Grafička do 1000 kn

poruka: 39
|
čitano: 5.887
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Grafička do 1000 kn

Za koji dan kupujem novu grafičku do 1000 kn pa bi trebao savjet pri kupnji. Najviše mi treba za igre, rezolucija je 1440x900 i pc je pod Moj PC. I preferiram da je dučan Links. Ja sam gledao i ove dvije mi se čine uredu 1. 2.

I will live again you'll see, tomorrow's not scaring me. Far away from yesterday, just take this pain away.

0 0 hvala 0
14 godina
Re: Grafička do 1000 kn
Ako ćeš uzimat neku od te dvije onda ovu drugu jer je jača.A ako nećeš protegni se malo i uzmi HD 6850
robimarko@gmail.com
15 godina

uzmi ovu 2...

My way
14 godina
odjavljen
Grafička do 1000 kn

HD 6790 definitivno, dosta je brža od HD 6770/5770. malo će procesor bittleneckati, clockaj ga i neće biti problem. za tu rezu je odlična. doslovno će sve na max ići.

0 0 hvala 1
15 godina

ufff nisam ni gledao proc ti je malo slabiji....clokaj to bar na 3.0....

My way
15 godina
neaktivan
Grafička do 1000 kn

od ATI-a uzmi HD6790 ili HD6850 a od Nvidie GTX550.

Moj PC  
0 1 hvala 1
14 godina
neaktivan
Grafička do 1000 kn

Stavljati grafu poput HD6790/HD6850 na taj proc je skroz neisplativo. Ravno ludosti, ne može ga se ni OCat u tolikoj mjeri da se bottleneck svede na više-manje pristojnu mjeru.

Tko pod drugim jamu kopa ... brzo će se umoriti.
Moj PC  
1 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Grafička do 1000 kn

Moj PC je moj Pc, koju grafu da stavim i dal je procesor dovoljno dobar?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Ivek123456789 kaže...

Moj PC je moj Pc, koju grafu da stavim i dal je procesor dovoljno dobar?

Proc ima nizak takt ali je quadcore pa ce pogurati i novije kartice.Kupi novo napajanje tipa LC GP3 460 ili Xilence 420,cooler za proc i HD 6850/GTX 460.Proc ocni na 2,7 ghz i miran si.

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
13 godina
neaktivan

Napajanje je 420W TermalMaster, a cooler na procu je Xilence frozen fighter...Dali je to dobro il da ipak uzmem novo?

13 godina
protjeran
Grafička do 1000 kn

Kupi 

Thermax II cpu cooler

460w gp3 ili 450w xfx

grafu zadrži još neko vrijeme ok je 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Proca clocknem na 2, 7 to je normalna stvar, al mi malo pojasnite, kakve veze ima napajanje?

14 godina
Ivek123456789 kaže...

Proca clocknem na 2, 7 to je normalna stvar, al mi malo pojasnite, kakve veze ima napajanje?

Ima veze,napajanje je prelose da bi opskrbilo komp strujom.

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
13 godina
neaktivan

pa da ne opskrbljuje sa strujom, nebi komp radio ili npr. nebi DVD pržilica radila, ili sl.,a meni sve uredno radi i vuče nove naslove dosta dobro...Pa razmišljam da clocknem proca i da uzmem HD6770/6850 pa da mogu igrat i DX11, mada znam da su to dosta slabe grafe za DX11, ali igram na 1280x1024 pa bi dobro trealo radit...

14 godina
Ivek123456789 kaže...

pa da ne opskrbljuje sa strujom, nebi komp radio ili npr. nebi DVD pržilica radila, ili sl.,a meni sve uredno radi i vuče nove naslove dosta dobro...Pa razmišljam da clocknem proca i da uzmem HD6770/6850 pa da mogu igrat i DX11, mada znam da su to dosta slabe grafe za DX11, ali igram na 1280x1024 pa bi dobro trealo radit...

Ne trose sve komponente isto.Ti nemoj poslusati pa uvali karticu na to napajanje.Kad ti se komp razleti nemoj mene gnjaviti.

13 godina
Grafička do 1000 kn
mislim da malo pretjerujete to besproblema dela na tom napajanju .. tj ostale komponente i kartica ..
Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan

ok ok, :D , Dal mogu bar na ovom napajanju i cooleru clocknut proca? :D

14 godina
Over(C)lock kaže...
mislim da malo pretjerujete to besproblema dela na tom napajanju .. tj ostale komponente i kartica ..

HD 6850 nebus delala na tom srotex napajanju.

13 godina
Ivek123456789 kaže...

ok ok, :D , Dal mogu bar na ovom napajanju i cooleru clocknut proca? :D

svakako ..

dobro za tu grafu bi svaako trebalo nešto jače napajanje ali za 5770 6770 nije potrebno ..

14 godina
neaktivan
Grafička do 1000 kn

HD6770 slobodno stavi, al HD6850 ne. Inače, to je dosta loše napajanje, usudio bih se čak reći, u rangu MSa.

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Grafička do 1000 kn

Ja bi uzeo ovu zbog boljeg hlađenja  ...

http://www.portio.hr/index.php?page=artikl&id=051806750

Moj PC  
1 1 hvala 0
14 godina
Bulldozer kaže...

Ja bi uzeo ovu zbog boljeg hlađenja  ...

Tesko da je taj hladnjak bolji i tisi od Accelera Pro na VTX-ci.

14 godina
neaktivan
Bulldozer kaže...

Ja bi uzeo ovu zbog boljeg hlađenja   ...

Uopće se ne radi o niti mrvicu boljem hlađenju, već gorem! VTX-ca ima bolje hlađenje bez sumnje, gore je provjereni Accelero.

13 godina
neaktivan
Grafička do 1000 kn

Probo sam clockat proca i uspio samo 7%, odnosno sa 2,21 na 2,36 , sad neznam dal je do matične ili napajanja?

Poruka je uređivana zadnji put pon 9.1.2012 22:39 (Ivek123456789).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Ivek123456789 kaže...

Probo sam clockat proca i uspio samo 7%, odnosno sa 2,21 na 2,36 , sad neznam dal je do matične ili napajanja?

Nije ni do matične, ni do napajanja. 10% idu svi procevi u kombinaciji sa Stock coolerom na makar najlošijoj matičnoj i napajanju.

14 godina
Grafička do 1000 kn

Problem jer sto ti imas Phenoma I koji se mnogo grije,los je ocer a ni ploca ti nije posebna.Kupi bolji cooler,promijeni pastu i malo digni napon pa ce ici na 2,7 ghz.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

meni nejde ni 10%, a cooler nije stock nego je xilence frozen fighter...

13 godina
neaktivan

ok, gdje da dignem napon, nikad se nisam bavio clockanjem proca... :D

14 godina
neaktivan
zoharbizo kaže...

Problem jer sto ti imas Phenoma I koji se mnogo grije,los je ocer a ni ploca ti nije posebna.Kupi bolji cooler,promijeni pastu i malo digni napon pa ce ici na 2,7 ghz.

Zašto sam ja davno na lošijoj ploči OCao starog Phenoma s tvorničkih 2.10 na 2.31GHz? Punih 10% dakle i šljakalo je A1. Stock cooler je bio u pitanju te MS 400 PSU.

Tu je nešto drugo u pitanju, to ti hoću reći. Možda posjeduje lošiji u smislu OC potencijala primjerak.

14 godina
Grafička do 1000 kn

Zato jer si ocito imao malo bolji primjerak.A ovome je bolje da se uvati OC tutorijala.

1 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice