Grafička ili iPhone zaključana tema

poruka: 33
|
čitano: 3.711
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Grafička ili iPhone
pitanje

Stara mi je dala 2 soma kuna i moram nešto kupit. iPhone ili grafička?

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Grafička ili iPhone
prihvaćeno rješenje

ATI Radeon 4870 definitivno.

Legio patria nostra i neka Bog čuva sve legionare!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Grafička ili iPhone
prihvaćeno rješenje

OMG, sve gluplje teme idu...

Koja ti je konfiguracija - to bi pomoglo...

Ak hoćeš igrat, grafa, ak hoćeš biti kewl u društvu i voliš glazbu, iPhone...

http://s6.ba.bitefight.org/c.php?uid=16442
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Grafička ili iPhone
autorov komentar

Nisam sada doma pa neznam određenu konfiguraciju: intel core2 duo 3.1ghz svaki (ako nije točno onda negdje približno), 2gb rama, Grafa ASUS AX550extreme 512mb vrama, 320gb prostora; pa vi odlučite.

Ali nisam napomenuo da imam i PlayStation3...

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Poruka je uređivana zadnji put sri 30.7.2008 15:48 (Hex).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Grafička ili iPhone
Hex kaže...

Nisam sada doma pa neznam određenu konfiguraciju: intel core2 duo 3.1ghz svaki (ako nije točno onda negdje približno), 2gb rama, Grafa ASUS AX550extreme 512mb vrama, 320gb prostora; pa vi odlučite.

Ali nisam napomenuo da imam i PlayStation3...

Ak baš hoćeš, uzmi HD4850 i neki mobitel za 800 kn.

Da ja imam PS3, uzeo bih iPhone, definitivno, jer ti ipak PS3 zamjenjuje komp barem kaj se tiče igara...
17 godina
neaktivan
Grafička ili iPhone
autorov komentar

...osim ako su igre preskupe ili ih mjenjam u Fidii pa nemogu čekat 10 dana da dobijem drugu igru...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
i jos 1,5 giga rama... 512 je premalo za danasnje pojmove...

za iphone trebas potpisati neki ugovor... jel tako?
17 godina
neaktivan
fps_gamer kaže...
i jos 1,5 giga rama... 512 je premalo za danasnje pojmove...

za iphone trebas potpisati neki ugovor... jel tako?
 Pa čovjek ima 2 gige rama.

iPhone kupuj u inozemstvu, ak ćeš kupovat...
17 godina
neaktivan
Grafička ili iPhone
autorov komentar

nemam pojma, tek je sve u planovima

P.S. Šta će mi 2gb vrama na grafičkoj, rijetke igre su iznad 512mb vrama.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Grafička ili iPhone
autorov komentar

M-hm...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
a malo sam se zeznuo.... vidio asus i pomislio maticna...
sorry
17 godina
neaktivan
Grafička ili iPhone
autorov komentar

No biggy

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Grafička ili iPhone

Uzmi kondoma koliko možeš kupit za tu lovu!

"The darkest places in hell are reserved for those who maintain their neutrality in times of moral crisis." - Dante Alighieri
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
naxeem kaže...

ti kao moderator offtopicaris?
17 godina
Grafička ili iPhone

Bolje grafičku, za iPhone ćeš kod T-Mobile sigurno morati uzeti neku veliku preplatu sobzirom da oni imaju licencu.

Poruka je uređivana zadnji put sri 30.7.2008 18:15 (Miha LA).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Grafička ili iPhone

Uzmi iPhone, imaš PS3 i GTA IV na njemu, igre kod fidie moraš pričekat 10 dana; ti bi sada kupovao novu grafu samo zato jer ti se neda čekat igre a onaj bloket od k700i samo čeka da rikne.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Miha LA kaže...

Blje grafičku, za iPhone ćeš kod T-Mobile sigurno morati uzeti neku veliku preplatu sobzirom da oni imaju licencu.

A radit će se o popriličnoj cifri uz cijenu samog uređaja koja će sigurno biti jako visoka. A vidim i da je novi iPhone problematičan s ovim pukotinama u kučištu.. raspada se.
"The darkest places in hell are reserved for those who maintain their neutrality in times of moral crisis." - Dante Alighieri
17 godina
neaktivan
Grafička ili iPhone

Gdje to ima iPhone za 2000kn?

0 0 hvala 0
17 godina
moderator
fps_gamer kaže...
naxeem kaže...

ti kao moderator offtopicaris?
Kad netko "offtopicari" dovoljno je prijaviti poruku - ne trebaju dodatni komentari u temi. Namigiva
17 godina
neaktivan
Grafička ili iPhone

grafičku uzmi u svakom slučaju, iPhone će ti sigurno koštat oko 3 000kn , ako ne i više bez obzira kaj je reko apple da će cijene biti iste, t-com će nama sredit cjene!Smijeh

pa tko voli nek izvoli

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Grafička ili iPhone

Ne znam meni tu nešto ne štima...

Di ti misliš kupit iphone za 2000?

Odma u pitanju imaš problem... Jesi se ti uopce raspito koliko dođe iphone? Znaš uopce kaj je to jer onako pitanje mi je smiješno tj. ispadaš smiješno kad tako nešto pitaš.

Još kad vidim da si vec imao jednu uspiješnu temu uf...

Odluci se šta zeliš, šta ti je potrebnije i kupi ;)

Mislim ne znam šta si ti htio da tebi uopce netko kaze tu na forumu, razmišljaš o kupnji dviju sasvim razlicitih stvari kako namjenom tako i cijenom ;/

May The Force be With You DuDe!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Grafička ili iPhone

To mu je stara dala, a u rezervi ima još 1500kn

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Darth Punisher kaže...

Ne znam meni tu nešto ne štima...

Di ti misliš kupit iphone za 2000?

Odma u pitanju imaš problem... Jesi se ti uopce raspito koliko dođe iphone? Znaš uopce kaj je to jer onako pitanje mi je smiješno tj. ispadaš smiješno kad tako nešto pitaš.

Još kad vidim da si vec imao jednu uspiješnu temu uf...

Odluci se šta zeliš, šta ti je potrebnije i kupi ;)

Mislim ne znam šta si ti htio da tebi uopce netko kaze tu na forumu, razmišljaš o kupnji dviju sasvim razlicitih stvari kako namjenom tako i cijenom ;/

Ispada smijesno? Jesi kad pokusao nabavit iPhone uopce? Dovoljno je upisat u gugl prodaja iPhona i naci ce se neki koji prodaju za 2000-2500kn otkljucane i koje rade, ja imam jednog jos od prosle godine...Naravno to nije 3G verzija nova verzija je visestruko skuplja...

A sto se tice pitanja, mogu ti rec kao korisnik koji ima iPhone i dobru graficku karticu, da sam morao birat izmedju toga dvoje izabrao bi graficku karticu. iPhone je super i sve ali moras si odredit prioritete, vjerojatno puno vise vremena provodis za kompom nego sto prckas po mobitelu tako da je izbor logican
Poruka je uređivana zadnji put čet 31.7.2008 11:44 (mislav_01).
17 godina
neaktivan
Grafička ili iPhone

Da, ali lik je ful malo na kompu jer ima PS3

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

A onda neznam, mora si sam vidit s cime se najvise sluzi, ako nije siguran ma na jedan papir popisat zasto bi nesta uzimo a zasto ne i rijesena stvar :D

...iPhone je divna i krasna stvarcica i nikad se nebi vraco niti na jedan drugi mobitel koliko mi je dobar ali graficka kartica je ipak bolja :) Po svemu sto je reko ipak ce morat sam donijet konacnu odluku...

17 godina
protjeran
Grafička ili iPhone

ja bih da sam na tvom mjestu uzeo iPhone

Shady in the house

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Grafička ili iPhone

koliko košta iPhone 3G

Shady in the house

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Grafička ili iPhone

Dosada cini svojeNamigiva..graficka definitivno..lako kasnije kupis neki mob..grafickaa!!ŠutimLOL..

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Grafička ili iPhone
autorov komentar

Imam ja jednog svog frenda koji "navodno" ukrade iz nekog skladišta i poslije naravno proda, pa eto i meni.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Hex kaže...

Imam ja jednog svog frenda koji "navodno" ukrade iz nekog skladišta i poslije naravno proda, pa eto i meni.

Kaj ukrade..graficku ili iPhone?
Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice