Gtx 9xx Club

poruka: 9.120
|
čitano: 955.562
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
Re: Gtx 9xx Club
Almin94 kaže...
ZGamer kaže...
sudy_freak kaže...
volegradele kaže...

Zato nikad letit na nove drivere bez očitih razloga!!!

don't fix it if it ain't broken

Do sada mi se nikada ništa nije dogodilo.
Sad mi je ovo škola.

Al' eto, srećom, nije neki big deal

ma kakav problem,pa ovo je sjajan novi fičr od nvidije...

I je li neko pokusao eject-ovati? xD

The Time is always righT
16 godina

He, he, he! Nije ispravno prikazano. Na tu stranu grafička sigurno ne bi izletjela.

12 godina
Gtx 9xx Club

fino objasnjeno zasto nvidia suxa sa svojim tehnologijama

Poruka je uređivana zadnji put pet 29.1.2016 9:00 (Fanu).
Moj PC  
4 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
Gtx 9xx Club

Ugradio novu 960 2gb...i novi procesor i5 2500k...

Ne znam zašto mi se windows jako sporo diže...još mi bilo čudno u trgovini gdje sam to kupio i ugradio...pita me lik zašto to toliko traje...men nije bilo jasno..

Sad ide duplo sporije nego sa starom grafičkom...

Nisu bili najnoviji driveri instalirani...kad sam išo isprobat igrat ekran se zamrzo na par sekundi i ti sam jednom...

Stavio najnovije drivere...u igri super al windows opet spor..

može savijet?

Da opet probam reinstall drivere...il bi moglo bit nešt drugo...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
bushido002 kaže...

Ugradio novu 960 2gb...i novi procesor i5 2500k...

Ne znam zašto mi se windows jako sporo diže...još mi bilo čudno u trgovini gdje sam to kupio i ugradio...pita me lik zašto to toliko traje...men nije bilo jasno..

Sad ide duplo sporije nego sa starom grafičkom...

Nisu bili najnoviji driveri instalirani...kad sam išo isprobat igrat ekran se zamrzo na par sekundi i ti sam jednom...

Stavio najnovije drivere...u igri super al windows opet spor..

može savijet?

Da opet probam reinstall drivere...il bi moglo bit nešt drugo...

Jesi reinstalirao windowse dok si novi procesor stavio?

pr0n lesbians Y U NO EXIST IRL?! ლ(ಠ益ಠლ)
10 godina
neaktivan

Sto kaže kolega, moraš reinstalirat windowse nakon zamjene procesora i nemoj zaboravit instalirat sve drivere, pogotovo Intelove za chipset. Imaš li HDD ili SSD? Ako je HDD provjeri za bad sectore i fragmentaciju.

Povjerenje zahtijeva godine za izgradnju, sekunde za uništenje i vječnost za popravak
12 godina
neaktivan
Gtx 9xx Club

Ok...evo budem napravio...nemog vjerovat da nisu čak niti stare amd drivere obrisali...

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Gtx 9xx Club

NIkad nisam reinstalirao Windowse kad sam mijenjao procesor ili grafičku karticu!!

AUDIOFIL
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
volegradele kaže...

NIkad nisam reinstalirao Windowse kad sam mijenjao procesor ili grafičku karticu!!

Woow koji eksperti ovdje

I knew a man who once said : Death smiles at us all. All a man can do is smile back.
10 godina
neaktivan
Backdraft kaže...
volegradele kaže...

Woow koji eksperti ovdje

Mozda je na linuxu ;)

17 godina
neaktivan
volegradele kaže...

Za grafičku niti nije potrebno, ali za CPU bi bilo poželjno baš zbog takvih problema.

pr0n lesbians Y U NO EXIST IRL?! ლ(ಠ益ಠლ)
14 godina
Gtx 9xx Club

Je li itko primjetio osjetan coil whine s Asus Strix GTX 970?

Prvo sam mislio kada sam upogonio SLI da je do "starog" napajanja TX650M.
Ugradio sam SuperNovu 750G2 i dalje je prisutan.

Probat ću još izvaditi grafičke i testirati samo CPU/MBO da vidim jel problem do matične možda.

Kako čitam po netu, dosta ljudi se žali na Strix 970, a neki spominju i cijelu 9XX seriju, nebitno kojeg proizvođača.

Batllelog: sudy_freak || Xiaomi MI3W crew || Jeftine igre - https://www.g2a.com/r/sudy_freak ||
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
volegradele kaže...
volegradele kaže...
Stjepanj kaže...
volegradele kaže...

Gledajuči malo noise testove skoro pa sve GTX 970,980 imaju coli wine,neko više netko manje!!Ja osobno još nisam primjetio na svojoj,zatvoreno kučište!!(možda zbog toga).Ali uopće se ne zamaram ss tim!!

cuje se svaka, na 200+ pocinu cviliti, moja se cuje dosta na 4000+fps-a no ako je kuciste zatvoreno to sve pada u vodu...

Mislim da sam na GTX 660ti i 770 imam u Unigine Heavenu 4,gdje nemam toliko velik fps!Baš budem skinuo opet i opalim bench samo za buku,naravno otvorit ću i kučište!!

Evo ekipa,test coil wina na Asus Strix GTX 970 u Unigine Heaven 4.0,znaći nema velikog fps kao što se misli da zavojnice  tek onda poćmu zavijat,ali kao što rekoh u zatvorenom kučištu se ne čuje!

Obavezno slušalice na glavu prilikom gledanja videa!!

Ups, nisam čitao temu.
Znači moje nisu izoliran slučaj.

P.s. well played 

Batllelog: sudy_freak || Xiaomi MI3W crew || Jeftine igre - https://www.g2a.com/r/sudy_freak ||
13 godina
neaktivan
sudy_freak kaže...

Probat ću još izvaditi grafičke i testirati samo CPU/MBO da vidim jel problem do matične možda.

Kako čitam po netu, dosta ljudi se žali na Strix 970, a neki spominju i cijelu 9XX seriju, nebitno kojeg proizvođača.

ja imam 970 strix i neam coil whine,za sada 

15 godina
neaktivan
sudy_freak kaže...

Nemoj se opterecavati time. 95% grafa imaju coil whine, nebitno koji proizvodjac.

Poruka je uređivana zadnji put sub 30.1.2016 17:50 (Almin94).
13 godina
protjeran
"Nepodnosljiv" Coil whine nisam primjetio na strixici, wf3, kao ni sad na msi!
Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy
13 godina
neaktivan
"umount" grafičke kartice

Nakon instalacije novih nvidia drivera,

pojavila mi se mogućnost da "odjavim"

grafičku karticu kao usb stick, iako nisam probao.

Je li to noramalno? Usputno na Win10 updateo cca

100 dana. Konfiguracija je na moj PC.

Ima li načina da se to makne, da ne bi slučajno

odjavio grafu usmjeto usb sticka?

Sorry nisam čitao prethodnu stranicu.

Poruka je uređivana zadnji put ned 31.1.2016 13:34 (absolon).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: "umount" grafičke kartice

To je bug u novim driverima. Stranicu prije se govorilo o tome.

12 godina
Gtx 9xx Club

Evo malo demonstracije kako se Division beta vrtila kod mene,razumljivo postavke nisu najvise jer je na njima average bio 40 fps a ja sam gledao da mi sto vise bude lock 60 fps

Moj PC  
5 0 hvala 1
14 godina
Gtx 9xx Club

nVidia 361.82 WHQL s ispravkom buga koji je došao s 361.75 verzijom kad se grafička prikazivala kao removable device.

link

Moj PC  
0 0 hvala 2
10 godina
neaktivan
sudy_freak kaže...

nVidia 361.82 WHQL s ispravkom buga koji je došao s 361.75 verzijom kad se grafička prikazivala kao removable device.

link

E onda danas mogu pustit update :D Nervira me onaj zuti usklicnik haha

14 godina
Shivi kaže...
sudy_freak kaže...

link

E onda danas mogu pustit update :D Nervira me onaj zuti usklicnik haha

Provjeri samo da je verzija 361.82.

Meni nije ponudio automatski update kad sam bio na 361.75 verziji.

15 godina
neaktivan
MEGATAMA kaže...

Evo malo demonstracije kako se Division beta vrtila kod mene,razumljivo postavke nisu najvise jer je na njima average bio 40 fps a ja sam gledao da mi sto vise bude lock 60 fps

Nisam imao prilike isprobati betu, ali sam gledao malo benchmark Digital Foundryja.

je usporedba GTX970 i R9 390. Kako izgleda, R9 390 je jaca, ali na obe framerate pada ispod 60 FPS-a na max detaljima kada su intezivne borbe, cak ispod 40 FPS-a nekad, ali kada se GTX 970 clocka, performanse su osjetno bolje.

13 godina
Update:javili su mi se danas mailom nakon sto sam im sinoc poslao upit,uglavnom ustanovljen je kvar GPUa,zamjenjena je novom i cekaju njezin dolazak iz ovlastenog servisa,onda je salju u ST,tako da se nadam tek sljedeci tjedan!
A najrađe bi ju zamjenio sa Gigabayt G1,a oni imaju samo Windforce!:(
AUDIOFIL
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
volegradele kaže...
Update:javili su mi se danas mailom nakon sto sam im sinoc poslao upit,uglavnom ustanovljen je kvar GPUa,zamjenjena je novom i cekaju njezin dolazak iz ovlastenog servisa,onda je salju u ST,tako da se nadam tek sljedeci tjedan!

isti drek, wf3 ne svijetli, ima plasticni pokrov i nema backplate, moja je isla na 1570mhz...e i wf3 po defaultu radi na min 1600rpm sto se poprilicno cuje...

Poruka je uređivana zadnji put čet 4.2.2016 10:34 (Stjepanj).
12 godina
Stjepanj kaže...
volegradele kaže...

isti drek, wf3 ne svijetli, ima plasticni pokrov i nema backplate, moja je isla na 1570mhz...e i wf3 po defaultu radi na min 1600rpm sto se poprilicno cuje...

isti drek i onda ides nabrajati razloge zbog kojih nije isti drek..

btw osim sto G1 ima backplate, takodjer ima 2 dodatne bakrene cijevi i G1 serija bi trebala imati cipove koji se bolje OCaju od ostatka serije

13 godina
protjeran
Gtx 9xx Club

slabo vidis?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Fanu kaže...
Stjepanj kaže...
volegradele kaže...

isti drek i onda ides nabrajati razloge zbog kojih nije isti drek..

btw osim sto G1 ima backplate, takodjer ima 2 dodatne bakrene cijevi i G1 serija bi trebala imati cipove koji se bolje OCaju od ostatka serije

To da kao ima "bolje" čipove je čisti marketing i ne nasjedajte na takve stvari.

13 godina
protjeran
Gtx 9xx Club

treba uzeti u obzir da g1 ima veci tdp, otkljucan napon prek 1,2V pa je lako zakljuciti da ce doticna postici i vece taktove!lp

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Gtx 9xx Club

"The g1 goes through a process gigabyte calls The Gauntlet. They take the gpus that are allocated to them, put them through special tests and pick the best of the best in terms of power delivery, efficiency, etc and use those in the g1. This can translate to better overclocking, thermals, and energy efficiency. Might be something to consider..things like, the windforce led light and back plate are added bells and whistles. "

2 0 hvala 2
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice