Koju 4870 kupiti...

poruka: 10
|
čitano: 1.375
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Koju 4870 kupiti...

poz svima

kupujem novu (gore navedenu)grafulju, pa me zanima koja bi bila po vasem(strucnom) sudu kvalitetnija Neodlučan

ovako... gledal sam u Vemil-u >PowerColor 4870 512MB ili Gainward 4870 512MB< razlika u cijeni je minimalna, jedino sto Gainward ima 1god. jamstva i vece radne taktovre("Turbo mode"), a Povercolor 18mj. jamstva i neki dodatni hladnjak.

a mozda je neka treca bolja pa ja ni neznam za nju....

treba izdvojit dosta para pa me zanima vase misljenje, htio bi kupit neku kvalitetniju

thx na pomoci...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Koju 4870 kupiti...

Powercolor, ogromni overclok potencijal i kvalitetno hlađenje (naravno)!

Gainward je "newboy" sa Atijem!

Ili uzmi Sapphire.

Well the way I figure it, in this business a lot of your kind come along, and if I kill each one that comes, eventually I should hit the jackpot sooner or later
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
RE: Koju 4870 kupiti...

Pozdrav svima,

I ja se priključujem tom pitanju s time da ja gledam u Hgspotu Club 3D 4870 OC 512MB   za 1799kn i Sapphire 4870 običnu za iste novce.

dali se mogu pouzdati u Club 3D verziju kartice?

17 godina
Lucy4 kaže...

poz svima

kupujem novu (gore navedenu)grafulju, pa me zanima koja bi bila po vasem(strucnom) sudu kvalitetnija Neodlučan

ovako... gledal sam u Vemil-u >PowerColor 4870 512MB ili Gainward 4870 512MB< razlika u cijeni je minimalna, jedino sto Gainward ima 1god. jamstva i vece radne taktovre("Turbo mode"), a Povercolor 18mj. jamstva i neki dodatni hladnjak.

a mozda je neka treca bolja pa ja ni neznam za nju....

treba izdvojit dosta para pa me zanima vase misljenje, htio bi kupit neku kvalitetniju

thx na pomoci...

Kupiš najjeftiniju koju možeš nać, na nju nabaciš dobar hladnjak, instaliraš RivaTuner i Futuremark i occaš. Bit će bolja nego bilo koja tvornički OCCana za isto ili manje love.
Tako te fore tipa "Turbo mode" zanemari.
PS. vidi na nabava.net koja je najjeftinija i tu nabavi.
Q6600 -OCC, 8GB ddr2 mushkin, 4870 512MB OCC, 2x640GB Samsung F1 raid 0, DFI P45-T2RS MB, Antec p182 kućište
16 godina
neaktivan

...i meni se cini da je Powercolor nesto kvalitetnija, ali me vuku ova dva ventilatora na Gainwardu(posto imaju problema s hlađenjem)

i jos nesto.... koji je bolji ducan sto se jamstva tice, Hgspot ili Vemil?

17 godina
Koju 4870 kupiti...

Uzmite sa nereferentnim hlađenjem i sa 1gb vram-a(zbog farcry2), ako nemate jak proc tj. intela clockanog na 3.4+GHz nemojte ni uzimat grafu rađe uzmite onda hd4850 koja je malo slabija ,jer čete samo pare popusit.(vjerujte mi ja sam tako napravio)

Imam x2 5000+ BE @3.0GHz

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Bladepu kaže...

Pozdrav svima,

I ja se priključujem tom pitanju s time da ja gledam u Hgspotu Club 3D 4870 OC 512MB   za 1799kn i Sapphire 4870 običnu za iste novce.

dali se mogu pouzdati u Club 3D verziju kartice?

Ja imam Club 3D 4870 OC 512MB i nemam nikakvih problema s njom, radi odlicno ko i svaka HD4870. Ali bolje ti je uzet OC veziju nego obicnu, a i sa club-om dobijes masivan hladnjak koji se meni osobno svidja.
16 godina
neaktivan
Dino89 kaže...
 Ja imam Club 3D 4870 OC 512MB i nemam nikakvih problema s njom, radi odlicno ko i svaka HD4870. Ali bolje ti je uzet OC veziju nego obicnu, a i sa club-om dobijes masivan hladnjak koji se meni osobno svidja.
 LOL zasto je bolje izeti occ verziju????
vecinom svaka occ verzija ima samo godinu garancije
a obicne po 2 godine garancije
jeli problem occ grafiku sam na isto kao sto i oni 
samo sto kad sam occ imas 2 godine garancije
razmisli malo
I <3 COD2
17 godina
Mislim da je ipak najbolji izbor sapppihre jer on oduvjek radi najbolje kartice.
Viva La Vida
17 godina
neaktivan
Z1t3 kaže...
Dino89 kaže...
 LOL zasto je bolje izeti occ verziju????
vecinom svaka occ verzija ima samo godinu garancije
a obicne po 2 godine garancije
jeli problem occ grafiku sam na isto kao sto i oni 
samo sto kad sam occ imas 2 godine garancije
razmisli malo
 E pa na ovu imas 2 god. garancije i kako OC nije bolja ako ima vise radne taktove nego obicna? A ti svoju oc i nek ti nesta bude vidit ces hoces li imati garanciju.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice