Gtx 9xx Club

poruka: 9.120
|
čitano: 942.914
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Gtx 9xx Club

ufff ova zotac amp-ica eye candy 

Moj PC  
2 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Re: Gtx 9xx Club
4mal kaže...

ufff ova zotac amp-ica eye candy 

a tek extreme edition s dva 8 pinska konektora

to je klokerski raj,još da je ASIC dobre kvalitete i mali leakage sreći nema kraja

A true man is not how much liquor he can drink,nor how much asses he can whip,a true man is how he takes care of his family and handles himself in crisis.
14 godina
neaktivan
dery kaže...

limited modele teško i izvana dobavit,a kamoli ovde

najeftinije  iz Praga alzashop pa vidi šta ti se svidi

Vidim da im je u cijenu uracunat PDV od 21%, zanima me jel iko narucivao skuplje stvari cca 200tinjak eura, nezelim platiti 360 eura u kojih je vec uracunat PDV i onda opet placati PDV na tih 360 eura pri ulasku u hrvatsku, hvala

13 godina
neaktivan
HeAvy kaže...
dery kaže...

Vidim da im je u cijenu uracunat PDV od 21%, zanima me jel iko narucivao skuplje stvari cca 200tinjak eura, nezelim platiti 360 eura u kojih je vec uracunat PDV i onda opet placati PDV na tih 360 eura pri ulasku u hrvatsku, hvala

budući da je češka iz u eu plaćaš samo njihov porez,alzashop je super jel za sve iznad 99eur dostava besplatna.

A true man is not how much liquor he can drink,nor how much asses he can whip,a true man is how he takes care of his family and handles himself in crisis.
15 godina
neaktivan
Gtx 9xx Club

Znate li nekoga na forumu a da ima Zotac GTX 970 AMP Extreme Edition? Sekunda je falila da nju narucim, ali ipak isao na Gigabyte G1. Izgled Zotac-ove je sex:

Moj PC  
1 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
Almin94 kaže...

Znate li nekoga na forumu a da ima Zotac GTX 970 AMP Extreme Edition? Sekunda je falila da nju narucim, ali ipak isao na Gigabyte G1. Izgled Zotac-ove je sex:

ja sam od prije par sati otpisao zotac,od kad sam saznao da se napon može dizati samo iz njihovog softa,a msi ab ne prolazi.

Razlog tome je onaj šugavi oc+ čip.

10 godina
HeAvy kaže...
dery kaže...

Ja sam naručio G1 GAMING Gigabyte i išlo je po onoj većoj cijeni (VAT Included) . Dostava beslatna i ekspresna.

14 godina
neaktivan
Magibagi kaže...
HeAvy kaže...
dery kaže...

Ja sam naručio G1 GAMING Gigabyte i išlo je po onoj većoj cijeni (VAT Included) . Dostava beslatna i ekspresna.

odlucio sam odustati od MSI-jeve i uzet g1 gigabyte, http://www.edigital.hr/nvidia/gigabyte-gv-n970g1-gaming-4gd-4gb-videokartya-p449083.html ovde sam je nasao najjeftinije neka mađarska tvrtka besplatna dostava iznad 375 kuna i pdv ukljucen u cijenu

14 godina

Bolje kupi iz Češke nego tu. Kad kupiš tu (ako uspiješ kupit kao prvo) isto ti je kao da nemaš garancije.

13 godina
neaktivan
HeAvy kaže...
Magibagi kaže...
HeAvy kaže...
dery kaže...

odlucio sam odustati od MSI-jeve i uzet g1 gigabyte, http://www.edigital.hr/nvidia/gigabyte-gv-n970g1-gaming-4gd-4gb-videokartya-p449083.html ovde sam je nasao najjeftinije neka mađarska tvrtka besplatna dostava iznad 375 kuna i pdv ukljucen u cijenu

Kloni se edigitala reklamacija im je u qurcu,nađi na forumu temu extreme digital iskustva i sam se uvjeri.

16 godina
Gtx 9xx Club

moguće da će izbacit tri verzije gtx960 klik

kradem mine iz minskog polja
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Gtx 9xx Club

razlika gtx 970 wf3 i gtx 970 gaming g1 ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Bulldozer kaže...

backplate, dvije toplovodne cijevi više u hladnjaku i birani čipovi

kolege koji imaju wf3 kažu da i sa manje cjevčica ne prelaze 60-65 stupnjeva i to ocane

13 godina
protjeran
Gtx 9xx Club

naručio wf3

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
picajzla0707 kaže...
Bulldozer kaže...

kolege koji imaju wf3 kažu da i sa manje cjevčica ne prelaze 60-65 stupnjeva i to ocane

Imas kakav link za ovo da su birani cipovi? Mislim da bi se svaka gtx 970 trebala lako clocknut na stock taktove G1 sta bi znacilo da nemaju potrebe birat cipove.

13 godina
protjeran

Ali ce zato u pravilu g1 pretezno postici veci maximalni oc, makar on bio samo i 20mhz ali je veci:) i kao takav se smatra probrani:) stock taktovi i nemaju neke veze s tim!

Intel Core™ i7 ----- Battlelog: SoldierStippy, Xfire; 2fu2L :)LP
Poruka je uređivana zadnji put uto 13.1.2015 14:20 (Stjepanj).
12 godina
ansha kaže...
picajzla0707 kaže...
Bulldozer kaže...

Imas kakav link za ovo da su birani cipovi? Mislim da bi se svaka gtx 970 trebala lako clocknut na stock taktove G1 sta bi znacilo da nemaju potrebe birat cipove.

pa imaš na njihovim stranicama karakteristike wf3 i gaming verzije, a evo i kako se to opisuje, pa jel to istina ili reklama nemam pojma

"Through GPU Gauntlet Sorting, the graphics cards are forged with only the top-notch GPU cores to deliver the maximum processing power for going Super Overclock"

evo i link

http://www.gigabyte.com/MicroSite/72/feature.html

Poruka je uređivana zadnji put uto 13.1.2015 14:53 (picajzla0707).
15 godina
neaktivan
Gtx 9xx Club

Narucio sam Gigabyte G1 GTX 970, ali doslo je do nekih problema tako da moram ponovo poruciti. Je li mozda bolje da narucim Asus STRIX ili ipak Gigabyte G1? Po meni je Gigabyte G1 najkompletnija graficka karta.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Almin94 kaže...

Narucio sam Gigabyte G1 GTX 970, ali doslo je do nekih problema tako da moram ponovo poruciti. Je li mozda bolje da narucim Asus STRIX ili ipak Gigabyte G1? Po meni je Gigabyte G1 najkompletnija graficka karta.

ako ti stane u kućište čini mi se da je giga bolja, bar tako izgleda po testovima 

zanimljiva je usporedba temperatura mjerenih na različitim dijelovima kartice gdje asus ima i do 20-ak stupnjeva veće temperature od gige

evo linkovi pa usporedi

http://www.guru3d.com/articles_pages/gigabyte_geforce_gtx_970_g1_gaming_review,9.html

http://www.guru3d.com/articles_pages/asus_geforce_gtx_970_strix_review,9.html

14 godina

Pa ono, najmanje je 95% marketing.

14 godina
neaktivan
Bulldozer kaže...

wf3 je malo jaci cooling a g1 bolji OC

Poruka je uređivana zadnji put uto 13.1.2015 15:48 (HeAvy).
13 godina
protjeran
Gtx 9xx Club

pa jel čitaš ti šta ljudi pišu ? :D

wf3 sam uzeo a i za 2600kn nema bolje kartice

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Gtx 9xx Club

Ljudi misljenja dali je ovo moguce da je nvidia isla napravit?

Ovo sam c/p od kolege sa RBa.

Navodno su ROP-ovi skresani u odnosu na 980(64/64/64 naspram 64/52/64) a oni vele da ih ima isti broj, i navodno je 224 bitna pa nemoze iskoristit svih 4gb...

http://forums.guru3d.com/showthread.php?t=396064&page=6

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
MEGATAMA kaže...

Ljudi misljenja dali je ovo moguce da je nvidia isla napravit?

Ovo sam c/p od kolege sa RBa.

Navodno su ROP-ovi skresani u odnosu na 980(64/64/64 naspram 64/52/64) a oni vele da ih ima isti broj, i navodno je 224 bitna pa nemoze iskoristit svih 4gb...

http://forums.guru3d.com/showthread.php?t=396064&page=6

Govore da se drop desava ako VRAM usage predje iznad 3500MB. Medjutim kod ovog lika ide uredno iznad 3500MB i nema dropova -> 

16 godina
neaktivan
MEGATAMA kaže...

Jel to samo na nekim modelima? Bio je neki dan članak, malo sam čitao.

15 godina
neaktivan
milanji kaže...
MEGATAMA kaže...

Jel to samo na nekim modelima? Bio je neki dan članak, malo sam čitao.

Kazu da je problem na svim modelima, odnosno cipu - http://forums.guru3d.com/showthread.php?t=396064

Btw jos jedan gameplay na kojem igra konstantno radi sa zauzecem VRAMa iznad 3500MB i nema dropova: 

Poruka je uređivana zadnji put uto 13.1.2015 22:21 (Almin94).
12 godina
Gtx 9xx Club

Hrpa vas ovdje ima 970 seriju,iskljucite pagefile i pokrenite naslov za koji znate da koristi vise od 3,5gb vrama pa cete vidjet iz prve ruke dali je istina ili ne.

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
MEGATAMA kaže...

Hrpa vas ovdje ima 970 seriju,iskljucite pagefile i pokrenite naslov za koji znate da koristi vise od 3,5gb vrama pa cete vidjet iz prve ruke dali je istina ili ne.

Ja mogu tek kada mi stigne grafa. Nadam se da ce neko prije mene odvrtiti koji naslov i postati koji screenshot.

12 godina
Gtx 9xx Club
meni danas dolazi giga gtx970 g1, al mi upitno dal ce mi stati u kuciste, ima ko dimenziju kolko je dugacka, na njihovim pise da je 312 mm, a sad neznam od kuda oni mjere od onog lima skroz ili
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Gtx 9xx Club

Uvijek računaj da ti treba više mjesta, jer je zbog načina spajanja ne možeš ni staviti ravno. Imaj na umu kabele napajanja, nagib kod spajanja da ti metalni okvir kod konektora uđe između ploče i stranice kućišta (a ne da zagrebeš po ploči), a trebaš i mjesta do prednjih elemenata...

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice