Ti si glup
Uzmi neku od GTX460 1GBica...
EPIC!?
PŠ: Zašto nema novi smjalić sa tablom EPIC?!
Ti si glup
EPIC!?
isuse nemogu uopce vjerovat da je nekome palo napamet da savjetuje tipa da uzme novu gtx 280? pa nije valjda da zelis dat toliko para za zastarjelu karticu koja je masni eol , nije do njenih preformansi ni grijanja ni potrosnje , nego jednostavno lud si ako u 11 mjesecu 2010 godine das 1600kn za karticu iz serije 200 , dobro da je neka polovnjača jeftina ,ali ovako, dafinitivno gtx 460.
295GTX za 1600kn? Brutalaa, da netko nudi nekako bih smislio 1600kn...
Zemeš novu HD5850 za 1500-1700kn ili kupiš od micromana,ali on je vjerovatno to već prodao...
ocem ti? moja bivsa gtx 285 nije mogla parirati 5850 u vecini stvai a kamo ova..
Omg,moja teško klokana HD 5770 može prestići stock GTX280 u svim benchmarcima..(Tropics,Heaven,Sanctuary...i u 85% igara)...zato ne pričaj gluposti,HD 5850 bi se mgola nazvati high-end kartom (ali neznam je li baš high end) i za 30% je bolja od GTX285 a što se tiče usporedbe HD 5850 i GTX 280 to nema smisla...ja ne bi kupio GTX 280 sve da mi palćaju za nju..em je dugačka,troši puno,stara stara genercija kartica
ma moja astra nabrijana je brza od reventona.. ok?
Evo HD5850 na 1 500kn koja popapa i GTX460 i GTX280 i po potrosnji i po preformansama!
Sapfičekova verija :D
Naravno ima i HD5870 za smiješnih 2000kn isto u ADM ako se možeš protegnit bilo bi odlično!
Ti si glup
EPIC!?
Ja kupio gtx 460 pa da podjelim sa vama dojam nisam bas zadovoljan nije dobra koliko sam ocekivao prodao sam gtx 280 i sve mi se cini da je malo jaca od ove
gtx 280 se ne mijenja s GTS 460 i očekuje velik skok u performansama, dobar buy bi bio prijelaz na GTx 470 ili 480
gtx 280 se ne mijenja s GTS 460 i očekuje velik skok u performansama, dobar buy bi bio prijelaz na GTx 470 ili 480
Nisam ja ni ocekivao veliki rast performansi ali nisam ocekivao ni slabiji gtx 280 mi je imala vise fps u crysisu od ove i ovo sam napisao samo radi ove djecurlije sto raspravljaju o grafickim a ni na polici je nisu vidjeli a o performansama znaju bolje nego oni u fabrici sto su je napravili, ako neko ima novu gtx 280 rado bi mu dao ovu gtx 460 1 gb
Nisam ja ni ocekivao veliki rast performansi ali nisam ocekivao ni slabiji gtx 280 mi je imala vise fps u crysisu od ove i ovo sam napisao samo radi ove djecurlije sto raspravljaju o grafickim a ni na polici je nisu vidjeli a o performansama znaju bolje nego oni u fabrici sto su je napravili, ako neko ima novu gtx 280 rado bi mu dao ovu gtx 460 1 gb
Mislim da griješiš,GTX280 je u rangu sa GTX275 po performansama. GTX460 1gb je jača kartica, ako sam ja sa GTX460 768 na 800/4000 prestigao obje navedene u prvoj rečenici, možeš i ti sa 1gb modelom.
Clockni ju u msi afterburneru i doviđenja.
Mislim da griješiš,GTX280 je u rangu sa GTX275 po performansama. GTX460 1gb je jača kartica, ako sam ja sa GTX460 768 na 800/4000 prestigao obje navedene u prvoj rečenici, možeš i ti sa 1gb modelom.
Clockni ju u msi afterburneru i doviđenja.
Jesi je prestigao sa 3d markom on je ocjeni oko 1500 bodova vise od gtx 280 ali ima manje fps u crysisu i call of duty black ops to sam se licno uvjerio usporimi mi dosta puta dok se to 280-setici nikad nije desilo
Jesi je prestigao sa 3d markom on je ocjeni oko 1500 bodova vise od gtx 280 ali ima manje fps u crysisu i call of duty black ops to sam se licno uvjerio usporimi mi dosta puta dok se to 280-setici nikad nije desilo
Govorio sam ja vama da GTX280 ima vise sirove snage, ali ne, neslusa se zakija :S
Govorio sam ja vama da GTX280 ima vise sirove snage, ali ne, neslusa se zakija :S
Govorio sam i ja isto to ali ovoj balavurdiji nikad dosta rasprave
Gtx280 ima samo veči bandwidth.U svemu ostalom gubi od gtx460 1gb.Malo je čudno da tebi slabije radi nego gtx280.
ma nije da ona radi slabije ali ove dvije graficke su bara bara 512 bitna sabirnica ima velikog udjela u tome
Več je Veky napisao da se ne osječa neka drastična razlika između ocanog gtx260 i gtx470 pa onda normalno da se ne vidi između gtx280 i gtx460.Ali ne vračaj se u prapovijest sa gtx280.
Moram reci da mi vise ne usporava i ne zastaje crysis evo sad sam igrao oko 1 sat i sve ide stvarno dobro na very high postavkama 2xaa 1920 x 1080 ispocetka mi je stekalo pa sam se bio razocarao jest da sam je malo clocno core clock sa 700 na 750 shader na 1500 memori clock sa 1800 na 1860 nije puno ali kao da se malo vidi
Jel zna neko da li bi mogao upariti u SLI jos jednu gtx 460 maticna je p5q deluxe podrzava CrossFireX SLI nepodrzava da li ima nacina upariti ih
Jel zna neko da li bi mogao upariti u SLI jos jednu gtx 460 maticna je p5q deluxe podrzava CrossFireX SLI nepodrzava da li ima nacina upariti ih
Jedino mozes pokusati SLI hack:
http://xdevs.com/e107_plugins/content/content.php?content.30
pa ja sam prešao sa gtx260 216 sp na gtx 460 1gb cyclone, osim potrosnje i buke koja ide u korist gtx460, performanse su manje vise ostale iste, stvarno nema neke poštene razlike...
Jedino mozes pokusati SLI hack:
http://xdevs.com/e107_plugins/content/content.php?content.30
Hvala ti mauro skinuo sam pach instalirao sve je proslo kako treba sada kada se dize sistem imam dvije opcije da buta normalno win7 i win7 SLI enabled gpu-iz pokazuje da je SLI disabled valjda zato jer nemem jos jednu graficku neznam da li ce prepoznati dvije kad je stavim
probaj posuditi od nekoga ako ima ako radi to je to...
Koja je sada realna cijena ove kartice? Dobio sam polovnu ispravnu Asus gtx 280 istu ovakvu, ali matična ne podržava.
Interesuje me da li je bolje da je prodam i kupim neku drugu grafu, ili da kupim novu matičnu?