Stara mi je dala 2 soma kuna i moram nešto kupit. iPhone ili grafička?
ATI Radeon 4870 definitivno.
OMG, sve gluplje teme idu...
Koja ti je konfiguracija - to bi pomoglo...
Ak hoćeš igrat, grafa, ak hoćeš biti kewl u društvu i voliš glazbu, iPhone...
Nisam sada doma pa neznam određenu konfiguraciju: intel core2 duo 3.1ghz svaki (ako nije točno onda negdje približno), 2gb rama, Grafa ASUS AX550extreme 512mb vrama, 320gb prostora; pa vi odlučite.
Ali nisam napomenuo da imam i PlayStation3...
Nisam sada doma pa neznam određenu konfiguraciju: intel core2 duo 3.1ghz svaki (ako nije točno onda negdje približno), 2gb rama, Grafa ASUS AX550extreme 512mb vrama, 320gb prostora; pa vi odlučite.
Ali nisam napomenuo da imam i PlayStation3...
...osim ako su igre preskupe ili ih mjenjam u Fidii pa nemogu čekat 10 dana da dobijem drugu igru...
za iphone trebas potpisati neki ugovor... jel tako?
za iphone trebas potpisati neki ugovor... jel tako?
nemam pojma, tek je sve u planovima
P.S. Šta će mi 2gb vrama na grafičkoj, rijetke igre su iznad 512mb vrama.
M-hm...
sorry
No biggy
Uzmi kondoma koliko možeš kupit za tu lovu!
Bolje grafičku, za iPhone ćeš kod T-Mobile sigurno morati uzeti neku veliku preplatu sobzirom da oni imaju licencu.
Uzmi iPhone, imaš PS3 i GTA IV na njemu, igre kod fidie moraš pričekat 10 dana; ti bi sada kupovao novu grafu samo zato jer ti se neda čekat igre a onaj bloket od k700i samo čeka da rikne.
Blje grafičku, za iPhone ćeš kod T-Mobile sigurno morati uzeti neku veliku preplatu sobzirom da oni imaju licencu.
Gdje to ima iPhone za 2000kn?

grafičku uzmi u svakom slučaju, iPhone će ti sigurno koštat oko 3 000kn , ako ne i više bez obzira kaj je reko apple da će cijene biti iste, t-com će nama sredit cjene!
pa tko voli nek izvoli
Ne znam meni tu nešto ne štima...
Di ti misliš kupit iphone za 2000?
Odma u pitanju imaš problem... Jesi se ti uopce raspito koliko dođe iphone? Znaš uopce kaj je to jer onako pitanje mi je smiješno tj. ispadaš smiješno kad tako nešto pitaš.
Još kad vidim da si vec imao jednu uspiješnu temu uf...
Odluci se šta zeliš, šta ti je potrebnije i kupi ;)
Mislim ne znam šta si ti htio da tebi uopce netko kaze tu na forumu, razmišljaš o kupnji dviju sasvim razlicitih stvari kako namjenom tako i cijenom ;/
To mu je stara dala, a u rezervi ima još 1500kn
Ne znam meni tu nešto ne štima...
Di ti misliš kupit iphone za 2000?
Odma u pitanju imaš problem... Jesi se ti uopce raspito koliko dođe iphone? Znaš uopce kaj je to jer onako pitanje mi je smiješno tj. ispadaš smiješno kad tako nešto pitaš.
Još kad vidim da si vec imao jednu uspiješnu temu uf...
Odluci se šta zeliš, šta ti je potrebnije i kupi ;)
Mislim ne znam šta si ti htio da tebi uopce netko kaze tu na forumu, razmišljaš o kupnji dviju sasvim razlicitih stvari kako namjenom tako i cijenom ;/
Da, ali lik je ful malo na kompu jer ima PS3
A onda neznam, mora si sam vidit s cime se najvise sluzi, ako nije siguran ma na jedan papir popisat zasto bi nesta uzimo a zasto ne i rijesena stvar :D
...iPhone je divna i krasna stvarcica i nikad se nebi vraco niti na jedan drugi mobitel koliko mi je dobar ali graficka kartica je ipak bolja :) Po svemu sto je reko ipak ce morat sam donijet konacnu odluku...
ja bih da sam na tvom mjestu uzeo iPhone
koliko košta iPhone 3G
Dosada cini svoje..graficka definitivno..lako kasnije kupis neki mob..grafickaa!!
LOL..
Imam ja jednog svog frenda koji "navodno" ukrade iz nekog skladišta i poslije naravno proda, pa eto i meni.
Imam ja jednog svog frenda koji "navodno" ukrade iz nekog skladišta i poslije naravno proda, pa eto i meni.