4850 is the solution of your problem....neces pogrijesiti
Ok, hehe, hvala!
E da, moja matična podržava samo nVidia graf. tak da... ja mislim da je do 1000 kn najbolja od nVidie dakle 9800 GT (sad gledam u novom bugu)
EDIT: Valjda
Evo, sutra idem kupit Gainward Bliss 9800 GT Golden Sample, zaustavite me ako griješim!
E da, moja matična podržava samo nVidia graf. tak da... ja mislim da je do 1000 kn najbolja od nVidie dakle 9800 GT (sad gledam u novom bugu)
Evo, sutra idem kupit Gainward Bliss 9800 GT Golden Sample, zaustavite me ako griješim!
Ako misliš kupovat kasnije još jednu 9800GT da bi ti radile u SLI onda uzmi 9800GT. Ako to ne misliš radit onda bez imalo razmišljanja uzimaj ATI HD4850!
Također bi me zanimala Nvidijina grafička ispod 1000 kn, što jeftinija i što bolja, tj. sa najboljim omjerom cijene/snage. Treba podržavati SLI pošto bih planirao dokupiti još jednu vremenom. Još me zanima gdje nabaviti SLI mostić ako ne dođe sa grafom niti matičnom?
Također bi me zanimala Nvidijina grafička ispod 1000 kn, što jeftinija i što bolja, tj. sa najboljim omjerom cijene/snage. Treba podržavati SLI pošto bih planirao dokupiti još jednu vremenom. Još me zanima gdje nabaviti SLI mostić ako ne dođe sa grafom niti matičnom?
Kolko je dobra 8800 GTS?
@kompotko
Ovo, recimo? Najjeftinija GF 8800GT košta 1,041 kn, a najjeftinija GF 9800GT košta 1,007 kn (gotovina). Čudno, zar ne?
Evo rezultata pretrage:
Vemil sam gledao jer mi je najbliži. Znate li možda neki drugi, "jeftiniji" shop na području Trešnjevke, Zagreb?
Ovo dolje si vjerojatno mislio na 8800 gt i 9800 gt, zar ne?
Ima li netko tko zna nešto više o Grafičkoj 8800 GTS (XFX)
@Shady
Da, stvarno, stavio sam dobar link isto, ali sam samo krivo napisao. Hvala na ispravku, sad ću editirati.
EDIT: Editirano.

A koji su dojmovi?
Na kojim postavkama igraš npr. Crysis (Warhead) ili F.E.A.R. (Combat)?
(ako igraš)
A koji su dojmovi?
Na kojim postavkama igraš npr. Crysis (Warhead) ili F.E.A.R. (Combat)?
(ako igraš)

ja imam zotac 8800gt amp i crysis w igram na mainstearm postavkama (nije ti mogucnost postavljanja low medium high al u biti ti je to slicno) na directX 10, rezolucija 1024*768 , 2AAq i nemam problema a mislim da se moze postaviti i jos bolje postavke
@Igy
Ma znam te modove (Mainstream, Gamer, Enthusiast, Minimum), imam i ja Warhead!
@Core2Duo2
Trenutno posjedujem XFX 8600 GT 512 MB RAM-a, igram pod DX-om 9, 1280x1024, neki mali Antialiasing, ugodno mogu igrati tek na Mainstream, tako da ću vjerojatno tu grafu iz HG-Spota ili ovu koju mi je Bruno preporučio tražiti za rođendan ili Božić. :)
@Igy
Ma znam te modove (Mainstream, Gamer, Enthusiast, Minimum), imam i ja Warhead!
@Core2Duo2
Trenutno posjedujem XFX 8600 GT 512 MB RAM-a, igram pod DX-om 9, 1280x1024, neki mali Antialiasing, ugodno mogu igrati tek na Mainstream, tako da ću vjerojatno tu grafu iz HG-Spota ili ovu koju mi je Bruno preporučio tražiti za rođendan ili Božić. :)
Eh, da, i još dva pitanjca:
A) Podržava li ta grafa SLI, tj. mogu li ubaciti još jednu i nakačiti SLI mostić?
B) Dolazi li s njom konverter iz DVI u VGA konektor (pošto mi se monitor spaja preko VGA sučelja, a vidim da ta grafa ima samo 2 DVI konektora, ne i VGA)?
Eh, da, i još dva pitanjca:
A) Podržava li ta grafa SLI, tj. mogu li ubaciti još jednu i nakačiti SLI mostić?
B) Dolazi li s njom konverter iz DVI u VGA konektor (pošto mi se monitor spaja preko VGA sučelja, a vidim da ta grafa ima samo 2 DVI konektora, ne i VGA)?
http://www.gainward.de/product/product_detail.php?products_id=145
Lol, thx, btw još sam se nečeg sjetio XD (baš sam dosadan, sry lol).
Jesi sa tom grafom dobio SLI mostić, čuo sam da se može dobiti i sa matičnom i sa grafičkom (ja sa matičnom nisam dobio ništa, ili je ovaj lik koji mi je to sastavljao odnio ;))?
moja grafa podrzava sli, i dobio sam konverter
@igy
A mostić?
mostic nisam dobio