Pozdrav, evo posjedujem ovu graficku karticu 2 i pol godine, i do sada nemam stvarno nikakve primjedbe osim na hlađenje, no doduše mogao sam i ja stavit nekakvo drugo hlađenje, ali nije to tema, graficka je palit gtx 560, problemi su poceli sa upravo kada je izasla fifa 15, ja igram sve serijale fife, i nikada problema nisam imao, nadogradio sam rame sa 4 na 8 gb, jer kad je demo izasao mislio sam da je problem u ramima, a zapravo se uspostavilo da je problem u grafickoj, frend ima isto 560 ali ti, njemu radi super nevjerojatno na istoj rezoluciji 1920x1080, moje misljenje je da je preslaba, ali volio bih cut ostala misljenja, mozda se jos nesto moze i napraviti. Najveci problem u igri je fps drop, ali zapravo nema fps dropa, to mi je bilo cudno kontaktirao sam EA, poslao log file kompjutera i rekli su mi da zadovoljava sve uvjete za igrat na HIGH, ja igram na LOW, i imam taj "fps drop" iako je fps konstantan , dešava se primjerice kad dolazim do protivnickog ili svog gola, neznam sto bi mogao bit problem, jer fps je locked to 60, i ne mjenja se ali osjeti se stekanje, i na kraju ako i zapravo jest kriva ta graficka molio bih preporuke za neku bolju u razumnoj cijeni, hvala.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ja imam ASUS GTX 560 i nemam problema, vrti Unreal Engine, BF4 sam igrao, igram TOXIKK, CS:GO preko 120 fps ide stalno oko 140 avg negdje
Ja imam ASUS GTX 560 i nemam problema, vrti Unreal Engine, BF4 sam igrao, igram TOXIKK, CS:GO preko 120 fps ide stalno oko 140 avg negdje
pa što bi onda mogao biti problem?
jel tako u svim igram ili samo u fifi? velis neide prek 60 fps-a, pa ugasi v-sync/triple buffering u control panelu od graficke pa vidi onda! uglavnom poigraj se s postavkama (na off:)
jel tako u svim igram ili samo u fifi? velis neide prek 60 fps-a, pa ugasi v-sync/triple buffering u control panelu od graficke pa vidi onda! uglavnom poigraj se s postavkama (na off:)
problemi su nažalost samo u fifi, a probavao sam svašta, evo jucer sam i pastu promjenio, malo su i temperature se podigle, sad su u igri max 72.
problemi su nažalost samo u fifi, a probavao sam svašta, evo jucer sam i pastu promjenio, malo su i temperature se podigle, sad su u igri max 72.
72 oO?? meni 50 neprelazi na asus ;D, sad mi je idle 34..