dolazi krizma pa sam odlucio da cu ici na jednu od ovih kombinacija...koju mi vi preporucate i s kojom cu dobiti bolje perfomanse?
s tim da vec imam jednu HD 4870...a ako bi iso na crossfire morao bi mjenjat maticnu tako i da to uzmite u obzir
dolazi krizma pa sam odlucio da cu ici na jednu od ovih kombinacija...koju mi vi preporucate i s kojom cu dobiti bolje perfomanse?
s tim da vec imam jednu HD 4870...a ako bi iso na crossfire morao bi mjenjat maticnu tako i da to uzmite u obzir
Uzmi 4870x2 i miran si...Mijenjanje maticne + 2 kartice sto znaci vise buke i zagrijavanje po meni se ne isplati...Koji ti je ostatak konfe?
HD4870X2 jer manje prostora zauzima i manje trosi od crossfire.
jesi razmišljo gtx295 ili gtx280/5
ostatak konfe
Q6600 @ 3.4 Ghz
2x2 gb mushkin redline series kit
Fortron 650w
e sad GTX 295 je skuplja kakvih 1000 kn (gledam po cijenama iz Protisa) a tek nesto malo je jaca, a GTX 285 je ipak slabija od HD 4870x2 tako da cu ostat pri ovoj
To ti je dobar potez... HD4870 crossfire više stoji, a dual GPU je u ovom slučaju jači izbor i ujedno manje košta. Da se predomislim i ja bih si uzeo tu 4870x2 za 2400 kuna iako već imam svoju Sapphireicu na 1GB!
To ti je dobar potez... HD4870 crossfire više stoji, a dual GPU je u ovom slučaju jači izbor i ujedno manje košta. Da se predomislim i ja bih si uzeo tu 4870x2 za 2400 kuna iako već imam svoju Sapphireicu na 1GB!
jesi razmišljo gtx295 ili gtx280/5
hvala ljudi..odluka je pala, potkraj mjeseca uzimam XFX HD 4870x2
moze close