Gtx 9xx Club

poruka: 9.120
|
čitano: 955.404
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
Re: Gtx 9xx Club
Stjepanj kaže...
Santilom kaže...
Rhodin kaže...

Driveri su zakljucani, tj. nos nema alternativnih koji bi omogucili bolji OC. Cekamo druge drivere jer ove grafe su zivotinje koje su trenutno sputavane, umjesto da im dozvole da blistaju.

Oni su dopustili overvolt do 109% snage, samo iz razloga da nebi djeca sprzile grafu sa dirkanjem okolo sta netreba.

Naravno da postoje gpu bios hackovi koji ce ti omoguciti da ides do nebesa al sa time gubis i garanciju. A uvijek ti ostaje LN2 novi rekord je 2.2ghz na gtx 980

na koju foru bi ti sprzio grafu ako sama ima zastitu? jedino ukucavanjem novog biosa koji naravno prelazi maximalne granice tdp-a koji mora biti bolesno visok no s njim dolaze i ogromne voltaze? grafa u sebi ima ukucanu zastitu i po potrebi ce doticna throtlati ili jednostavno restar driverom..LP

itomic009 i ja se javljam za grafu{#}

Zato sam i napisao da su stavil u bios GPU-a ogranicenjem, dosta ljudi koji su ih stavili na vodu su stavili drugi BIOS upravo zbog OC. Jayztwoccents je na svoj 3 way SLI stavio vlastiti BIOS i bolesni OC

13 godina
Tonči kaže...

Vlastiti BIOS si stavio? Kakav je to?

Bios koji je modifikovao svojim potrebama? Dobar % doge miner usera to radi da izvuce vise iz svojih kartica a smanji potrosnju.

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
Moj PC  
0 3 hvala 0
11 godina
Marcuskac kaže...
johnyaces777 kaže...

koliko san ja zadnje čita po stranim internetzinima ili kako več,spominjala se cijena od 900 funti za TITAN,što je otprilike negdje oko 8500 kuna,ako se ne varam??

http://www.kitguru.net/components/graphic-cards/matthew-wilson/nvidia-titan-z-prices-continue-to-drop/

jel to bolje od dvije 970 u SLI??i jel može ovakva kartica na 4K moniotru vrtit igrice kako treba ili??hvala unaprijed...

Daj pa normalno da je bolje 2x 970 SLI, za 4K taman, a puno jeftinije, najbolja opcija ako se mene pita od svih ostalih.

Jos se i predobro overclockaju.

nije bolje/jače jer je titan z blizu pref. dvije 780ti/980...ima 12 gb rama i 768bit...za 4K nisu taman ali jesu dosta jeftinije i najbolja opcija su tek za 2k...

na neke ljude je grijeh lupit ignore tipku...komedije su kažu božanstvene...
13 godina
neaktivan
Gtx 9xx Club

sto se rama tice nema 12GB ram nego 2x po 6Gb

Svaki GPU na kartici ima svojih 6GB i ne sabiraju se.

http://www.modsrigs.com/detail.aspx?BuildID=32977
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
ZGamer kaže...

nije bolje/jače jer je titan z blizu pref. dvije 780ti/980...ima 12 gb rama i 768bit...za 4K nisu taman ali jesu dosta jeftinije i najbolja opcija su tek za 2k...

Ti bas i nemas pojma o cemu pricas jel?:) Anyway, 970 je apsolutno taman za 2K. Dvije u SLI su sasvim solidne za 4K.. ili kako covjek kaze "taman".

Moj Portfolio - http://3docean.net/user/tomislavn -II- Bnet: Gaap#2615
12 godina
neaktivan

pitanje je čisto informativno,dali je jače SLI 980 ili ta titan Z??ako uzmemo u obzir da su cijenom tu negdje...

12 godina
mrsmith kaže...

Taman umjesto nove klime kad se već pripremamo za zimu :) ova zagrije dvosobni stan za doručak.

Istina radeon se više grije i više struje vuče no razlika se vidi pa makar se stavi gtx 980 u sli

http://www.hwcompare.com/18215/geforce-gtx-980-vs-radeon-r9-295x2/

Ako sam ti pomogao, pritisni hvala
11 godina
mrsmith kaže...
ZGamer kaže...

Ti bas i nemas pojma o cemu pricas jel?:) Anyway, 970 je apsolutno taman za 2K. Dvije u SLI su sasvim solidne za 4K.. ili kako covjek kaze "taman".

a to je sad vec stvar osobnih apetita...nekoj je 16 cm "taman" a drugoj je mozda i 22 premalo...anway dosta više pametovanja oko 4k pun je net rewieva pametnom dosta...

15 godina
neaktivan
Gtx 9xx Club

Idu cijene pomalo gore u amd-u strix skoro 3500kn obicni windforce model 3160 referentna od gainwarda 3060{#}

sta mislite kad bi se ovo moglo vratit u normalu

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Gtx 9xx Club

Jel bi bio neki isplativi upgrade na 970 sa 280X Vapor X Tri X 1.1ghz ? Dobro mi radi ali za iducu karticu sam planirao gtx 970 ali neznam hoce li to bit neki odskok u performansama ?

Battlelog: D3lBoy-00
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Gtx 9xx Club
u portiu palit 970 je 2700kn. inno3d je 2800kn
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
protjeran
Gtx 9xx Club

voyager kaže :

Idu cijene pomalo gore u amd-u strix skoro 3500kn obicni windforce model 3160 referentna od gainwarda 3060{#}

sta mislite kad bi se ovo moglo vratit u normalu

otprilike za mjesec i pol do dva , kada počnu Božićni popusti  i Novogodišnje rasprodaje

0 0 hvala 0
17 godina
Gtx 9xx Club

moj 970GTX u SLI-u ocnut do nebesa a uz to je tih ,...je stvarno taman za 4k60, tako da puno isplativije je uzet dvije 970  nego preplatit se sa tom jednom Z titanicom {#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 25.10.2014 16:17 (4mal).
Moj PC  
4 3 hvala 0
13 godina
neaktivan
Gtx 9xx Club

zna li neko da li ima uopste neke razlike izmedju referentnih kartica razlicitih proizvodjaca, asus, gigabyte, evga...?

nekih vecih razlika u biosu ili nesto, gdje bi se moglo pogledati?

http://www.modsrigs.com/detail.aspx?BuildID=32977
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
4mal kaže...

moj 970GTX u SLI-u ocnut do nebesa a uz to je tih ,...je stvarno taman za 4k60, tako da puno isplativije je uzet dvije 970  nego preplatit se sa tom jednom Z titanicom {#}

Daj koji bench odvrti i podijeli s nama, siguran sam da nisam jedini koji bi htio pogledati malo :)

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
13 godina
protjeran
mirkoj kaže...

zna li neko da li ima uopste neke razlike izmedju referentnih kartica razlicitih proizvodjaca, asus, gigabyte, evga...?

nekih vecih razlika u biosu ili nesto, gdje bi se moglo pogledati?

razlike prakticki niti nemas(opet ovisi o seriji), one dolaze tek s aftermarket hladnjacima naravno tocnije sve ono sto ide ispod njega! a za pogledati na jednom mjestu imas jedino techpowerup-ovu bazu

http://www.techpowerup.com/gpudb/

dakle nakon sto kliknes na neki model/seriju otvorit ce ti se jos detaljnija pretraga za sve izasle ili koji ce tek izaci modeli od raznih proizvodaca!

lp

Intel Core™ i7 ----- Battlelog: SoldierStippy, Xfire; 2fu2L :)LP
Poruka je uređivana zadnji put ned 26.10.2014 2:55 (Stjepanj).
12 godina
protjeran
Gtx 9xx Club

dosadašnje recenzije objavljene na internetu tvrde da je MSI 970/980 sa Twin Frozr hladnjacima 5 generacije najbolja kartica u seriji , bolja i od Asus-a Strix ili Evga -e i od Gigabyte-a i Gainward-a Phantom sa tri ventilatora

ako se netko odluči na kupovinu GTX 970/980 , preporuka je MSI {#}

1 2 hvala 0
11 godina
chaselol kaže...
4mal kaže...

Daj koji bench odvrti i podijeli s nama, siguran sam da nisam jedini koji bi htio pogledati malo :)

slažem se,može heaven u 4k 

17 godina
Gtx 9xx Club

evo

stock gpu aa 4x {#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 26.10.2014 15:42 (4mal).
Moj PC  
5 0 hvala 3
16 godina
odjavljen
Gtx 9xx Club

Jel' netko već clockao od vas 970? Do koliko ide?

Sve što napišem moj je osobni stav i ne odražava nužno stav Bug d.o.o.
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Tonči kaže...

Jel' netko već clockao od vas 970? Do koliko ide?

Ja sam se nešto igrao sa tim na kratko, memoriju sam podigao za 500 i takt za 140 i odvrtio 3d mark i bilo je 400 bodova više.

11 godina
neaktivan

meni stigla u petak gtx 970 palit ,pre pre pre zadovoljan,za sad vrti sve full na Ryse...ludnica 

12 godina
zwerrr kaže...

meni stigla u petak gtx 970 palit ,pre pre pre zadovoljan,za sad vrti sve full na Ryse...ludnica 

Upali supersampling 2x2 pa da vidis:)

16 godina
njuskac kaže...
zwerrr kaže...

Upali supersampling 2x2 pa da vidis:)

Da li ti uopće razumiješ način na koji SS radi? 2x2 SS renderira efektivno 4x veću plohu nego odabrana rezolucija (2xH-2xV)... tako da će perfomanse biti kao da igra na 4K rezoluciji (ukoliko je trenutna rezolucija 1080p). Naravno da će perfomanse pasti.. nisi se nikad priupitao zbog čega je došao FXAA i zbog čega ima tako minimalan udar na performanse u usporedbi sa supersamplingom?

Moj Portfolio - http://3docean.net/user/tomislavn -II- Bnet: Gaap#2615
12 godina

Da li ja ili bilo tko razumije je nebitno, bitno je to da kad stavis sve postavke na max gtx 970 je preslaba.Tu uopće nije bila rijec o tome zasto je to tako nego da ta igra jedva radi kad sve stavis na max.

17 godina
Gtx 9xx Club

Ali je zato 970sli taman ;-) ryse je tek izaso a i 9 serija je friska sa novim tehnologija te je driveri hebu trenutni tamo da rec jedna 970 je slaba za ryse su poptpune gluposti ....

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Gtx 9xx Club

Bio sad u nekom  shopu u sesvetama 970 g1 gaming 2600kn {#} kazu doc ce za 2 tjedna{#}

Moj PC  
2 1 hvala 0
14 godina

Koji li je to shop da je tako povoljno ??

17 godina
Gtx 9xx Club

Eh to neki shop pa jos 2 tj. meni zvuci sumnjivo...i jos ktome cijena skorom za djabalesku hmmm hmm treba to bolje provjerit da nije

Neka patka kolega :-)

Poruka je uređivana zadnji put pon 27.10.2014 13:11 (4mal).
Moj PC  
1 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice