB !

I meni se čini zasad bolji izbor... Hladnija, a performansama jednaka HD4850 (s tim da ju pobjeđuje u TWIMTBP igrama).
A mi smo ti ljudi tako obični, koji u životu bore se za svaki drugi dan ! Ne prodajemo tijela svoja nikome i još se uvijek čovjek zovem ja JA SAM SLOBODAN !!!
17 godina
neaktivan
CroL1nk kaže...

ISTINA da se tu uspređuju dva naspram jednog GPU-a i da to nije bas fer.Nvida je i dalje car barem kaj se dobrih drivera tice. Ta ekipa zna napisat drivere za razliku od ATI. Nedavno sam promjenio GTX260 i nabavio HD4870X2 pa znam kakve probleme to nosi. Je to zmaj kartica ali driveri su jos uvjek jadni i skaliranje u nekim igrama jos ne radi kako treba.SLI je jos uvjek kralj kad je skaliranje preformansi u pitanju .Da ne pricam da mi kartica nije htjela radit na 550 watta (gasenje kompa u igrama)  sto me dovelo do dodatnih neželjenih troskova.Sto se zagrijavanja tice e to nije problem ako se malo poigras sa ventilatorom to se cudoviste da fino ohladit i pod opterecenjem.No sve u svemu zadovoljan sam iako bih volio probat i Gtx 280 onak iz prve ruke. Ne vjerujem bas svemu sto pisu po netu.

Samo kaj je veliki problem kaj za SLI nema normalne ploće, to je veliki minus, ko npr za ATI. Ati je daleko bolje usavršil CROSSFIRE, jel ćipseti koji podržavaju SLI imaju više mana nego vrlina, sad neznam kak stoji novi 780i ćipset(samo znam da je skup ko suho zlato)!  Al po mnei je uvjek bolje jedna kartica od dvije, jer za dvije trebaš dosta toga i pored imati, počevši od napajanja do dobre matične, a u večini slučajeva performanse se ne duplaju pa na kraju krajeva se ne isplati...bar ja tak mislim!
kompotko kaže...
aquaevivae kaže...

I meni se čini zasad bolji izbor... Hladnija, a performansama jednaka HD4850 (s tim da ju pobjeđuje u TWIMTBP igrama).
 A kaj je najbitnije u HGspotu stoji već 2tjednaSmijeh, a pored nje svi ipak uzimaju sljepo 4850, lol jer neznaju za ovu !
E4500 8800GTS 512MB g92 2X1GB DDR2 P35-DS3 IP35 FORTRON 400W 320seagate+160samsung spin point Samsung t220
17 godina
neaktivan

Nisu bili driveri vec napajanje, Srecom da sam ja vec imo Anteca od 850 wata pa nije bilo problema. 

16 godina
neaktivan

Istina i bog da ne dobis duple performanse. Ja sam imao prije ove HD3870X2 koja je razvaljivala u testovima do u igrama to nije bio svaki put slucaj. Sa HD4870X2 stvari stoje puno bolje i skaliranje je 30 posto bolje neg na staroj 3870x2. Uglavnom u Far Cry 2 HD4870X2 je skoro vise neg duplo brži od GTX260 NA 1280 X 1024 ULTRA HIGH SA 8 X AA I 16 X AF. Govorim iz prve ruke jer sam osobno isprobao Gtx260 u svom kompu.  S tim postavkama igra se vrti od min 61 do max 98 slika. Meni je usko grlo za tu karticu moja ploca EP35DS3R koja nije PCI-E 2.0 i jaci proc bi dusu dao mada se nemoze reci da je Q6600 slab.

MBO Gigabyte EP35DS3R Q6600 2,4 @ 3,45 Ghz 4GB DDR2 PC 8500 OCZ REAPER BFG 850 WATTA Sapphire HD4870X2 2 x320 GB RAID 0
17 godina
neaktivan
CroL1nk kaže...

Istina i bog da ne dobis duple performanse. Ja sam imao prije ove HD3870X2 koja je razvaljivala u testovima do u igrama to nije bio svaki put slucaj. Sa HD4870X2 stvari stoje puno bolje i skaliranje je 30 posto bolje neg na staroj 3870x2. Uglavnom u Far Cry 2 HD4870X2 je skoro vise neg duplo brži od GTX260 NA 1280 X 1024 ULTRA HIGH SA 8 X AA I 16 X AF. Govorim iz prve ruke jer sam osobno isprobao Gtx260 u svom kompu.  S tim postavkama igra se vrti od min 61 do max 98 slika. Meni je usko grlo za tu karticu moja ploca EP35DS3R koja nije PCI-E 2.0 i jaci proc bi dusu dao mada se nemoze reci da je Q6600 slab.

Eh, da imaš jedan E8400 na 4.0GHz, ili bolesno naklokaj taj quad! A sa PCIe 2.0 nebi niš puno dobil (neki 5%)tak da radi toga nemoj mijenjat ploću.... a baš da je duplo bolja od GTX260 Namigiva!  Nego ak si testiral GTX260 daj reci kak se ponaša, mislim nju ubost za nekih par mjeseci pa me zanima....sad dolazi i neka nova GTX260+ sa 216 shadera!
17 godina
neaktivan
Nvidia ili ATI

Kao prvo, nisam neki bolesni gamer pa da su mi btne megagrafike i AA i AF, igram igre, ne često, ali poprilično.Trenutno imam ATi-evu grafu pa me zeza sa driverima, a čitao sam da ATI svoje drivere radi slampavo, a da su nvidia svoje radi puno bolje, još nisam siguran što odabrat.PS.Nemojte uspoređivat Oc-irane grafe sa normalni plus HD 3870 ima slabije ocjene u vecini slucajeva od G-forsica.Znam da 9600 GT nije pretjerano jaka, meni ni ne treba neki monstrum, novi driveri na njoj će rješiti sve probleme koje budem imao. Pogledajte ovo

Evo tu vidite koliko je 9600GT bolja od HD3850(u nekim slučajevima) PS.ja sam mislio na Zotacovu G-forsicu.

Kako se zove lanac od osam Velebita:velebajt hahahaha(LOL).....
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
aquaevivae kaže...
CroL1nk kaže...

Eh, da imaš jedan E8400 na 4.0GHz, ili bolesno naklokaj taj quad! A sa PCIe 2.0 nebi niš puno dobil (neki 5%)tak da radi toga nemoj mijenjat ploću.... a baš da je duplo bolja od GTX260 Namigiva!  Nego ak si testiral GTX260 daj reci kak se ponaša, mislim nju ubost za nekih par mjeseci pa me zanima....sad dolazi i neka nova GTX260+ sa 216 shadera!
 pa bolje da uzmeš 4850, a ne gtx 260. Još za nekih par mjeseci če past cijena i bit če dobra kupnja :
16 godina
neaktivan
kopa3x kaže...
aquaevivae kaže...
CroL1nk kaže...

pa bolje da uzmeš 4850, a ne gtx 260. Još za nekih par mjeseci če past cijena i bit če dobra kupnja :
 samo što ne počnu božićne akcije i svi ti popusti. ja onda odma odlazim sebi po HD 4850.
17 godina
neaktivan
Raving Rabbid kaže...
kopa3x kaže...
aquaevivae kaže...
CroL1nk kaže...

samo što ne počnu božićne akcije i svi ti popusti. ja onda odma odlazim sebi po HD 4850.
 LOL. pa već sad imaš 8800GTS 512mb za 999kn koja je po svemu bolja od HD4850  !
16 godina
neaktivan
aquaevivae kaže...
CroL1nk kaže...

A gle Gtx je vrlo dobra kartica a verzija sa 216 stream-a je vec u prodaji ali je skuplja.No testovi vele da se opasno priblizila Gtx280. Ja sam  imao obicnu Gigabyte i kartica je vrtila sve igre ok,a malo sam se igral i sa fizikom. Zakon.HD4870x2 mi je uletila slucajno i vrlo povoljno tak da sam rijesio gtx-a. Necu dvojezgreni proc iako se igre jos uvjek pale na ferkvenciju ipak vise volim multitask. Q JE ZAKON
16 godina
neaktivan
aquaevivae kaže...
Raving Rabbid kaže...
kopa3x kaže...
aquaevivae kaže...
CroL1nk kaže...

LOL. pa već sad imaš 8800GTS 512mb za 999kn koja je po svemu bolja od HD4850  !
 ja ostajem vjeran ATI-ju. imao prije nvidiu. ATI mi je puno bolji.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice