Grafička do 1000 kn

poruka: 63
|
čitano: 7.971
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
protjeran
RE: Grafička do 1000 kn
kompotko kaže...
 Nema veze. Matična ti podržava SLI, tj. nVidiine kartice.

Da podržava CF, onda bi mogao stavljati Atijeve.
 Znači, može se staviti samo jedna ATI-jeva grafa, ali ne mogu napraviti CrossFire?
EDIT:  P.S.: Jeste li sigurni da se može staviti ATI-jeva grafa (makar bez CF-a) jer ne bih želio da mi se sprži matična kao mojoj frendici jer je stavila krivi RAM... Pitam ovo jer sam pročitao na netu da se matična temelji na nForce čipu.
Try not to become a man of success but rather to become a man of value - Albert Einstein
Poruka je uređivana zadnji put sri 1.10.2008 19:34 (HappyD).
17 godina
Grafička do 1000 kn

4850 is the solution of your problem....neces pogrijesiti

AMD Athlon 64 X2 5600+ AM2 BOX, ATI Radeon HD 2900 Pro 512 MB, Transcent DDR 2 2x2GB, MSI K9N NEO F, WDC 500GB 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. add me xfire-----> leolabin8

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
HappyD kaže...
 Znači, može se staviti samo jedna ATI-jeva grafa, ali ne mogu napraviti CrossFire?
EDIT:  P.S.: Jeste li sigurni da se može staviti ATI-jeva grafa (makar bez CF-a) jer ne bih želio da mi se sprži matična kao mojoj frendici jer je stavila krivi RAM... Pitam ovo jer sam pročitao na netu da se matična temelji na nForce čipu.
 Da.

Sto posto :)
#smajli koji koluće očima#
17 godina
protjeran

Ok, hehe, hvala!

Try not to become a man of success but rather to become a man of value - Albert Einstein
17 godina
protjeran
Grafička do 1000 kn

E da, moja matična podržava samo nVidia graf. tak da... ja mislim da je do 1000 kn najbolja od nVidie dakle 9800 GT (sad gledam u novom bugu)

EDIT: Valjda

People that think they know it all annoy those of us that do! http://s7.ba.bitefight.org/c.php?uid=26875
Poruka je uređivana zadnji put sri 1.10.2008 21:23 (Shady).

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Grafička do 1000 kn

Evo, sutra idem kupit Gainward Bliss 9800 GT Golden Sample, zaustavite me ako griješim!

People that think they know it all annoy those of us that do!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Shady kaže...

E da, moja matična podržava samo nVidia graf. tak da... ja mislim da je do 1000 kn najbolja od nVidie dakle 9800 GT (sad gledam u novom bugu)

Otkud ti to? O kojoj se matičnoj radi?
Shady kaže...

Evo, sutra idem kupit Gainward Bliss 9800 GT Golden Sample, zaustavite me ako griješim!

Imaš i jeftinijih 9800GT-ica. Ako već misliš toliko dati, onda uzmi HD4850.
17 godina
protjeran
Shady kaže...

Al mislim da je ova najbolja 9800 GT, ili ne...
17 godina
protjeran
Shady kaže...

Ovo ne znam ni sam zaš sam napisao, tak da se na to ne obazirite!
17 godina
neaktivan
Grafička do 1000 kn

Ako misliš kupovat kasnije još jednu 9800GT da bi ti radile u SLI onda uzmi 9800GT. Ako to ne misliš radit onda bez imalo razmišljanja uzimaj ATI HD4850!

FOXCONN P9657AA; INTEL CORE 2 DUO E4300 1.8GHz; ASUS EN7300GT SILENT @ 500/930; 2 GB DDR2 RAM TwinMOS 667MHz; HDD 160 GB WD; LENOVO L171 17";
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Shady kaže...
Shady kaže...

Al mislim da je ova najbolja 9800 GT, ili ne...
 Nema najbolje 9800GT. Sve su iste, jedina razlika je u garanciji/cijeni/hladnjaku. Najjeftinija je po meni najbolja ;).
17 godina
protjeran
Grafička do 1000 kn

Također bi me zanimala Nvidijina grafička ispod 1000 kn, što jeftinija i što bolja, tj. sa najboljim omjerom cijene/snage. Treba podržavati SLI pošto bih planirao dokupiti još jednu vremenom. Još me zanima gdje nabaviti SLI mostić ako ne dođe sa grafom niti matičnom?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
HappyD kaže...

Također bi me zanimala Nvidijina grafička ispod 1000 kn, što jeftinija i što bolja, tj. sa najboljim omjerom cijene/snage. Treba podržavati SLI pošto bih planirao dokupiti još jednu vremenom. Još me zanima gdje nabaviti SLI mostić ako ne dođe sa grafom niti matičnom?

8800GT/9800GT - u biti su iste kartice, dakle uzeti jeftinije.
17 godina
protjeran
Grafička do 1000 kn

Kolko je dobra 8800 GTS?

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Grafička do 1000 kn

@kompotko

Ovo, recimo? Najjeftinija GF 8800GT košta 1,041 kn, a najjeftinija GF 9800GT košta 1,007 kn (gotovina). Čudno, zar ne?

Evo rezultata pretrage:

8800GT

9800GT

Vemil sam gledao jer mi je najbliži. Znate li možda neki drugi, "jeftiniji" shop na području Trešnjevke, Zagreb?

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.10.2008 22:18 (HappyD).

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Grafička do 1000 kn

Ovo dolje si vjerojatno mislio na 8800 gt i 9800 gt, zar ne?

Ima li netko tko zna nešto više o Grafičkoj 8800 GTS (XFX)

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

@Shady

Da, stvarno, stavio sam dobar link isto, ali sam samo krivo napisao. Hvala na ispravku, sad ću editirati.

EDIT: Editirano.

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.10.2008 22:18 (HappyD).
17 godina
neaktivan
HappyD kaže...

@kompotko

Ovo, recimo? Najjeftinija GF 8800GT košta 1,041 kn, a najjeftinija GF 9800GT košta 1,007 kn (gotovina). Čudno, zar ne?

Evo rezultata pretrage:

8800GT

9800GT

Vemil sam gledao jer mi je najbliži. Znate li možda neki drugi, "jeftiniji" shop na području Trešnjevke, Zagreb?

Gainward BLISS 8800gt 512, u HG Spotu košta 899kn -dual slot hladnjak...fkt hladna hrafa...  (U Vemilu je 1250kn !!!  Iznenađen)           btw imam ju ja, iz HG-a...Namigiva
when my mama ask me will I change I tell her yeah, but it's clear I'll always be the same Until the end of time
Poruka je uređivana zadnji put sri 8.10.2008 22:33 (Core2Duo2).
17 godina
protjeran

A koji su dojmovi?

Na kojim postavkama igraš npr. Crysis (Warhead) ili F.E.A.R. (Combat)?

(ako igraš)

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.10.2008 22:44 (HappyD).
17 godina
neaktivan
HappyD kaže...

A koji su dojmovi?

Na kojim postavkama igraš npr. Crysis (Warhead) ili F.E.A.R. (Combat)?

(ako igraš)

Ma grafička je stvarno fenssy...vrti sve stvarno za svaku pohvalu... Warhead igram na Gamer (dx9).. 1280x1024..ide sasvim glatko. Ostale igre sve na max naravnoNamigiva
Hlađenje je za svaku pohvalu. Idle je 42°C...a sad pod opterečenjem negdje oko 62...
Al moram priznat da imam problema o OC-om memorije...nešto baš i ne ide Smijeh...ali GPU ide uredno gore...
when my mama ask me will I change I tell her yeah, but it's clear I'll always be the same Until the end of time
Poruka je uređivana zadnji put čet 9.10.2008 14:56 (Core2Duo2).
17 godina

ja imam zotac 8800gt amp i crysis w igram na mainstearm postavkama (nije ti mogucnost postavljanja low medium high al u biti ti je to slicno) na directX 10, rezolucija 1024*768 , 2AAq i nemam problema a mislim da se moze postaviti i jos bolje postavke

17 godina
protjeran
Grafička do 1000 kn

@Igy

Ma znam te modove (Mainstream, Gamer, Enthusiast, Minimum), imam i ja Warhead!

@Core2Duo2

Trenutno posjedujem XFX 8600 GT 512 MB RAM-a, igram pod DX-om 9, 1280x1024, neki mali Antialiasing, ugodno mogu igrati tek na Mainstream, tako da ću vjerojatno tu grafu iz HG-Spota ili ovu koju mi je Bruno preporučio tražiti za rođendan ili Božić. :)

Poruka je uređivana zadnji put čet 9.10.2008 16:10 (HappyD).

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
HappyD kaže...

@Igy

Ma znam te modove (Mainstream, Gamer, Enthusiast, Minimum), imam i ja Warhead!

@Core2Duo2

Trenutno posjedujem XFX 8600 GT 512 MB RAM-a, igram pod DX-om 9, 1280x1024, neki mali Antialiasing, ugodno mogu igrati tek na Mainstream, tako da ću vjerojatno tu grafu iz HG-Spota ili ovu koju mi je Bruno preporučio tražiti za rođendan ili Božić. :)

Tak jeftina 8800 GT?
17 godina
neaktivan
Grafička do 1000 kn

Izgleda da sam ja krivo vidio. Ucinilo mi se da je ta 512 MB, ili je to nabava krivo pokazala. Tako malo kosta jer je 256 MB verzija.

Uglavnom preporuka je ipak  ovo.

E4600@2400MHz 1.16V,8600GTS,Seagate 320 GB,2GB DDR2@800MHz 4-4-4-12

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Grafička do 1000 kn

Eh, da, i još dva pitanjca:

A) Podržava li ta grafa SLI, tj. mogu li ubaciti još jednu i nakačiti SLI mostić?

B) Dolazi li s njom konverter iz DVI u VGA konektor (pošto mi se monitor spaja preko VGA sučelja, a vidim da ta grafa ima samo 2 DVI konektora, ne i VGA)?

Poruka je uređivana zadnji put čet 9.10.2008 18:04 (HappyD).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
HappyD kaže...

Eh, da, i još dva pitanjca:

A) Podržava li ta grafa SLI, tj. mogu li ubaciti još jednu i nakačiti SLI mostić?

B) Dolazi li s njom konverter iz DVI u VGA konektor (pošto mi se monitor spaja preko VGA sučelja, a vidim da ta grafa ima samo 2 DVI konektora, ne i VGA)?

1. Naravno...
 2. Da, jedan konverter iz DVI u VGA, i jedan iz DVI u HDMI

http://www.gainward.de/product/product_detail.php?products_id=145

samo pitaj ak te kaj zanima ;)      
Poruka je uređivana zadnji put čet 9.10.2008 18:32 (Core2Duo2).
17 godina
protjeran

Lol, thx, btw još sam se nečeg sjetio XD (baš sam dosadan, sry lol).

Jesi sa tom grafom dobio SLI mostić, čuo sam da se može dobiti i sa matičnom i sa grafičkom (ja sa matičnom nisam dobio ništa, ili je ovaj lik koji mi je to sastavljao odnio ;))?

17 godina

moja grafa podrzava sli, i dobio sam konverter

17 godina
protjeran

@igy

A mostić?

17 godina

mostic nisam dobio

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice