Koju grafičku uzeti? Te novu ili sa njuške? zaključana tema

poruka: 6
|
čitano: 1.585
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Koju grafičku uzeti? Te novu ili sa njuške?

Pozz drugovi.

Ovako moj komp je

Asus M2N-E

AMD Athlon 64 5600+ 2,8 Ghz OC TO 3.0 Ghz

4gb ddr2

CHIEFTEC 550W

Grafa 9800 gt 1gb ddr3 koja nema utor za napajanje i bučna je ko da usisavač radi

i zanima koju grafu da uzmem da nije pretjerano skupa da drži ovaj proc, jer moja nešto štuca u igrama(npr grid2), tj ono normalan fps i sve to ali štuca.

I grafička mora podržavat dx11

Nije da trebam za neki gaming jer kao i što vidite proc je slab, ali ono da normalno igram i to kaj se da.

Nadam se što bržim odgovorima, hvala.

Varaždin.

Poruka je uređivana zadnji put čet 17.9.2015 8:51 (keky911).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Neznam dali ti se za tu konfiguraciju isplati kupovat grafa i sam si dao odgovor na svoje pitanje ... moj savjet ti je možda je bolje da umjesto da kupiš grafičku probaš u dogledno vrijeme investirat neke novce u komp.

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
Re: Koju grafičku uzeti? Te novu ili sa njuške?

Pitaj u ovoj temi, prije ces dobit odgovor.

U životu je bitno samo jedno, a to su dvije stvari: red, rad i disciplina
12 godina
neaktivan

Ma znam, al trebam tak nekaj malo za poigrat ništa posebno, imam xbox 360 za igranje, ali brate pa prebučna je kartica tj ventilator, a i nekad nešto sere pa se uvijek ne uključi već je to prastaro pa bi samo zamjenio nečim tišim a da možeš bar nešt odigrat, znam da bi 5770 bila dobra ali pa nabijaju cijene na 500kn, prije 2 i po godine sam tolko platio bogami nedam tolko. a neznam kolko ove r7 250 vrijede jedino kaj na kompu igram je Spin Tires i grid 2.

Poruka je uređivana zadnji put čet 17.9.2015 9:05 (keky911).
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
Re: Koju grafičku uzeti? Te novu ili sa njuške?

Proc te dosta ogranicava, al ja nebih isao iznad 550ti, oko 500kn ti se vrte polovne. Jedino neznam koliko su tihe, trazi po netu malo.

U životu je bitno samo jedno, a to su dvije stvari: red, rad i disciplina
12 godina
neaktivan

A novo ima kaj takvo npr na 2 rate, 3 eventualno uzmem i da ploča grafičke mi se užasno grije i grije mi cijeli komp, nekad je tak vruća da bi jaja ispekao, onda mi se sve grije i matična i procesor.

Poruka je uređivana zadnji put čet 17.9.2015 9:33 (keky911).
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice