Gtx 9xx Club

poruka: 9.120
|
čitano: 953.963
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
Re: Gtx 9xx Club
toxic kaže...

Ispravite me ako se varam.

Ali što nije potrebno da mali pasvini hladnjaci koji se lijepe ne smiju odmah u pogon tj trebali bi odstajati par sati. Gledao sam par recenzija i uglavnom neki cekaju cijelu noc??

Pa samo donekle si u pravu... Ja kada sam ih stavljao, nakon nanošenja paste, rukom sad držao svaki oko 60 sec... Kada sam sve napravio komp nisam palio oko 60min (Isključivo zbog tih pasivnih hladnjaka...). Ovo da trebaju stajati par sati, a pogotovo cijelu noć mislim da je apsolutno nepotrebno...

17 godina
PrleOS kaže...
toxic kaže...

Ispravite me ako se varam.

Ali što nije potrebno da mali pasvini hladnjaci koji se lijepe ne smiju odmah u pogon tj trebali bi odstajati par sati. Gledao sam par recenzija i uglavnom neki cekaju cijelu noc??

Pa samo donekle si u pravu... Ja kada sam ih stavljao, nakon nanošenja paste, rukom sad držao svaki oko 60 sec... Kada sam sve napravio komp nisam palio oko 60min (Isključivo zbog tih pasivnih hladnjaka...). Ovo da trebaju stajati par sati, a pogotovo cijelu noć mislim da je apsolutno nepotrebno...

Nisam upoznat pa da pitam zašto trebaju odstajat neko vrijeme? 

http://wotlabs.net/sig_min/eu/unimatrix_2411/signature.png
13 godina
protjeran
Pa mozda zbog ljepila, pobogu pa valjda pise u speckama kako, zasto koliko...
Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy
17 godina
Gtx 9xx Club

Stjepko snifa glu 

Moj PC  
9 0 hvala 1
14 godina
4mal kaže...

Stjepko snifa glu 

Hardware freak kakav je vjerojatno je i počeo šmrkati termalnu pastu

Poruka je uređivana zadnji put uto 22.3.2016 11:57 (vrinho).
16 godina
Stjepanj kaže...
doky01akablava kaže...
Digao sam na core na +155 i memory na kraju na +320,ako dignem više od toga crasha mi witcher i GTA 5,na koju foru u većini recenzija uspiju dići na +500 memory ? Power limit +107 i voltage na +20,da probam voltage dići još više ?

Jel moguće do napajanja jer vidim oni imaju power limit +140 ?

nemas svrhe jer je to napon samo za cip ne memoriju! a neznam zasto nemres dici, jesi siguran da je rijec o istoj memoriji?

Ova memorija je u pitanju,ne znam jel GTX 960 ima kao R9 280 ili Elpidu/Hynix/Samsung ?

Preko +300 mi se crasha,core mogu potjerati na +170 mozda i vise,ali +155 mi optimalno.

Samo kazem nije mi jasno preletio par recenzija,svima u ss-ovima memorija na +500 dok core max +130-140.

11 godina
neaktivan
doky01akablava kaže...
Stjepanj kaže...
doky01akablava kaže...

Ova memorija je u pitanju,ne znam jel GTX 960 ima kao R9 280 ili Elpidu/Hynix/Samsung ?

Preko +300 mi se crasha,core mogu potjerati na +170 mozda i vise,ali +155 mi optimalno.

Samo kazem nije mi jasno preletio par recenzija,svima u ss-ovima memorija na +500 dok core max +130-140.

Na mojoj 970-ki je elpida memorija pa ide uredno +500 mhz gore.Zar je toliko hvaljena samsung memorija tako losa 

9 godina
neaktivan
Gtx 9xx Club

Jedno noob pitanje,

Uzimam GTX 970 ali ne znam kojeg proizvođača da uzmem, ima li uopče razlike u MSI, ASUS, EVGA i ostalima?

tnx

0 0 hvala 0
17 godina
Gtx 9xx Club

msi

Moj PC  
7 0 hvala 1
11 godina
neaktivan
Lik0 kaže...

Jedno noob pitanje,

Uzimam GTX 970 ali ne znam kojeg proizvođača da uzmem, ima li uopče razlike u MSI, ASUS, EVGA i ostalima?

tnx

Stavi poll s odabranim modelima pa da glasamo ko pravi demokrati Po meni MSI zbog 3 godine gare i zbog Stjepanjovog uber MSI primjerka.Mozda i tebe fortuna pomazi ko njega

13 godina
protjeran
Hahaha! Samo sam cekao!lp
17 godina
Lik0 kaže...

Jedno noob pitanje,

tnx

Gigabyte G1 ili Extreme model ako se da naci po ok cijeni.

13 godina
protjeran
Nek uzme onu najeftiniju gainward phoenix tak mu svejedno, davati 300-500kn vise za neku drugu 970-tku se ne isplati kad su sve odlicne i hladne!lp
13 godina
protjeran
Jeli ok ako za svoju zlaticu 970 trazim 2600kn? Ima garu skoro 2g, full bundle! Ipak je rijec o stvarno jako rijetkom primjerku!:)
16 godina
odjavljen
Stjepanj kaže...
Jeli ok ako za svoju zlaticu 970 trazim 2600kn? Ima garu skoro 2g, full bundle! Ipak je rijec o stvarno jako rijetkom primjerku!:)

Tvoj vrijedi barem 4600.

15 godina
Stjepanj kaže...

Nije me briga koliko ćeš tražiti za nju ali molim te da ostaviš mogučnost da se komentira oglas. Fali mi malo zabave u životu 

Unlock the Power Within
11 godina
centis kaže...
doky01akablava kaže...
Stjepanj kaže...
doky01akablava kaže...

Na mojoj 970-ki je elpida memorija pa ide uredno +500 mhz gore.Zar je toliko hvaljena samsung memorija tako losa 

dosta kontroverzan post...kaj se tiče hynixa slovi kao bolji ocer od elpide a samsung imam trenutno i ide na +750 mhz cca 2.1 Ghz pa je to po meni do sad najbolja memorija kaj sam imao?!

SILA/ZGX@ZGamers
11 godina
neaktivan
ZGamer kaže...
centis kaže...
doky01akablava kaže...
Stjepanj kaže...
doky01akablava kaže...

dosta kontroverzan post...kaj se tiče hynixa slovi kao bolji ocer od elpide a samsung imam trenutno i ide na +750 mhz cca 2.1 Ghz pa je to po meni do sad najbolja memorija kaj sam imao?!

Polako kolega,nisam bukvalno mislio da je samsung mema losa.Desava se i najboljim proizvodjacima da promakne proizvod van naviknutih standarda.Mada i ta memorija odradjuje posao po tvornickim specifikacijama i ide jos +300mhz gore.U vecini gpu recenzija koje sam citao, gdje je samsung mema ugradjena,postizala je odlicne overclock rezultate.Zato sam to napisao a nisam obrazlozio.

11 godina
neaktivan
Stjepanj kaže...

Koja je iduca na redu?980ti mozda?Ili ces preć na klokanje integruse na i7-ici 

17 godina
Stjepanj kaže...

Naravno da nije.

Ako dobiš 2 soma budi sretan. Dosta ljudi niti ne zna što je OC. Takav će ti doići na nabava.net i reci da oces ko za novu phoenix što nema šanse.

Na forumu možda uhvatiš nekog tko ce ti dati 2200-2300 kn.

Što ti taj OC znaci? Tebi znaci da budes na nekoj ljestvici drugima apsolutno nista, zasto? Zato jer nitko za 24/7 ne stavlja grafu iznad 1500mhz a i nema potrebe a svaka  gtx 970 ide na 1500mhz

14 godina
Stjepanj kaže...

oš zamjenu za strix

10 godina
odjavljen
Stjepanj kaže...

Dao si odgovor sam sebi -  u postu iznad 

Battlelog: Glavas_ZG
Poruka je uređivana zadnji put sri 23.3.2016 9:01 (Glavas_ZG).
15 godina
protjeran
Gtx 9xx Club

Sama cinjenica da je bila u vlasnistvu najveceg hardware guru-a u regionu a i sire joj drasticno dize cijenu. 

Jos ako se slika s buducim vlasnikom i potpise kutiju, mislim da je 3000kn realno.

Moj PC  
21 0 hvala 3
14 godina
ansha kaže...

Sama cinjenica da je bila u vlasnistvu najveceg hardware guru-a u regionu a i sire joj drasticno dize cijenu. 

Jos ako se slika s buducim vlasnikom i potpise kutiju, mislim da je 3000kn realno.

Dobar...

Poruka je uređivana zadnji put sri 23.3.2016 10:34 (vrinho).
16 godina
odjavljen
ansha kaže...

Bojim se da omalovažavaš sve što je postigao tom karticom. 3000 kn nije ni blizu dovoljno.

17 godina
odjavljen
Gtx 9xx Club

Zlatni primjerak bi mogao dobro proči na nekoj aukciji umjetnina, pokušaj tamo. Ponudi ju kao unikat.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Gtx 9xx Club

Stjepko pazi da ne zavrshis na sprdex.com

Evo pol

Stjepko bih je trebao prodat za  

1 3k
0 4k
21 5k
4 Ne razumijem pitanje :D
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Gtx 9xx Club

Prebacite topic u humor.Kako ste krenuli smijeh ce biti glavna danasnja rasprava Covijek ima pravo traziti koliko zeli.S obzirom da je nova 2900kn,mozda i ode za 2500kn.Da sad kupujem 970-ku ponudio bih mu 2400kn bez beda.Ali pod uvijetom da mi posalje i taj modani bios na njoj

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Gtx 9xx Club

Ja mislim da bi trebao za tražit zamjenu Fury/980 + nadoplata...

Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina

Yeah right ....ma da 100! 

Ja sam iste takve msi prije  god. dana prodao

Po 2.5k svaku tako da bi realno trebala ich za max 1800/2k

Neovisno o oc mogucnosti...

Poruka je uređivana zadnji put sri 23.3.2016 11:30 (4mal).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice