Koju HD 7850 da uzmem 1GB DDR5 ili 2GB DDR5.
Monitor bi bio Full HD, a konfa pod moj PC.
Jako je HITNO hvala.
Jako je HITNO hvala.
Jako je HITNO hvala.
Sapphire imam i super je, a možeš i MSI, ako želiš 3. god. jamstva. U pravilu, nemreš fulati.
Jako je HITNO hvala.
Ja bih isao MSI HD7850 2GB Twin Frozr IV s 36 mj. jamstva !
Jako je HITNO hvala.
Ja bih isao MSI HD7850 2GB Twin Frozr IV s 36 mj. jamstva !
ova je mozda i najbolji odabir - ove od 1 gb su jeftinije oko 200kn
2 gige definitivno,jer,od viška glava ne boli.
J sam naručio Sapphire hd 7850 1GB DDR5.
Mislim da će biti dovoljno ipak je to HD7850 dal ima 1GB ili 2GB DDR5.
Hvala svima.
J sam naručio Sapphire hd 7850 1GB DDR5.
Mislim da će biti dovoljno ipak je to HD7850 dal ima 1GB ili 2GB DDR5.
Hvala svima.
bit ce dovoljno
Dalo bi se raspravljati da li je dovoljno. Npr. jućer probam Black opse 2 i kad sve postavke nafrljiš do kraja, bez problema vrti 60 fps-a, a zauzima 1280 mb memorije.
Tak da uopće nije blesavo uzeti i od 2gb.
Ako i bude nekakvih problema ( mada nema do današjeg dana u njednoj igri ) sa 1GB rama, samo npr smanjiš ili staviš AA na nual i nema problema više a nećeš ti ni vidjet u igri da nema AA.
Ne mogu pomoći na žalost.
Grafa iz Moj PC, voltage kontrola. Neradi mi u Trixx-u, neradi mi u Afterburneru. Ajde ima vas bar pola Sapphire, što ste napravili da možete dizati napon ??
Ivane, nema se tu sto uraditi.
Ocito imas primjerak bez programabilnog VRM-a sto znaci da nista od dizanja napona i clockanja preko 1050-tak MHZ.
Osim ako postoji kakav Toxic bios na podignutim naponom u sebi, jedino flashom njega mozes dignuti napon.
Ja nemogu naći ni u AMD Vision centru opciju za clockanje !!!!!!!
AMD VISION ENGINE control center. To imam i tu nigdje nema za clockanje grafe !! Nije mi jasno šta se tu promjenilo od kad sam imao HD 6950 !!
Riješeno u Trixx-u na kraju .
AMD VISION ENGINE control center. To imam i tu nigdje nema za clockanje grafe !! Nije mi jasno šta se tu promjenilo od kad sam imao HD 6950 !!
Jel mi može netko rec jel se da sa recimo Trixxom podešavat krivulja okretaja ventilatora jer vidim po recenzijama da je graficka dosta glasna.
Ja nemogu naći ni u AMD Vision centru opciju za clockanje !!!!!!!
vau strucnjaka - a popljuvao si moje komentare u nekoliko tema vec - i ispravljao me - sto je najbitnije,
iako velis da si rjesio trixxom, to u principu nije pravo dizanje napona nego povecanje kapaciteta kartice da povuce, to mozes i sa catalystom, sa trixxom mozes postavit veci kolok nego sa catalystom gdje je iz nekog razloga zakljucano na 1050 core clock - na tvojoj se grafickoj kartici moze Podici napon sa gigabyte oc guru 2 programom ili na ovaj nacin
prije svega izađi u task manageru iz CCC
klikni opciju U CONTROL PANELU folder options / View
nakon toga omogući da se vide:
Show hidden files, folders and drives
i odznači:
Hide protected operating system files (Recommended)
Klikni, Apply
Pojavit će ti se puno kojekakvih foldera (sakrivenih),
Idi u:
c / users / tvoj profil /
AppData / Local / ATI / ACE / Profiles
STAVLJAM TI SLIKU U PRILOG NA KOJOJ JE POKAZANO STO TREBAS PROMJENIT,
NAKON TOGA KLIKNI File / save u gornjem ljevom kutu.
Izađi van iz svega !
Ponovno otvori AMD Vision Engine Control Center i napon ti je podesen
Koliko ti imaš godina ?
Koliko ti imaš godina ?
zar je bitno - kakve to veze upce ima, ako ciljas na to da sam ja neki klinac sto je uobicajni obrazac pokusaja da se ovdje nekoga ocrni slobodno izvoli, prema mojim postovima zakljuci , mene uopce boli briga koliko tko ima godina, a sa takvim pitanjima si neides bas u prilog, nezelim se svadjati sa nikom ali mogu linkati gdje si me ispravljao a evidentno si bio u krivu nakon cega si me izvrijedjao ti i bik koji je pisao takve nebuloze da uopce nezelim sudjelovati u istoj domeni sa njime - kako god samo zelim cinjenice brojeve grafikone pregrijane kartice ociscene coolerr i veliki frame rate
a tebi saljem jedan prijateljski a ti kako hoces ako ces ostati negativan nemoras odgovarati na ovo
Pročitao sam tvoj post sad i nemam pojma o čem pričaš, ali nema veze. Samo sam pitao koliko imaš godina, cheers mate .
Promatrac, haj mi samo reci zasto bi itko pored toliko overclocking alata imao potrebu da edituje catalyst?
...
Da, ja sam je uzeo. Odlična grafa za te pare i to doslovno je iz dućana jel nije ni otvarana kutija. Odličan je ovaj Sapphire hladnjak. Imao sam GTX 560 Ti taman prije i vidio sam da si ti se pitao oko te dvije. Ti si imao HD 7850 pa znaš da je dobra a ja sad obje i nema dileme koja je bolja .
@ leopard
Zato jer sam imao tu karticu i nemoze joj se otkljucati napon cak ni sa ''otkljucanim'' msi afterburnerom ostali programi svi isprobani jedina metoda je ova koju sam napisao uz gigabayte oc guru 2 ali on vraca klokove ns catalyst default tako da je ova moja metoda jedina koja radi posao kako treba i nakon toga ttixx ....
@ itomic
da bila je dobra prililika za gtx 560 ti ali imao sam hd 7850 i simpatija je sa njom a i jaca je
O kojoj točno kartici je rječ?
Ja imam sapphire i uredno preko trixxa klokam.
O kojoj točno kartici je rječ?
Ja imam sapphire i uredno preko trixxa klokam.
sapphire radeon 7850 1 gb