MSI GTX460 Cyclone (Review by Microman)

poruka: 324
|
čitano: 113.273
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
RE: MSI GTX460 Cyclone (Review by Microman)
Mojpismonosa kaže...

Hey....nikaka sarkazam....niti preseravanje nit išta slično.....radije cu izbrisat sta sam napiso neg da me smatrate nekim hvalisavcem, balavcem itd., to stvarno nije namjera.........zasto onda vidim da u nekim igrama gtx460 ima i do 10 fps-a vise

5850 je hladna??? Kad vrtim onaj MSI kombustor, s hladjenjem stavljeno na automatski (brzina venta na grafi je u catalystu na auto).....temperatura do 78 stupnjeva, a imam dobar protok zraka i hladnu prostoriju.....a kad malo pojacam ventic na grafi (40% i iznad) cuje se ko vrag, da mi stari mora govorit: STISSSAAAAAJ TOOOO!!!...vec neko vrijeme razmisljam o aftermarket cooleru, kao onaj scythe neznamkaksezove, s dva ogromna venta

sta je i dobar OC-er....vidim da pol stvari ni nezz za svoju grafu

10FPS je samo u FC 2 gdje ATIce idu katastrofa. Drugdje je većinom 5850 bolja.

Ne znam šta bi htio. GTX 460 je možda 2 stupnja hladnija, a vent naravno da je malo glasniji na većem postotku, kao i na svim drugim grafama.

Uživaj u onome što imaš. Ljudi imaju brige čim će se prehranit, a ti plačeš jer imaš bolju grafu...

16 godina
neaktivan

Zao mi je sta to zvuci tako....ma opcenito bih mogao ubuduce malo razmislit prije neg kaj nes pisem....ovo sta sam sad napravio izgleda ko preseravanje :( , nije bila namjera

Kad narastem bit ću Bill Gates, A'k ne narastem bit ću Steve Jobs
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Mojpismonosa kaže...

Zao mi je sta to zvuci tako....ma opcenito bih mogao ubuduce malo razmislit prije neg kaj nes pisem....ovo sta sam sad napravio izgleda ko preseravanje :( , nije bila namjera

Ja tebe uopce ne krivim jer nije ni cudo da neko manje iskusan naleti s ovakvim razmisljanjem kao ti sad, nakon sto letimicno procita ovu temu i ostale vezane za 460 i 5850......... imas dobru grafu i nemas za cim zaliti, ni za 460 ni za 470 ni za 5870......

jos samo cekam da vidim u oglasniku "mijenjam 5850 za 460 uz moju nadoplatu"....Namigiva

Google is your friend
17 godina
microman kaže...
Morag kaže...
microman kaže...

Vidiš to je i mene na prvi pogled zabrinulo. Ne samo da nema hladnjaka na VRAM-ovima, nego ga nema ni na regulaciji napajanja gdi vent ne pokriva PCB.

Nakon prženja u Furmarku izvadio sam grafu i prstom probao dotaknuti VRAM i regulaciju. VRAM je na dodir bio topao ali ne vruč ista stvar je i sa regulacijom.

A opet sa druge strane da se regulacija ili VRAM-ovi pregrijavaju sigurno nebi uspio odvrtit petnaest minuta furmarka sa OC-anom grafom.

Kupio sam karticu prekjučer i prezadovoljan sam, ali baš imam obaveza i nemogu ju sam kompletno istestirati već par bencheva(Haven,Tropics,Sanctuary,Stone Giant,Crysis Bench) i igara(Batman,GtaIV,NFS Shift,Crysis,Bad Company 2,AvP). Sve na maksimumu, nema nikakvog trzanja i temperature u Furmarku do 70°C. Ali sad ono što me zanima :) Za staru grafu sam kupio Scythe Musashi i dobio puno pasivnih hladnjaka tako da ih imam još dosta neiskorištenih. Neću skidati hladnjak da bih stavljao pasivnjake na vram(a ni ne treba im po recenzijama), ali bih li što dobio ako bih ih stavio na regulaciju napajanja?

Bilo bi poželjno stavit na regulaciju, mada ni ona nije vruća poslje furmarka.

Probao sam i zaista vrm nije vruć nakon minutu(koliko mi treba dok iskopčam karticu) iako sam našao na netu infracrvene snimke referentnih kartica(još jedan link) i temp su visoke, ali et kad imam viška pasivnjaka polijepio sam ih i stavljam par slika.

16 godina
neaktivan

Vjerojatno ti je sad otisla garancija.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
franky kaže...

Vjerojatno ti je sad otisla garancija.

nije...lagano se odlijepe ako ih promrdaš lijevo-desno i nema tragova :)

16 godina
neaktivan

ti pasivnjaci nemogu štetiti sigurno, a ni ne izgeldaju loše tako da ono, dobar posao :)

od svih stvari koje sam izgubio, pamet mi najviše fali...
16 godina
neaktivan
Od danas je u ADM-u dostupna MSI GTX 460(1gb) Cyclone, a cijena joj je 1850kn.Toliko o 1900kn+
I'll be back
Moj PC  
4 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
microman kaže...
Od danas je u ADM-u dostupna MSI GTX 460(1gb) Cyclone, a cijena joj je 1850kn.Toliko o 1900kn+

Odmah sam ubo jednu i novi monitor

Za zahvaliti postoji gumb HVALA!
15 godina
neaktivan
microman kaže...

A tolika joj je i prije bila mene zanima Gigabyteova koliko ce biti...

16 godina
neaktivan
Pa vijerojatno će ostat ista cijena, samo nju je teze nabavit jer nije samo u Hrvatskoj najtrazenija.
I'll be back
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
microman kaže...
Pa vijerojatno će ostat ista cijena, samo nju je teze nabavit jer nije samo u Hrvatskoj najtrazenija.

Pitao sam 6tog kada ce dobit rekli su 10~14 dana evo proslo je 10 nadam se da ce ovaj tjedan... tam mi crkla moja grafa ....

15 godina
neaktivan

Da li je tko danas kupio osobno MSI verziju u adm-? ja zvao, kažu da nemaju još...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Sutra dolazi u Microline, tako da je i tad očekujete u ADMu

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Ona već je u microline-u, al došla je prekasno da bi se dostavila u ADM. Sutra ujutro oko devet sati bi trebalo stići do ADM-.
I'll be back
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Da li ti radiiš u Microlineu? Pitam ozbiljno jer na njihovom siteu kaže da stiže za 2 dana.
16 godina
neaktivan
Nije bitno ja radim. grafe su u petak bile zadržane na carini, a danas su dostavljene microlineu, a sutra idu u maloprodajne trgovine.
I'll be back
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Evo zvao sam ADM sada prije minutu.

Kazu sutra im stize Cyclone a kada stize gigabyte neznaju.

Narucili su 20 Gigabyteovih 460 GTX 1gb i stavit ce odma na front page taj dan cim dodu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Mislim da cu sacekat Gigabyteovu, cijena joj je bila oko 1650 ak se ne varam?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
eZo kaže...

Mislim da cu sacekat Gigabyteovu, cijena joj je bila oko 1650 ak se ne varam?

Da i ja ju cekam bila je 1.630,00Kn

16 godina
neaktivan
Samo vi cekajte,al se budete nacekali jer zbog ogromne potražnje ni sam microline nemoze do te grafe.
I'll be back
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Zadnja od nvidije koja je bila ovako tražena je 8800gt,ko je moga zamislit da će ovako bit.

Ovce moje mirujte u toru eto mene stižem na motoru
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
microman kaže...
Samo vi cekajte,al se budete nacekali jer zbog ogromne potražnje ni sam microline nemoze do te grafe.

Jebiga 250 kuna vise dode Cyclone... rađe cu cekat nego dat 250 kuna vise.

16 godina
neaktivan
hah dobro, al ja te uvijeravam da to neće bit ovaj mjesec.
I'll be back
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

dal se isplati dat 250 kn više za Cyclone? Dal hladnjak i tišina vrijede toliko ?

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
repel kaže...

dal se isplati dat 250 kn više za Cyclone? Dal hladnjak i tišina vrijede toliko ?

da itekako !!!!!!!

17 godina
protjeran

Nis siguran da je taj tvornički OC i onda cooler vrijedan 250kn?

Cyclone...!!!???Izlanuo se

sweet pandemonium
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

onda sam ja izgleda super proso kad sam ubo 2 gtx460 za 3100 kn u adm-u

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Bome nisi jer si uzeo 2x768 verziju. Mogao si jednostavno uzeti 2x1gb Gigabyte za 3260.

Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Da ako su ti 1G grafe?

Šta sumnjam?Izlanuo se

sweet pandemonium
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice