ja igram na 1920x1080 i imam 333 fpsa.al igram na 125 jer je sam gameplay puno bolji...a 1000 sam ulovio na 1680x1050..
šta reče GTX 275 vs HD 5850 hahahahahahah pa HD 5850 joj izvadi grkljan i ispeče ga u loncu za doručak
jes ti re***d pa šta će ti 1000fps ne praviš 3D film poput Madagaskara meni je i 40 fps dovoljno
ako ćeš 1000 fps uzmi ti Tri Way SLi GTX 295 ili Monster CrossfireX HD 5970 (6grafi) i biće 1000fps pa šta će ti 1000???????????????jel iko normalan igra sa 1000fps??????????
Rađe nauči igrat bolje.
igram jako jako dobro...ali veća fora sa fiše fps na modovima
iskreno, dobio ban ja ili ne,
da si mi sin i da ovo citam, prvo bi te dobro, ali dobro nalupo
onda bi ti ta cijela kanta skupa sa phenomom i gtx 275 letila kroz prozor
slijedeci bi bili mobiteli, konzole, sta vec imas
zatim bi dobio toliko posla, sto po stanu/kuci, sto za skolu, da ti vise ni cod ni lock preko 800 ne bi padali napamet
slijedeci dzeparac bi imo kad bi ga zaradio ako bi uspio kraj svog ostalog posla jos i nesto sastrane radit
jeb*ga imat takvu konfu i sad razmisljat mijenjat skroz novi proc ili skroz novu grafu da bi dovio 200 veci lock (dakle sa 800 na 1000) jer eto sve je super, ali frend leti
jooooj.... kasno je, svjestan sam toga, i popio sam si, svjestan sam i toga.... prvi put sam bio relativno pristojan kad sam odgovaro na ovu temu, ali vidim da ti ne odustajes...
reko bih jadni roditelji, ali cinjenica je da si takav radi nebrige i nemara i sto je jednostavnije dati pare nego bavit se djetetom ili drugim rijecima oni su to smi napravili od tebe...
zanima me kada se zaposlis (naravno pod uvjetom da se zaposlis) koliko ces cesto mijenjat komponente za malo veci lock
EDIT: ocekujem odgovor u kojem ces glumit ne znam kak pametnu i pdraslu osobu, ako ces se i to potrudit... ali pogledaj se u ogledalo, sebi nemos lagat
bravoo,admini lockujte temu Rhodin je sve fino objasnio,ovo je bolan neki klinac kome je dosadno kod kuće pa zajebava nas ovde
moze netko objasniti to s fps-om...ako monitor ima refresh rate 60 a,znaci da zapravo vidis 60slicia,a kako onda sa 333 bolje jumpas,sa 500skaces,1000letis ili kaj vec?
šta reče GTX 275 vs HD 5850 hahahahahahah pa HD 5850 joj izvadi grkljan i ispeče ga u loncu za doručak
jes ti re***d pa šta će ti 1000fps ne praviš 3D film poput Madagaskara meni je i 40 fps dovoljno
ako ćeš 1000 fps uzmi ti Tri Way SLi GTX 295 ili Monster CrossfireX HD 5970 (6grafi) i biće 1000fps pa šta će ti 1000???????????????jel iko normalan igra sa 1000fps??????????
ja cijeli svoj komp platio manje nego što košta 5970 a ovaj bi dao svu lovu svijeta samo da u codu ima više fps-a od frenda LOL
to se zove bacanje love
btw,za autora teme:
ako već planiraš kupiti novu grafu i nisi zadovoljan sadašnjom,slobodno je daj meni,dobro ću se brinuti za nju ili ću naći nekoga tko će se dobro brinuti za nju xD
ee autore ako tebi ne valja GTX 275 daj je meni i ja ćuse pobrinuti za nju
ja cijeli svoj komp platio manje nego što košta 5970 a ovaj bi dao svu lovu svijeta samo da u codu ima više fps-a od frenda LOL
to se zove bacanje love
btw,za autora teme:
ako već planiraš kupiti novu grafu i nisi zadovoljan sadašnjom,slobodno je daj meni,dobro ću se brinuti za nju ili ću naći nekoga tko će se dobro brinuti za nju xD
tako je,autore previse si djetinjast :)
Ako je autoru do razbacanja love onda neka da lovu onom ocu koji je provalio u ljekarnu da bi nahranio djete....mnogi ljudi jedva sklepaju kraj s krajem a ti tu se razbacuješ s novcem sjedi na loptu vrati se u stvarnost!
ma nek radi šta oće boli me k***c,ali ja ne vjerujem da on hoće da uzima te dijelove,ja bi se kladio da 90% ljudi sa buga,gamersa i screenfuna nije uzelo konfe kod kojih su tražili pomoć pri sastavljanju nego samo zajeabvaju nas i vuku nas za nos aali šta ćeš mora i takvih biti
ma nek radi šta oće boli me k***c,ali ja ne vjerujem da on hoće da uzima te dijelove,ja bi se kladio da 90% ljudi sa buga,gamersa i screenfuna nije uzelo konfe kod kojih su tražili pomoć pri sastavljanju nego samo zajeabvaju nas i vuku nas za nos aali šta ćeš mora i takvih biti
samo da vidim nesto .. hmmmm .. to nam kaze neki andrmoljac koji ima 17 otvorenih tema u 2 tjedna i s 4 zuta kartoncica ...
jesam li u pravu ?
Ako je autoru do razbacanja love onda neka da lovu onom ocu koji je provalio u ljekarnu da bi nahranio djete....mnogi ljudi jedva sklepaju kraj s krajem a ti tu se razbacuješ s novcem sjedi na loptu vrati se u stvarnost!
najpametniji post u temi
ako lik stvarno misli potrošiti tolike pare samo kako bi imao 200 fps-a više u codu onda je to stvarno jadno
u ovoj državi više nema ljudi srednjeg sloja,postoje bogataši i sirotinja
nažalost,sirotinje je sve više
samo da vidim nesto .. hmmmm .. to nam kaze neki andrmoljac koji ima 17 otvorenih tema u 2 tjedna i s 4 zuta kartoncica ...
jesam li u pravu ?
Upravu si! šteta što nije ko na nogometu 2 žuta 1 crveni on bi sada imo 2 crvena a 2 crvena 1 crni da znaće to bi bila pravila!
Ja sve za šta sam radio temu sam kupio, bez iznimki
vidi se da autor nema blage veze o codu.a za sve ostalo sto ste naveli potpisujem.ali po 1000 put kazem.cod je fps igrica.i ko ima vise fpsa taj je bolji u nekim pogledama...
peace
slažem se sa svima. Neki nemaju za kruh, a on bi sa gtx275 prelazio na moju grafu. Ja sam sa 8500GT prelazio na HD5850, i sram je i reći koliko sam dao za grafu.
RESPECT
Imam gtx 275 xxx i nisam zadovoljan sa grafičkom.Pošto igram fps igre ova grafa mi se čini neusklađenom uz phenoma.
Imam
AMD Phenom II X4 955
GeForce gtx 275 xxx
4gb DDR3
Igram cod4 i fps mi max potegne na 800 i to na 640x480 dok na 1024x780 na kojoj inaće igram vuće do 450,dok frendu na intelu E8400 sa 9800 fps ide kao i meni na istoj rezi istom cfg i njemu čak fps nepada.
Sad se razmišljam dali da uzmem 5850 ili da pređem na i5?
Sve je tu ok ti mislis sad u cod2 i cod4 sto imas 800fps da ti nevalja komp ? a frend ti ima slabji a bolji fps,
Sve ti zavisi od igre kako koristi processore npr imas dual porcessor i imas vise fps a imas quad i slabji jer ti starije igre nece koristiti quad sve cetri jezgre a oce vecinom od dual obe dvije.Tako na novjim igrama reci frendu da probate najnovije fps igre pa da vidite ciji je komp bolji D
EDIT:Cod2 igram vec 2 godine nerazumim zasto ti treba 1000fps,dovolujno ti je 250..(i komp ti je ok to je do igre)