Pozdrav.
Nisam siguran, al mislim da mi komp ima losije performanse no sto bi trebao imat, pa bi molio nekog tko ima 4890, moze i od 1gb, da odvrti furmark 1-2 min i kaze mi svoj rezultat.
Na najmanjoj rezi i aa iskljucen.
hvala!
Pozdrav.
Nisam siguran, al mislim da mi komp ima losije performanse no sto bi trebao imat, pa bi molio nekog tko ima 4890, moze i od 1gb, da odvrti furmark 1-2 min i kaze mi svoj rezultat.
hvala!
Pozdrav.
hvala!
Kakav furmark treba neki ingame bench, 3dčmark ili slično, furmark je prvenstveno za prženje kartica.
Pa zašto se ne priključiš ekipi ovdje na forumu i odvrtiš neki od predloženih benchmarkova. Tako najlakše vidiš rezultate i usporediš sa drugima u temi(ama). Imaš ih podosta i neki su lagani za download. Ili npr. 3DMark kao preporučeno prije samo je težak 580M? Vidi kod drugh ako ima netko HD4890 i usporedi rezu! Tako najlakše! I btw istestiraš si komp.
Pozdrav.
hvala!
ja imam 4890 i zadovoljan sam
još s tim da bi trebao nadograditi ram i overlockati procesor kako bi izvukao najbolje od kartice
Ja imam 4890 vapor-x, budem odvrtio neki test kad se vratim s posla...
Evo, odvrtio sam test, sve na stock frekvencijama
evo mog testa
FPS:89.8
SCORE:3808