Moguče nedovoljno napajanje xfx 9800 gt

poruka: 29
|
čitano: 7.969
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Grafička kartia nvidia geforce xfx 9800 gt ddr3 512 mb bez dodatnog napajanja tj. napajanje samo na matičnoj ploči pomoču 4 pinskog konektora. Snaga napajanja je 400w! Molim pomoč jer mislim da mi grafa ne radi punom snagom te je desktop blago mutan :D. Da li je moguće dva 4 pinska konektora spojiti da bi se dobio jedan duple snage? Lijep opzdrav

0 0 hvala 1
15 godina
protjeran

koje napajanje imas?

EDIT: mozda nisi razumio... koje od 400 w imas

X
Poruka je uređivana zadnji put pon 13.9.2010 20:49 (ćema).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
RE: Moguče nedovoljno napajanje xfx 9800 gt

LC-8400BTX

15 godina
neaktivan

Morat ćeš stavit jače napajanje.........

Meni je Crosair CX-400 ispušto neke ćudne mirise, odnosno smrdilo je iz napajanja koda se nešto u njemu gori ili se topi neka plastika na E6300 1,86Ghz + D975XBX2 + XFX9800GT + 1sata 1Tb HDD + Wlan D-Link G520+

Moro sam kupit jače napajanje .........

Poruka je uređivana zadnji put pon 13.9.2010 23:39 (amano).

0 10 hvala 0
14 godina
neaktivan

Amano! Daj mi molim te još kaži da li ti imaš xfx 9800 gt dd3 512 mb bez dodatnog napajanja na njoj?

15 godina
neaktivan
amano kaže...

Morat ćeš stavit jače napajanje.........

Meni je Crosair CX-400 ispušto neke ćudne mirise, odnosno smrdilo je iz  napajanja koda se nešto u njemu gori  ili se  topi  neka plastika na  E6300 1,86Ghz + D975XBX2 + XFX9800GT + 1sata 1Tb HDD + Wlan D-Link G520+

Moro sam kupit jače napajanje .........

sigurno nije zbog toga ti ispustalo cudne mirise, cx400 drzi i jace

Što imaš više sira, imaš više rupa. Što imaš više rupa, imaš manje sira. ?????????????
15 godina
neaktivan

Moja izgleda točno ovako

http://www.overclockersclub.com/reviews/xfx_9800gt/images/dsc02250.htm

naravno ima 1x PCE 6 pinski za napajanje

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

sta ti napajanje nema ovo ?

kako to radi na pola snage ako ja to nespojim na moju grafu ona uopce nece radit

ili nisam dobro razumio sta ti zapravo trebas

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
xena2 kaže...

sta ti napajanje nema ovo ?

kako to radi na pola snage ako ja to nespojim na moju grafu ona uopce nece radit

ili nisam dobro razumio sta ti zapravo trebas

Ma pise gluposti...

15 godina
neaktivan

Uzmi CX400 za 360kn u protisu i doviđenja,ne znam čemu mučenje.

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
17 godina
hmm da nije mozda onda do drivera :o
Žac

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ma nije 100% do drivera...probao originalne sa cd od nje, probao downloadati sa nvidia-ine stranice ali ništa!

Ali ev ošta ću....idem u investiciju i kupit ću novu matičnu i napajanje ako bude potrebno

17 godina
prvo probaj neku drugu grafu stavit pa vidjet jel opet ima tih problema.Ako nema,onda znas da je do grafe.Nemoj jos nista bolje kupovat.
Žac

0 0 hvala 0
16 godina
Retardirano pitanje, ali jesi li podesio rezoluciju i postavke monitora?
http://www.speedtest.net/result/832888883.png U školi... 90Mbps DL 6Mbps UL
15 godina
neaktivan
acot kaže...

Grafička kartia nvidia geforce xfx 9800 gt ddr3 512 mb bez dodatnog napajanja tj. napajanje samo na matičnoj ploči pomoču 4 pinskog konektora. Snaga napajanja je 400w! Molim pomoč jer mislim da mi grafa ne radi punom snagom te je desktop blago mutan :D. Da li je moguće dva 4 pinska konektora spojiti da bi se dobio jedan duple snage? Lijep opzdrav

Ajoj..9800GT,pa još bez dodatnog 6pinca. Cirkus. Definitivno je problem u postarijem LC Poweru 400W,ne moraš dalje ni gledati. Zamijeni napajanje sa nekim jačim,dao sam ti prijedlog za 360kn,imaš i za 289 LC Power 600W Office model,ima 6pin,i 8 pin za grafe,za buduće nadogradnje,ali svi konektori ovog svijeta tebi očito ne pomažu kad je grafa - retardirana i napaja se samo iz PCIE slota i 4 pinca.

Tako da eto,probaj sa Corsairom možda CX400,moralo bi držati bez pola frke..pa 2x8800GT drži kvragu.

14 godina
neaktivan
BugHacker kaže...
prvo probaj neku drugu grafu stavit pa vidjet jel opet ima tih problema.Ako nema,onda znas da je do grafe.Nemoj jos nista bolje kupovat.

Pozdrav! Imao sam ja prije readon x1650 i mogu reč da je bila (iako nemogu vjerovati) čak malo bolja od 9800 gt!!!

14 godina
neaktivan
thedream kaže...
acot kaže...

Ajoj..9800GT,pa još bez dodatnog 6pinca. Cirkus. Definitivno je problem u postarijem LC Poweru 400W,ne moraš dalje ni gledati. Zamijeni napajanje sa nekim jačim,dao sam ti prijedlog za 360kn,imaš i za 289 LC Power 600W Office model,ima 6pin,i 8 pin za grafe,za buduće nadogradnje,ali svi konektori ovog svijeta tebi očito ne pomažu kad je grafa - retardirana i napaja se samo iz PCIE slota i 4 pinca.

Tako da eto,probaj sa Corsairom možda CX400,moralo bi držati bez pola frke..pa 2x8800GT drži kvragu.

Hvala na savjetu :D ....evo sad kupujem novu matičnu asus P5KPL-AM, a dalje ako se problemi neče rješit kupuje mi napajanje. I da uzet ću ovu iz tvojeg komentara cx 400! Lijep pozdrav

14 godina
neaktivan
8ax kaže...
Retardirano pitanje, ali jesi li podesio rezoluciju i postavke monitora?

Pozdrav! rezolucija je 1280*1024 i sve za pet ali da grafa nemože razvit više od 150 fps na serijalima cod 2 i 4 onda je to sramota, ali evo velim hvala na odgovoru. Za par dana čemo vidjet da li je to do matične ili napajana. Lijep pozdrav

15 godina
protjeran
acot kaže...
BugHacker kaže...

Pozdrav! Imao sam ja prije readon x1650 i mogu reč da je bila (iako nemogu vjerovati) čak malo bolja od 9800 gt!!!

ma daj nemoj pricat gluposti kako moze biti bolja jesi li ti normalanViče...

X
14 godina
neaktivan
ćema kaže...
acot kaže...
BugHacker kaže...

ma daj nemoj pricat gluposti kako moze biti bolja jesi li ti normalanViče...

Ćema sunce mu žarko....:D npr. u suporedbi fps-a na cod 4 (oni su isti tj. oko 150) pa sad ti piši što hočeš a ja tebi samo velim šta tu meni piše!!!!!

17 godina

Malo čudno da grafička nema 6 pinski konektor za napajanje, ali moguće jer su joj možda smanjeni taktovi i nije joj potrebno dodatno napajanje.

Konektor ukopčan?

Radio, ne radio, svira radio!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
boxer kaže...

Malo čudno da grafička nema 6 pinski konektor za napajanje, ali moguće jer su joj možda smanjeni taktovi i nije joj potrebno dodatno napajanje.

Konektor ukopčan?

pozzz boxer! Da konektor je ukopčan

17 godina

Ti samo sumnjaš da se grafička nedovoljno napaja zbog toga što je slika malo mutna?

Jel se resetira povremeno kompjuter jer to bi trebalo biti posljedica nedovoljnog napajanja.

Probaj sa novim driverima.

Radio, ne radio, svira radio!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

naznam kako , moja doma 8800 gt ima dodatni konektor za psu a ova nema?wtf..

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
boxer kaže...

Ti samo sumnjaš da se grafička nedovoljno napaja zbog toga što je slika malo mutna?

Jel se resetira povremeno kompjuter jer to bi trebalo biti posljedica nedovoljnog napajanja.

Probaj sa novim driverima.

da to je istina da slika blago mutna ali izravna posljedica je ta što se prilikom pokretanja igara grafička jako grije (skinuo sam neke programe koji mjere temperaturu i kad ona dođe do 762 komp se restarta) a i performance su joj jako slabe.

14 godina
neaktivan
dokly kaže...

naznam kako , moja doma 8800 gt ima dodatni konektor za psu a ova nema?wtf..

http://www.tigerdirect.com/applications/searchtools/item-details.asp?EdpNo=4942610&csid=_25

ova moja je ta neke nova generacija šta ja znam za save power xD

15 godina
neaktivan

Kažem ti uzmi taj faking CX400..i gotovo. Nadajmo se najboljem.

Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Re: Moguče nedovoljno napajanje xfx 9800 gt
Pozz drustvo uzeo sam graficku gt9800 s dodatnom napajanjem 6 pinskim, e sad tu mi se javlja problem centralna je lenorova mt55 core to duo 2,13 , ram 3 gige maticna
http://erecycleronline.com/ibm-thinkcentre-motherboard-daytona-g-rev-3-2-l-iq965u-43c0061-lga775-atx-ddr2.html.
E sad zeza me ovaj sesto pinski molexs napojna je
liteon ps-5311-7mwa-rohs
I nema 6 pinsko napajanje. Kupio sam taj moleks al je ulaz ata 4 pinski a kod ove napojne ima samo sata izlazipa sam uzeo s ovog malog kabla s flopi diska dvoje crne i zutu al kad prikopicam nece racunar da upali, a bez napajanja upali i kad se pojavi deskop restartuje se sto pretpostavljam da nema dovoljno napajanja za graficku. Pomagajte ljudi ako tko zna , oguli me ova centralna a tetris mi steka . Stalno nesto kupujem al nikad nista napraviti

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice