Graficka - ATI 4890 ili GTX280

poruka: 140
|
čitano: 25.420
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran
RE: Graficka - ATI 4890 ili GTX280
maršal Tito kaže...

samsung 2433bw 24". ljudi, koja je to grafika!

EDIT: 4870 x2 je. sorry, tek sam se probudio.

Koji proc imas. Jel se grafa puno grije. A koje napajanje
Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis
16 godina
protjeran

ma nis se ne grije. proc je q9400.

smrt fašizmu, sloboda narodu

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

A napajanje. E i jel jako bučna

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis
16 godina
RePlaY kaže...

Pa te dvije grafičke uopće nisu konkurentice, GTX280 je daleko bolja ali je zato dosta skuplja.

Ja bih ti preporučio GTX275 i ona je tu u rangu po performansama i cjeni sa 4890. Dajem prednost gtx275 jer za istu cjenu nudi malo više. 

to nije istina...U proslom bugu je test grafickih kartica i 4890 je skoro pa duplo bolja....
Nobody's perfect... well, there was this guy, but we killed him ...
16 godina
protjeran

malo buci ali nije bed. napajanje je Čuftek 650w.

smrt fašizmu, sloboda narodu

0 0 hvala 0
16 godina
maršal Tito kaže...

ljudi, nisam uzeo niti jednu od ove 2. potaknut proucavanjem foruma, uzeo sam 4870 x2. malo sam dodao love ali se isplatilo.

Evo kolko je još pojeftinila,a prije par tjedana je bila 400 kn skuplja.
AC Milan
17 godina
neaktivan

Nvidia: Cini mi se da je serija 2xx skroz profulana, jer cim je nvidia izdala tu seriju odma su pali u debeli minus, a i ne prodaju se bas najbolje.

AMD PhenomII 720 2,8(OC3,4) , DFI LanParty DK790FX M2RS, 2X 2GB OCZ, Reaper 1066MHz, CrossFire Club3D Radeon 4870+Toxic 4850, Hiper 730W. Logitech Z-2300
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
neki_lik kaže...
maršal Tito kaže...

Blago se tebi.
Uživaj u Crysisu sa AA :) 
 Ta grafa u Crysisu ima samo tri do četri FPS-a više od GTX285.A to se može zahvaliti lošoj optimizaciji Crysisa za ATI grafe koje opčenito loše rade sa Crytekovim engineom.
Gigabyte X48 DS4,Intel Core Q6600(3,6Ghz-OC),Patriot viper 2x4Gb(1066Mhz-OC),XFX HD4870xxx+HD4850,WD VelociRaptor 150Gb(SISTEMSKI)+640Gb Samsung spinpoint F1,Coolermaster CM690.
16 godina
neaktivan
microman kaže...
neki_lik kaže...
maršal Tito kaže...

Blago se tebi.
 Ta grafa u Crysisu ima samo tri do četri FPS-a više od GTX285.A to se može zahvaliti lošoj optimizaciji Crysisa za ATI grafe koje opčenito loše rade sa Crytekovim engineom.

Nije to samo tako s crysisom, tako je sa vecinom igra. Zato uvijek se vise reporucuju Nvidiine graficke pa makar bile na losem glasu..  Jer se sve vise rade igre koje su Nvidia only..
Poruka je uređivana zadnji put pet 8.5.2009 21:58 (Magger).
16 godina
neaktivan
Magger kaže...
microman kaže...
neki_lik kaže...
maršal Tito kaže...

Blago se tebi.

Nije to samo tako s crysisom, tako je sa vecinom igra. Zato uvijek se vise reporucuju Nvidiine graficke pa makar bile na losem glasu..  Jer se sve vise rade igre koje su Nvidia only..
 Istina.Žalosno ali istina.
Gigabyte X48 DS4,Intel Core Q6600(3,6Ghz-OC),Patriot viper 2x4Gb(1066Mhz-OC),XFX HD4870xxx+HD4850,WD VelociRaptor 150Gb(SISTEMSKI)+640Gb Samsung spinpoint F1,Coolermaster CM690.
16 godina
neaktivan
maršal Tito kaže...

ljudi, nisam uzeo niti jednu od ove 2. potaknut proucavanjem foruma, uzeo sam 4870 x2. malo sam dodao love ali se isplatilo.

Da te pitam, dali si uzeo bas tu iz Diskonta24?
I ako jesi reci sta su ti rekli, kako kod njih stoji servis posto nemaju reklamacije. Znaci dali ako se pokvari proizvod dali daju novi, tj. dali uopce imamju kakav servis? 
Poruka je uređivana zadnji put pet 8.5.2009 22:04 (Magger).
16 godina
protjeran
Magger kaže...
maršal Tito kaže...

I ako jesi reci sta su ti rekli, kako kod njih stoji servis posto nemaju reklamacije. Znaci dali ako se pokvari proizvod dali daju novi, tj. dali uopce imamju kakav servis? 
 Kako to misliš, pa moraju ti zamijeniti ili popraviti proizvod.
16 godina
neaktivan
APazinjan kaže...
Magger kaže...
maršal Tito kaže...

Kako to misliš, pa moraju ti zamijeniti ili popraviti proizvod.

Koliko sam ja cuo ako nemaju reklamaciju prozvoda (a nemaju), onda ni nemogu zamijenit s novim ako se stari pokvari slucjano..
Sad dali netko moze to potvrdit, tko je kupovao vec od njih!!
16 godina
protjeran

Citiram iz jedne teme na bug-u

Kad kupujem online kupujem kod njih.

Do sad je sve bilo u redu. Plaćam putem opće uplatnice i roba mi stiže u roku dva-tri dana.

Jedino moža mali problem predstavlja reklamacija. Oni kupuju od drugih pa kod slanja hardware-a u servis trebaš kontaktirati izvornog dobavljača a ne njih. To je bilo moje iskustvo kad sam kupio slušalice koje je su oni opet nabavili iz ve-mila. Kontaktirao sam jedan od ve-mil servisa i poslao slušalice poštom. U roku tjedan dana stigle su nove.

16 godina
neaktivan

Onda uredu...

Jer su stvarno jeftini i planirao sam komp. kod njih kupit..

0 0 hvala 0
17 godina
Magger kaže...
 Jer se sve vise rade igre koje su Nvidia only..
 ajd malo razmisli prije neg što bubneš...
16 godina
neaktivan
LittleNicky kaže...
Magger kaže...
 Ajde malo ti razmisli prije nego nešto napišeš.Samo pogledaj koliko igra koje su pod pokroviteljstvom Nvidie.I takve su igre uvijek daleko bolje optimizirane za Nvidiu.Dok sa ATI-evim grafama istog segmenta rade osijetno sporije.
Kao što sam napisao:ŽALOSNO ALI ISTINITO.
17 godina

Nego nvidia-ini prihodi su sada pali i koliko je kikseva imala u Q4 2008 samo... Ono sa grafičkama za lapove da eksplodiraju ili šta već, pa pušila od hd48** serije, physx...

Sa gtx2*0 serijom se nekaj popravilo.

Sumnjam da sad imaju para za reklamiranje. Ati bi se trebao više reklamkirat.

MSN i e-mail - drazen016@net.hr
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Hyperion kaže...

Nego nvidia-ini prihodi su sada pali i koliko je kikseva imala u Q4 2008 samo... Ono sa grafičkama za lapove da eksplodiraju ili šta već, pa pušila od hd48** serije, physx...

Sa gtx2*0 serijom se nekaj popravilo.

Sumnjam da sad imaju para za reklamiranje. Ati bi se trebao više reklamkirat.

Ja uvijek navijam za ATI(SRCE SE NAVIKLO NA CRVENE).I vijerujem da je došlo ATI-evo vrijeme.
17 godina
microman kaže...
LittleNicky kaže...
Magger kaže...
 Ajde malo ti razmisli prije nego nešto napišeš.Samo pogledaj koliko igra koje su pod pokroviteljstvom Nvidie.I takve su igre uvijek daleko bolje optimizirane za Nvidiu.Dok sa ATI-evim grafama istog segmenta rade osijetno sporije.
 nvidia only igre ne postoje, to bi značilo da rade samo na nvidia grafama...
ono na šta ti misliš su igre "nvidia, the way it's meant to be played", a ne nvidia only...
tak ćeš nekog klinca koji nema pojma o pojmu na ovom forumu zbunit i jadnik će žicat starce lovu za neku nvidia karticu samo zato što misli da mu neće sve igre radit na ATI-ju, a mogo je proć puno povoljnije s nekom ATI-jevom...
16 godina
neaktivan
LittleNicky kaže...
Magger kaže...

Sta je sa tobom?
Ako si mislio na ovo (Nvidia only) sto sam napisao.. Znas i sam na sto sam mislio, nisam sigurno miSLio igre koje rade samo na Nvidiji. Ne moras se pravit pametan..

Edit> ne brini se znaju svi na sta sam mislio.. Cak i klinci znaju da nema igre koje rede samo na Nvidiji. Uzalud spamanje..

Poruka je uređivana zadnji put pet 8.5.2009 22:44 (Magger).
17 godina
Magger kaže...
LittleNicky kaže...
Magger kaže...

Sta je sa tobom?
Ako si mislio na ovo (Nvidia only) sto sam napisao.. Znas i sam na sto sam mislio, nisam sigurno miSLio igre koje rade samo na Nvidiji. Ne moras se pravit pametan..

znam, al kao što rekoh iznad, ima onih koji to ne znaju...
16 godina
neaktivan
LittleNicky kaže...
microman kaže...
LittleNicky kaže...
Magger kaže...
 nvidia only igre ne postoje, to bi značilo da rade samo na nvidia grafama...
ono na šta ti misliš su igre "nvidia, the way it's meant to be played", a ne nvidia only...
tak ćeš nekog klinca koji nema pojma o pojmu na ovom forumu zbunit i jadnik će žicat starce lovu za neku nvidia karticu samo zato što misli da mu neće sve igre radit na ATI-ju, a mogo je proć puno povoljnije s nekom ATI-jevom...
 Ajde navedi post gdije sam napisao Nvidia Only.Ja sam napisao IGRE KOJE SPONZORIRA NVIDIA.A hvala bogu nemora se netko pravit "pametan" i pisat cijelu rečenicu popud tebe.
Jer i najmanje dijete zna da ne postoje igre isključivo za nvidiu.
17 godina
neaktivan

ajde, ne prepirite se sad...

ja sam uzeo radeonku hd 4890 i pre, pre , pre zadovoljan sam s njom...sv evrti ma max maksimuma, i antialising i AF i bez imalo zastajkivanjua i stekanja,  a igram Far Cry 2, CoH, UT 2003...

jest da je malo bucna, al boze moj, kad si na netu, stavis na 30 % vent i , bar ja; uopce ju ne priimjecujem, a ak imate macje usi, onda vam nis nemre pomoc...jbg, ak hocete performanse, dajte i lovu, i odreknite se tisine, mada je i ovak tiho...

a kad igram, dignem na 34-35% i od zvuka igre uopce ne cujem komp, tak da je opet u redu..

zivili..

ati rulz

Psssssst Zecovi spavaju
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

I ja sam za Ati HD4890. Grafička je cjenovno jako povoljna za ono što nudi.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Ja bi rađe čekao da dođe prava stvar

HD4890 1GHz!!!Viče

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Može klokat i ovu na taj takt.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Afro_Deco kaže...

Sa ovakvim coolerom ne bi baš
Grijala bi se u nekim igrama toliko da bi se srušila
Benzin 20 Kn. Upaljač 7 Kn. Gledati kako škola gori, neprocijenivo ! Za sve ostalo tu je MasterCard.
16 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
17 godina
Afro_Deco kaže...

e tu se varaš, rijetko koja ide iznad 950 stabilno bez dizanja napona.
A ove od 1GHz imaju dignut napon tvornički te se daju još clockat.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice