zanima me kolika je najoptimalnija cijena za potrošit..
dal se isplati kupit grafičku oko 2000 kn??
ovisi o rezoluciji monitora
Koje napajanje? CPU? reza?
malo informacija
hardware ostali navedeš prvo, pa onda postaviš zahtjev za upomoć.
ja mislim da san ti vec negdje prije vidio nesto od konfe
ma tebi je Radeonka 4870 512mb dovoljno. Sada je ona samo 1000 kuna, cak mozes naci i jeftinije..
Za te pare je optimalna (ne postoji najoptimalnije!!!) radeon 5850, pa se ti misli jeli ti napojna dovoljna, dovoljno jak procesor i sl.
ljudi ja imam jedno pitanje...ovak,mogu li ja igrat npr.GTA IV,Prototype,CoD Modern warfare 2,i tak neke nove igrice sa:1GB Ram-a,GeForce 9500GT 1GB,AMD(tm)64x2 Dual Core Processor 4400+ 2.30GHz,OS;Windows Vista Home Premium(32-bit).
Hvala unaprijed!
monitor???
ljudi ja imam jedno pitanje...ovak,mogu li ja igrat npr.GTA IV,Prototype,CoD Modern warfare 2,i tak neke nove igrice sa:1GB Ram-a,GeForce 9500GT 1GB,AMD(tm)64x2 Dual Core Processor 4400+ 2.30GHz,OS;Windows Vista Home Premium(32-bit).
Hvala unaprijed!
Hvala unaprijed!
pa šta 55 puta postavljaš jedno te isto pitanje? ima u onome za gta iv neš šta ja znam...ak te zanima otvori temu!
Evo mene zanima, koja grafa bi bil dobra a i napajanje mislio sam Fortron 400W i ASUS HD4770...