Misljenje o grafickoj

poruka: 8
|
čitano: 1.248
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Misljenje o grafickoj

Pozdrav ljudi

Posto cu dobiti ovu graficku http://www.hisdigital.com/un/product2-358.shtml , pa me interesuje sta sve mogu pokretati sa njom i da li moze pokretati gta 4 bez problema ? Hvala

Poznat ćeš me i po mraku po felgama i šestaku a ja tebe po oblaku dima što izlazi iz tvog tdi-a!!!!!!

0 0 hvala 0
15 godina
Re: Misljenje o grafickoj

Ako dobro vidim pod "tvoj PC" , imas stari jednojezgreni Sempron i on je preslab za GTA 4 , tak da ti tu ne pomaze ni ta grafa koja je solidna !

Music As A Weapon !!
12 godina
neaktivan
Re: Misljenje o grafickoj

ma ne na ovaj komp, nego na drugi, tamo imam dual core 3.40 4mb, 480w, 4gb ram memorije, a ovaj mi je samo za internet i poneku igricu. :)

Poznat ćeš me i po mraku po felgama i šestaku a ja tebe po oblaku dima što izlazi iz tvog tdi-a!!!!!!
Poruka je uređivana zadnji put uto 9.4.2013 23:36 (vucko40).
15 godina
Misljenje o grafickoj

Onda moze pokrenut GTA 4 !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
Misljenje o grafickoj

e to mi treba, hvala :)

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Misljenje o grafickoj

Samo pazi na sučelje da ti paše, ovu grafu koju si linkao je agp,ako ti imaš PCIe x16 onda ti neće pasat...

EDIT: ja sam prije imao gigabajticu 3850 512Mb PCIe, sa pentumom e5200 i 2Gb rama, igrao sam gta 4 bez problema, samo obavezno stavi patch-eve/update-e ili kako se već zovu za gta 4, jer daju 10-ak fps, a gta 4 kao sama igra je dosta loše optimizirana...

Poruka je uređivana zadnji put uto 9.4.2013 23:53 (1BIT).
Moj PC  
0 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
Misljenje o grafickoj

agp mi je slot, koliko vidim i ova grafika je agp tako da ce moci

0 0 hvala 0
15 godina
Misljenje o grafickoj

Onda ce moci !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice