Konfiguracija za BFBC2

poruka: 13
|
čitano: 1.671
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Konfiguracija za BFBC2

Evo ovako, imam kanticu koja je odavno vremenom pregažena... Svaki dan visim na forumu i slinim na postove pisane o toj igri.

Sad vas molim da mi složite konfu koja će vrtit taj naslov, ako je moguće na medium profilu postavki. Može i malo više.

Limit mi je nekih 3 milje, a treba mi samo CPU, VGA, RAM, MBO...

Ja sam složio nešto al ne znam dal je to baš kompatibilno jedno s drugim, a i volio bih još mišljenja o tome.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Konfiguracija za BFBC2

ja bih umesto phenoma 945 uzeo 925, a razliku dodao za HD 5770 (ako je okvir 3000)

Treba li operirati i vaše računalo?
17 godina
neaktivan
Konfiguracija za BFBC2

Slažem se, ali proc ipak ostaje... GPU mjenjam!

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Konfiguracija za BFBC2

Slažem se s igyom. Ali ja bih ti dao još jedan savjet. Zašto ne uzmeš u adm-u?? Dostava ti je besplatna preko potrošenih 2000kn. Onda bi mogao ubost AM3 ploču (asrock M3A770DE) i jedan keks DDR3 rama i HD5770 Vapor-X i ugurat to u nekih 3000-3100kn.

Poruka je uređivana zadnji put ned 14.3.2010 2:02 (zabranjeniples).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
zabranjeniples kaže...

Slažem se s igyom. Ali ja bih ti dao još jedan savjet. Zašto ne uzmeš u adm-u?? Dostava ti je besplatna preko potrošenih 2000kn. Onda bi mogao ubost AM3 ploču (asrock M3A770DE) i jedan keks DDR3 rama i HD5770 Vapor-X i ugurat to u nekih 3000-3100kn.

Koje su razlike u mojoj konf i ovoj iz ADM-a? Vidim ploču bi zamjenio?

15 godina
xilC kaže...

Koje su razlike u mojoj konf i ovoj iz ADM-a? Vidim ploču bi zamjenio?

Ubaciš nešto sitno lošiji procesor (Phenom II x4 925), staviš bolju i isplativiju AM3 ploču koja samim tim, naravno, dolazi sa DDR3 memorijom i staviš bolju HD5770 Vapor-X grafičku (bolje performanse od one koju si ti stavio). Naravno i AM3 ploča s DDR3 memorijom znači i bolje uvjete za buduče nadogradnje. Nadam se da sam ti pomogao nekako. Ja bi se odlučio za ovo da mene pitaš jer bi kompletno gledajući prošao bolje za praktički iste novce. Razloga za brigu oko kupovine ne bi trebao imat jer dostavljaju besplatno za sve iznad 2000kn.

17 godina
neaktivan

imaš li kakav prijedlog za RAM?

Poruka je uređivana zadnji put ned 14.3.2010 20:56 (xilC).
15 godina
xilC kaže...

imaš li kakav prijedlog za RAM?

Misliš na DDR3?? Ako češ ić na DDR3 soluciju, a kažeš da se mora vrtit oko 3000kn, onda bi to izgledalo ovako:

-Asrock M3A770DE,AM3

-AMD Phenom II x4 925

-DDR3 2gb Kingmax 1333mhz

-Sapphire HD5770 Vapor-X 1gb

Kasnije kad budeš u mogučnosti stavi još jedan keks od 2gb (nije hitno). Ne znam kakvo napajanje imaš?? Bilo bi dobro da nije neko staro slabašno šrot.

17 godina
neaktivan

Napajanje imam staro 2 god, ali je 450W! Sad me žena tuče i galami da hoće novi monitor...

Što se tiče kontrasta, što je bolje 50000:1 ili (manje):1

I koji hladnjak na CPU bi trebao, dali je stock dovoljan?

Poruka je uređivana zadnji put ned 14.3.2010 22:13 (xilC).
15 godina
xilC kaže...

Što se tiče kontrasta, što je bolje 50000:1 ili (manje):1

I koji hladnjak na CPU bi trebao, dali je stock dovoljan?

Pa bolje bi bilo da je veći kontrast. Što se tiče coolera, ako ga ne misliš ekstremno OC-at i pokušavat vidit dokle ide stock cooler će bit dovoljan. A pretpostavljam, da se baš ne misliš igrat s OC-om s obzirom (ako se ne varam) da nisi baš iskusan u tome??

17 godina
neaktivan

Nije da ne znam OC-at, dizao sam ovaj svoj ali ništa ekstremno jer imam stock. A s novim se također ne namjeravam zezat po tom pitanju, samo nek on traje i radi na koliko je zamišljen.

17 godina
xilC kaže...

Nije da ne znam OC-at, dizao sam ovaj svoj ali ništa ekstremno jer imam stock. A s novim se također ne namjeravam zezat po tom pitanju, samo nek on traje i radi na koliko je zamišljen.

945 i 925 su jako male razlike, a 925 je vrlo jednostavno dignuti na 3ghz, a promjene u temp su neprimjetne i na stock

Treba li operirati i vaše računalo?
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice