Integrirana grafička

poruka: 42
|
čitano: 33.829
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
RE: Integrirana grafička
rambox kaže...

Trenutno ti najbolju integriranu grafiku ima Amd-ov 780Gchipset koji sadrzi Radeon hd 3200 karticu a ako zelis mozes staviti istu takvu graficku u pci-utor pa onda integrirana graficka i ona koju si stavio u pci-utor rade zajedno i daju ti dobre performanse kaj je stvarno dobra mogucnost a to do sada nije bilo moguce no sad imas takvu mogucnost na Amd 780G chipsetu, samo uzmi maticnu s tim chipsetom i to je to!!!Cool

Ev ja imam tu matičnu i trenutno sam na integriranoj!Smijehdok mi se prava nevrati s servisa..

Heh i igram cod 4  multyplayer na najnižim postavkamaBelji se

15 godina
protjeran
Buraz ja imam integrisanu graficku,mislim imo dok nisam nabavio gtx 285.

Graficka je na zadnjoj seriji amd ploči ati 4290,

Grafička je takva da mi je warhead išo na medium bez imalo štekanja sa oko 30 FPS-a

ostale igre na high,mislim da je to čudo od tako jedne malešne graficke kartice
17 godina
tarankula kaže...
Buraz ja imam integrisanu graficku,mislim imo dok nisam nabavio gtx 285.

Graficka je na zadnjoj seriji amd ploči ati 4290,

Grafička je takva da mi je warhead išo na medium bez imalo štekanja sa oko 30 FPS-a

ostale igre na high,mislim da je to čudo od tako jedne malešne graficke kartice

Slažem se, pa ja sam sa HD3200 mogao crysis na 1024x768 vrtit.

Strava su te AMD-ove IGP-ejke, a šta će tek biti od par puta jačeg FUSION-a...

BTW: nisam spomenuo kako brutalno se daju overclockat... 1-1.1GHz onako za bench, 900MHz za 24/7

MSN - drazen016@net.hr , e-mail novi - drazen018@email.t-com.hr | BOŽE ČUVAJ HRVATSKU, MOJ DRAGI DOM | Downloading only High Definiton
Poruka je uređivana zadnji put pet 11.6.2010 1:47 (Hyperion).
17 godina
neaktivan
Hyperion kaže...

Slažem se, pa ja sam sa HD3200 mogao crysis na 1024x768 vrtit.

Strava su te AMD-ove IGP-ejke, a šta će tek biti od par puta jačeg FUSION-a...

BTW: nisam spomenuo kako brutalno se daju overclockat... 1-1.1GHz onako za bench, 900MHz za 24/7

Koliko sideport memorije imas? 128MB? Da li ti je onda integrirka "krala" RAM memoriju?

Every time two people have sex, an angel gets a boner
15 godina
neaktivan
Integrirana grafička

Meni je integrirka grafa. ukrala 256 mb od memorije 2gb

al svijedno ce mi se vratit za par dana stara graf.Smijeh

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Integrirana grafička

ovisi o matični, u novije matične stavljaju nvidia 7100, možeš pokrenut cod 4 i slične igre

skols

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

koliko te je kostala

12 godina
milos222 kaže...

koliko te je kostala

Alo skim se ti svađas pa zar nevidis da su poruke stare pet godina ?!!?

Sami sebi smo najveci neprijatelji
14 godina
neaktivan
Integrirana grafička

Da ne otvaram temu, zatražio bi pomoć oko specifikacija tih integriranih grafički.

Trenutno koristim hd radeon 3000 i pokrečem cod4 na low-medium sa 20-30fps

Meni to više manje za igranje nije važno, no zanima me.

Kakva je razlika između:

HD radeon 3000    &    HD Radeon 4290.

Nemogu nigdje dobit konkretne odgovore. I ako piše onda piše da imaju istu brzinu grafičku, čak je i ova 4290 slabija u uzimanju memorije (256mb).

Zamolio bih za pomoć oko ovih specifikacija.

Hvala

Poruka je uređivana zadnji put sri 13.5.2015 19:45 (tonik).
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Integrirana grafička

Zdravo ocu kupit komp sa integriranom grafičkom pa me zanima.Htio bih da pitam kakva je kvaliteta AMD R7 series integrirane grafičke.

Hvala unaprijed! Evo vam link od kompa:http://www.futura-it.hr/katalog/gotova-racunala/gotova-racunala/futurait/gaming-racunala/futura-061/

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Integrirana grafička
Niksi123 kaže...

Zdravo ocu kupit komp sa integriranom grafičkom pa me zanima.Htio bih da pitam kakva je kvaliteta AMD R7 series integrirane grafičke.

Hvala unaprijed! Evo vam link od kompa:http://www.futura-it.hr/katalog/gotova-racunala/gotova-racunala/futurait/gaming-racunala/futura-061/

Nikakva. I nemoj kupovat već složene kompove, nego komponentu po komponentu. Pogledaj ovdje malo : http://www.bug.hr/forum/topic/slaganje-pc-konfiguracija/sklapanje-pc-konfiguracija-do-3000-kn/170219.aspx

13 godina
Integrirana grafička

Budući da se jako slabo razumijem u grafičke kartice može li mi netko dati odgovor na pitanje koliku rezoluciju može prikazati moja grafička kartica?

Imam laptop Dell Studio 1735 sa integriranom ATI Mobility Radeon HD3650 na kojem je Windows 10 Home 64bit. Koliko sam ja skužio ta kartica bi trebala raditi na 600 mHz, ali je Dell underclockao na 450, pretpostavljam radi smanjivanja temperature i potrošnje energije.

Ako Youtube stavim da radi na 720p prikaz je ok, nekad zapne al većinu vremena je ok. Ali čim probam staviti veću rezoluciju "piši - propalo" , slika trokira maksimalno, zvuk je ok. Dali bi ta grafička trebala biti u mogućnosti prikazati i mrvu veću rezoluciju ili je to normalno za tako slab i vremešan proizvod?

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice