Graficka kartica se grije

poruka: 9
|
čitano: 2.514
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
8 godina
neaktivan
Graficka kartica se grije i gasi monitor???

Pozz...nov sam vamo...nadam se da ce te mi pomoc....danas sam kupio graficku karticu vtx r9 390...kupljena je bez garancije no kako vlasnik kaze nije koristena jer je kupljena neka qvadro za programiranje itd po svemu sudeci tako i izgleda potpuno nova...e sad kad sam ju ubacio u komp..normalno mi dize sustav i radi svega minut i onda mi ugasi monitor no ona i dalje radi,no probblem nije to on je vrela...znaci u deskopu dok se nista neradi ona se zagrije i ugasi monitor,tj izgubi sliku...tako da nestignem ni drivere instalirat...napajanje mi je termaltake 730w probao sam instalirat windows 10 i tjekom cijele instalacije je fukcionirala ok..cim se digo sustav opet isti problem nakom minut..dva??? pomagajte

0 0 hvala 0
13 godina

Provjeri dal ti se vrte ventilatori na njoj

Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Re: Graficka kartica se grije

sve radi normalno...vrte se...

13 godina

Instaliraj neki program za pracenje temperature GPU-a tipa GPU-Z pa javi kolka je u trenu prije gasenja

Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Re: Graficka kartica se grije

instaliro bi ali nestignem radi minut i pol i ugasi monitor....i bude vruca...

13 godina

dovoljno ti je manje od minutu da to instaliras, ak ne stignes prvo skini , pa sljedeci put pokreni

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Re: Graficka kartica se grije i gasi monitor???
PandoraCole kaže...

Ja mislim da je tebe netko prevario, probaj ga kontaktirati, opisati problem.

Možda ti vrati novce natrag i drugi put nemoj ništa kupovati bez da to prethodno istestiraš kako treba.

ps. napiši u detalje model kućišta te broj i položaj ventilatora unutra.

Za dodatna pitanja i pomoć obratiti se preko privatne poruke. Hvala. :D
Poruka je uređivana zadnji put sub 13.5.2017 16:05 (Valentin17).
8 godina
protjeran

Probaj rastaviti, skinuti hladnjak, mozda nije stegnut hladnjak uopce... Opcenito r9 390 su I najbolji proizvodjaci jedva drzali ispod 90° tako da svejedno ocekuj kuhanac u kucistu...

Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan

Kontaktiro sam covjek se kune i to je stariji covijek...no promijenio sam pastu...imam 4 venta promjera 120mmm proc je fx8350,16gb rama,mbo gigabyte 990fxa,napajanje 730w termaltake...slike postavim kasnije

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice