HD 4670 driver na Windows 8.1

poruka: 11
|
čitano: 6.937
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Otvaram ovu temu jer sam vec ocajan kako postaviti drivere za navedenu graficku karticu (AMD HD 4670) na Windows 8.1 
CCC koji sam dosada koristio ne radi, a ne znam sto vise mogu uciniti da omogucim drivere.
Nemam pretjerene zelje vracati sve ponovno na Windows 8 pa bih Vas molio ukoliko netko zna rjesenje za moj problem! 

Bolje pet do dvanaest, nego nijednu poslije jedan.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

rjesenja   ima. ja   sam nasao   neke modane drivere   sa ccc   i sve radi   za hd   4870

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: HD 4670 driver na Windows 8.1
peace_of_cake kaže...

rjesenja   ima. ja   sam nasao   neke modane drivere   sa ccc   i sve radi   za hd   4870

Mozes li mi proslijediti te modane drivere na neki nacin, bio bih ti veoma zahvalan, platio bih ti i pivo  ;) {#}

16 godina

jesi li skinuo driver? Ili barem omogući update.

-u čemu je problem? Instaliraj CCC 13.1 (ne beta 13.4), sam driver može kasnije...

.. win 8.1 (izgleda) ne dozvoljava beta, drugi mogući razliog, instalirati kao admin.. desni klik.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
Poruka je uređivana zadnji put čet 5.12.2013 22:14 (ihush).
13 godina

sad sam pogledao u history pa mi se cini da su to ovi driveri. procitaj readme u dx9 swicher BETA folderu

EDIT: cini mi se da su ipak ovi

Poruka je uređivana zadnji put čet 5.12.2013 22:17 (peace_of_cake).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Drivera za HD 4xxx za Windows 8.1 nema, postoje stari 13.1 ili 13.4 beta koji ne rade na najnovijem OS-u.
Nakon instalacije koja prode uredno pri pokretanju istih izbacuje gresku tipa "Ne postoji akcija koja se moze pokrenuti ovim putem" 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

problem je u tome da podrška vrijedi samo za win8, ne i za 8.1. imao sam isti problem kao i on tj ccc ne radi

16 godina
peace_of_cake kaže...

problem je u tome da podrška vrijedi samo za win8, ne i za 8.1. imao sam isti problem kao i on tj ccc ne radi

- po forumima, radi 13.1.

- dali je CCC potreban? Vjerojatno bi sam driver radio. Teoretski, može CCC od npr 5000, probati, možda prođe.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
15 godina
neaktivan
peace_of_cake kaže...

sad sam pogledao u history pa mi se cini da su to ovi driveri. procitaj readme u dx9 swicher BETA folderu

EDIT: cini mi se da su ipak ovi

Iskreno, pogubio sam se malo u svemu to, koliko sam shvatio, instaliram driver preko setup.exe pa onda idem redom pokretati sve u DX9 Switcher mapi?

13 godina

http://forums.guru3d.com/showthread.php?t=372799 tu imas jos  noviju verziju i tu su sve upute

0 0 hvala 1
16 godina
ihush kaže...

* * *

-u čemu je problem? * * *

Problem je u tome što nema službenih drivera sa AMD-ove stranice za Windows 8.1 za HD4xxx seriju grafičkih kartica.

Windows 8 i 8.1 su dva različita Windowsa, prvije Windows verzije 6.2 a drugi verzije 6.3.

Dakle generalni problem je ono što sam pročitao i u tom's hardware i u većini većih IT portala tj. u samom AMD-u i njihovoj stogodišnjoj "kvaliteti" drivera. Glavni razlog tome je što bi za tu seriju driveri koštali 20 MB više.

Naravno za očekivati je da ih neće biti ni u Windowsu 6.4 (Windows 10 od sinoć)m a ja se baš dvoumim, da li se 'spustiti' na Windows 8 (za njega postoje driveri) ili instalirati W10 kada konačno nekada u toku dana budu dostupni pa onda probati sa ovim kvazi starim verzijama drivera.

Because anything Korea does, Japan does it better.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice