Koja je kartica bolja

poruka: 18
|
čitano: 1.495
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Koja je kartica bolja

Evo prijatelj mi uzima neku od ove tri kartice. Pa ga cisto zanima koja je najbolja. Ja sam se odlucio za xfx ali on trazi strucnije misljenje a ja mu tu bas nemogu pomoc.

-xfx hd4850 512mb DDR3 650mhz/1986mhz
-leadtek gts250 512mb DDR3 738mhz/2200mhz
-gainward 9600gt 1024mb DDR3 700mhz/2000mhz

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Koja je kartica bolja

Ja ti mogu rec da odma ovu 9600 izbaciš!

2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Koja je kartica bolja

Znaci 9600 bez obzira na proizvodjaca da izbaci iz opcija?

0 0 hvala 0
17 godina
Koja je kartica bolja

Da izbaci nju odmah pošto je ona za generaciju starija od ove dvije.

A što se tiče ovih neće ni sa jednom pogriješiti, tu su negdje po performansama...

0 0 hvala 0
16 godina
Koja je kartica bolja

Dobro ti veli ekipa... Izbaci mu iz izbora tu 9600GT-ku bilo kojeg proizvodjaca.  Osmijeh

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Koja je kartica bolja

Ati radeon HD4850 i Nvidia Geforce GTS250 su jako slične po snazi. Uzmi onu koja ima bolje hlađenje i koja je bolja za novčanik.

92% tinejđera sluša turbo folk, pop, rap ili tehno. Ako si među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu rock i metal glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Koja je kartica bolja

Po cijeni su tu negdje tamo di on kupuje, a za xfx znam da ima jako dobro hladjenje a za ovu gts250 pojma nemam. Sta vi mislite kakvo je hladjenje kod gts-a? Di se to moze vidit?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Koja je kartica bolja

ja bi uzeo XFX, ja imam Sapphire HD4850 i super je...

zasto su smajlici zuti? Hmm...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Koja je kartica bolja

Neznam za ovaj leadtek u vezi hladjenja kakav je. Cini mi se vapor-x od sapphirea da je odličan sta se tice potrosnje i hladjenja. Sta vi mislite leadtek gts250 512mb DDR3 ili sapphire hd4850 vapor-x 1024mb DDR3? Bitno mi je sve performanse+potrosnja+hladnjenje. Ovu od leadteka nemogu bas nac na internetu ono da je bas opisuje poblize. Nasao jedan link i nije bas extra zahvalna kartica.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Koja je kartica bolja

Iko?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Koja je kartica bolja

Ja ti imam 9600 GT doduše od asusa, ali koja je da je odaberi bilo koju od one druge dvije, jer budimo realni obje su bolje od 9600GT, ja se na svoju ne žalim svaku igricu, a sve su mahom nove koju sam igrao išao sam na high, ali one dvije grafe su sigurno bolje od ove.

Been there done that
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Koja je kartica bolja

Dobro sad je izbor znaci:

-leadtek gts250 512mb DDR3

-sapphire vapor-x 1024mb DDR3

Sapphirova znam da ima odlican hladnjak bar kolko sam procit na netu a za ovu pojma nemam. Pa sad po performansama neznam koju od ove dvije?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Koja je kartica bolja
combe kaže...

Sapphirova znam da ima odlican hladnjak bar kolko sam procit na netu a za ovu pojma nemam. Pa sad po performansama neznam koju od ove dvije?

ati

17 godina
protjeran

ATI ima dobar hladnjak i više memorije koja bude trebala ubrzo u gamingu na sve više igri. Po performansama su tu negdje i ovisi samo o Nvidia sponsorshipu da li će igra vrtiti više frameova sa ATI ili Geforceicom. Ja za ATI!!!Nevinašce

Polly wants a cracker-think I should get off of her first
16 godina
neaktivan
Koja je kartica bolja

ne bi bilo lose da kazes ostatak konfe i monitor

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
combe kaže...

Ja sam također za ATI. Iako imam NVidiu i prezadovoljan sam njome, ipak mislim da 1GB radi svoje, a posto su kartice slične po performansama, glasam za onu koja ima vise memorije to jest ATI

Pala bomba u rodilište. Sad ima duplo više djece. /////// Vrijeme je relativan pojam. Zavisi sa koje strane WC-a se nalaziš.
16 godina
neaktivan

4850 1 gb možda da uzmeš bolje 4870 1 gb ima ti GDDR5 memriju koja je brža od GDDR3 nije ti tolika razlika u cijeni bar ne vani u austriji gdje ja uzimam ne znam za tu tj znam da je tu skupo :D ugl reci koi procesor misliš uzet ili imaš

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
Poruka je uređivana zadnji put uto 15.9.2009 20:47 (anX).
16 godina
protjeran
combe kaže...

Evo prijatelj mi uzima neku od ove tri kartice. Pa ga cisto zanima koja je najbolja. Ja sam se odlucio za xfx ali on trazi strucnije misljenje a ja mu tu bas nemogu pomoc.

-xfx hd4850 512mb DDR3 650mhz/1986mhz
-leadtek gts250 512mb DDR3 738mhz/2200mhz
-gainward 9600gt 1024mb DDR3 700mhz/2000mhz

eto uzmi ovu gts250 možda od drugog proizvođača grafa sasvim ok i vrti sve što postoji od igara  ili možda nešto od ove dvje

http://www.links.hr/index.php?naziv=VGA+PCI-E+SAPPHIRE+ATI+RADEON+HD+4850+VAPOR-X+Dual+Slot+Fansink%2C+1GB+DDR3%2C+D-SUB%2C+DVI%2C+HDMI%2C+HDTV+&option=artikl&id_kategorija=05180606&id_artikl=051.806.436

http://www.links.hr/index.php?naziv=VGA+PCI-E+SAPPHIRE+ATI+RADEON+HD+4850+X2%2C+1+GB+DDR3%2C+4x+DVI%2C+HDTV&option=artikl&id_kategorija=05180606&id_artikl=051.806.434

I Jadantisi
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice