Grafa do 1 soma kuna?

poruka: 73
|
čitano: 8.054
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Grafa do 1 soma kuna?

Zato što je 4870 brža i jeftinija od 5750 (iako se manje grije, troši manje struje, ima dx11),

sad treba vidit kome šta odgovara, ja bih bolje izbirao brzinu i više fpsova u igri.

Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Grafa do 1 soma kuna?

nema puno igrica koje su sa dX11 ..nece covik igrati bas samo najnovije igre sa dX11

tek se skupljaju igre sa x10, tek one izlaze...polako, netreba zuriti sa dx11...to cemo za godinu dana

jos se neisplati investirati u dx11, ako mozes dobiti bolju karticu sa dx 10

16 godina
neaktivan
Grafa do 1 soma kuna?

4870 je mozda za neki sitnis brza ci opce je brza nisam provjerio a 5750 ima dx11 na koji ce ici sve nove igra i sto si rekao nije samo da ce igrat nove a nije samo da ce igrat i stare i pogledaj prvo sto dx11 radi pa onda govori da je nebitan

Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
protjeran
Grafa do 1 soma kuna?

Čujte ovako moj stari planira mi uzet napajanje ali ne ono brand name nego neko tam naj obićnije od  600w 550w il više koliko bi trebalo no name napajanje? i koliko bi trebo klokat proc? a po pitanju dx 11 grafe to čekam kraj šk godine onda uzimam za 15k kn komp pa sam miran!

EDIT:Jel bi bilo bolje da dodam još 200kn i uzmem ovu grafu kolko w ona troši? jel bi moje napajanje bilo dobro i ime napajanja je INTEX

Ako ti je netko pomogao klikni gumb HVALA! Hvala. steam.luks@gmail.com sluki77@gmail.com mato.lukic.luks@gmail.com sunca.lukic@os.t-com.hr skype:mato.lukic95
Poruka je uređivana zadnji put sri 16.12.2009 12:36 (Mato_Ivanovac).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
xnight_hunterx kaže...

4870 je mozda za neki sitnis brza ci opce je brza nisam provjerio a 5750 ima dx11 na koji ce ici sve nove igra i sto si rekao nije samo da ce igrat nove a nije samo da ce igrat i stare i pogledaj prvo sto dx11 radi pa onda govori da je nebitan

Gledaj. HD4870 je odlična grafa sa odličnim performansama. Zašto tako kažem. Kažem jer je grafička isprobana i grafička je već dugo tu. Dakle neče bit nikakvih problema ni s driverima i sl. Drugo po svim testovima HD4870 dere HD5750. A tu je opet taj famozni dx11. Pa zar zbog dx-a uzet grafičku ili zbog njezinih mogučnost i performansi?

16 godina
protjeran
zabranjeniples kaže...
xnight_hunterx kaže...

Gledaj. HD4870 je odlična grafa sa odličnim performansama. Zašto tako kažem. Kažem jer je grafička isprobana i grafička je već dugo tu. Dakle neče bit nikakvih problema ni s driverima i sl. Drugo po svim testovima HD4870 dere HD5750. A tu je opet taj famozni dx11. Pa zar zbog dx-a uzet grafičku ili zbog njezinih mogučnost i performansi?

Da ali bi mi onda trebalo jače napajanje! a stari mi može nabavit no name od 550w to je naj jače što može nabavit!

Ako ti je netko pomogao klikni gumb HVALA! Hvala. steam.luks@gmail.com sluki77@gmail.com mato.lukic.luks@gmail.com sunca.lukic@os.t-com.hr skype:mato.lukic95
16 godina
protjeran
Grafa do 1 soma kuna?

Evo jel bi moje napajanje ovo dvoje izdržalo? 1.048kn oba artikla dostupna u os!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
@Night hunter
Kako nemas pojma! Sta ce ti graficka dx11 ako ona nema snage pokreniti igru???
Blokavati ce.
4870 ce odraditi bolje igre nego onw na dx10 i na dx11, jer ta tvoja dx11 nema snage to vuci

Ti usporedujes novoga ficu iz tvornice s automatskim minjacem koji ima samo 2 brzine, i audi star po godine sa rucnim mjenjacem, ali on ima 5 brzina

Tvoja sa dx11 je tac fico
16 godina
protjeran
Mato_Ivanovac kaže...

Evo jel bi moje napajanje ovo dvoje izdržalo? 1.048kn oba artikla dostupna u os!

Onda mogu li znati jer če biti to dobra kombinacija i koliko bi mogo s tim hladnjakom klokat proc? jel bi mogo na 3.0?

15 godina
Grafa do 1 soma kuna?

Hladnjak će bit ok. Šta se tiće napajanja u poptunosti san te svatija. Dobijaš neko no name od 550w. Ja imam inter-techa 500w i bez ikakvih problema goni ovo pod moj pc. Proba san stavit i HD4870 i nju je gonija bez ikakvih trzavica i problema. Dakle trebalo bi bit ok. Osim ako je napajanje neko teško smeće i tim više ako je korišteno onda neznan šta da ti kažem. Ali u potpunosti je bolje stavit neko brandname napajanje. Ja imam inter-techa iz nekih svojih razloga. Dakle moj ti savjet stoji. Ako se misliš između HD4850 i HD4870 uzmi ovu drugu. Jer neke ogromne razlike šta se tiće problema s napajanjem nečeš dobit.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
zabranjeniples kaže...

Hladnjak će bit ok. Šta se tiće napajanja u poptunosti san te svatija. Dobijaš neko no name od 550w. Ja imam inter-techa 500w i bez ikakvih problema goni ovo pod moj pc. Proba san stavit i HD4870 i nju je gonija bez ikakvih trzavica i problema. Dakle trebalo bi bit ok. Osim ako je napajanje neko teško smeće i tim više ako je korišteno onda neznan šta da ti kažem. Ali u potpunosti je bolje stavit neko brandname napajanje. Ja imam inter-techa iz nekih svojih razloga. Dakle moj ti savjet stoji. Ako se misliš između HD4850 i HD4870 uzmi ovu drugu. Jer neke ogromne razlike šta se tiće problema s napajanjem nečeš dobit.

A s tim hladnjakom jer bi mogo dič na makar 3.0Ghz? ili čak više?

15 godina
Mato_Ivanovac kaže...

Taj hladnjak nije loš. Ako sad sa tvorničkim hladnjakom imaš 2.4ghz ne vidim da razlog da će bit nekih problema da ga još digneš s ovim hladnjakom.

16 godina
protjeran
zabranjeniples kaže...
Mato_Ivanovac kaže...

Taj hladnjak nije loš. Ako sad sa tvorničkim hladnjakom imaš 2.4ghz ne vidim da razlog da će bit nekih problema da ga još digneš s ovim hladnjakom.

Evo sad sam stavio tvornički hladnjak da vrti na max okretaja i temperatura dok ništa neradi ne prelazi 30 stupnjeva možda bi mogo čak s tim tvornićkim doč do 2.6Ghz ili 2.8Ghz? a s tim drugim bi 99% išo na 3.50Ghz?

15 godina
Mato_Ivanovac kaže...

Evo sad sam stavio tvornički hladnjak da vrti na max okretaja i temperatura dok ništa neradi ne prelazi 30 stupnjeva možda bi mogo čak s tim tvornićkim doč do 2.6Ghz ili 2.8Ghz? a s tim drugim bi 99% išo na 3.50Ghz?

Gle! Ako si baš lud za overclockom probaj sa tvorničkim kolko ide (samo zato da ne bacaš novce bez veze). Ako ne bude išlo uzmi neki hladnjak i to je to.

16 godina
protjeran
zabranjeniples kaže...
Mato_Ivanovac kaže...

Gle! Ako si baš lud za overclockom probaj sa tvorničkim kolko ide (samo zato da ne bacaš novce bez veze). Ako ne bude išlo uzmi neki hladnjak i to je to.

Probo na 3.0 neče na max 2.6 a ja bi na 3.0 pa se nadam s tim drugim hladnjakom bi išo!

16 godina
protjeran
Grafa do 1 soma kuna?

Evo sad mi se frend preko skype-a javio i kaže da je kupio novi hladnjak i poslo mi link kaže kupio je u linksu i ima ona intel dual core E6300 malo slabiji od mog i kaže da ga je clocko čak na 3.33Ghz i temperature iznad nekih 35 da mu nejdu!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Grafa do 1 soma kuna?

a što sa 5770 jel ona brza od 4870? ako je uzmi nju imas i brzinu i dx11

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
xnight_hunterx kaže...

a što sa 5770 jel ona brza od 4870? ako je uzmi nju imas i brzinu i dx11

Ćuj onda moram puno jaće napajanje nabavit pa proc klokat...zato bi bilo dobro da može na ovo moje napajanje od 400w jer sad na kraju nemogu nabavit jače napajanje! znaći grafa do 700kn i hladnjak za proc do 350kn

EDIT: Kupujem u linksu i mora biti dostupno u os!

Poruka je uređivana zadnji put sri 16.12.2009 19:44 (Mato_Ivanovac).
16 godina
neaktivan
Grafa do 1 soma kuna?

SHVATITE, krivo govorite coviku

Graficka 5770, ima dx11 ali je pre slaba i nemoze drzati jake igre

4870 nema dx10, ali je odlicna, sta bi ti reka "brza", bez ikakvih problema ja na njoj igram igre dx11...

bez obzira na kojoj igri uspoređuje 5770 i 4870, bila to igra dx9, dx10 ili dx11 4870 je BOLJA

nevridi ti dx11 bez snage

OVO sam vec napisa u postu malo iznad

"Ti uspoređujes novoga ficu iz tvornice s automatskim minjacem koji ima samo 2 brzine, i audi star po godine sa rucnim mjenjacem, ali on ima 5 brzina"

mozda 5770 ima dx11, ali nema snage, 4870 nema dx10, ali ima snage

0 2 hvala 0
15 godina
Grafa do 1 soma kuna?

HD5770 i HD4870 su tu negdi. HD4870 je malo jača kartica od ove ali više troši, više se grije. Ali da je HD4870 puno bolja po performansama? Nije!

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Grafa do 1 soma kuna?

Molim Bez Spama!  Grafa do 700kn cpu cooler do 350kn ni lipe više nemogu izdvojit! pa prema tome nešto mi preporučite!

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Mato_Ivanovac kaže...

Molim Bez Spama!  Grafa do 700kn cpu cooler do 350kn ni lipe više nemogu izdvojit! pa prema tome nešto mi preporučite!

Uzmi oni cooler šta si reka i ubodi neku HD4850 i gotova priča. Za te novce ništa drugo.....

17 godina
wrathchild kaže...

SHVATITE, krivo govorite coviku

Graficka 5770, ima dx11 ali je pre slaba i nemoze drzati jake igre

4870 nema dx10, ali je odlicna, sta bi ti reka "brza", bez ikakvih problema ja na njoj igram igre dx11...

bez obzira na kojoj igri uspoređuje 5770 i 4870, bila to igra dx9, dx10 ili dx11 4870 je BOLJA

nevridi ti dx11 bez snage

OVO sam vec napisa u postu malo iznad

"Ti uspoređujes novoga ficu iz tvornice s automatskim minjacem koji ima samo 2 brzine, i audi star po godine sa rucnim mjenjacem, ali on ima 5 brzina"

mozda 5770 ima dx11, ali nema snage, 4870 nema dx10, ali ima snage

DX11 je ništa bez teselacije koji je i najznačajniji dio dx11 i najvidljivija razlika okom.

HD4870 je tu negdje sa HD5770 , ali kada se clocka HD5770 vjerujem da je jača od HD4870, ali razlika je premala da bi se zbog 2-3 fps-a uzimala hd4870 kada možeš dobiti trun slabiju karticu sa novijim tehnologijama, 40nm, manje zagrijavanje, manje veličine, tiša...

MSN - drazen016@net.hr , e-mail novi - drazen018@email.t-com.hr
16 godina
neaktivan
Grafa do 1 soma kuna?

neznam kakva je kad se clocka

neznam ni koliko se covik kuzi i clockanje

kroz sljedecih pola godine nece izaci 5 dobrih igara sa dx11

ja igram DiRT 2 sve na ultra high postavke (imam ATI Sappfire Radeon 4870) i ide sve bez problema, slika perfektna

nisan siguran da li se isplati uzimati tu karticu sa dx11, ako je 4870 vec provjerena da je dobra i odlicn odradi svoj posao na igrama dx10, a ide odlicno i na dx11 igrama

općenito, jaca je ona od 4870

0 0 hvala 0
17 godina
Grafa do 1 soma kuna?

ok, opet ta fama sa dx11 i kako ne izlaze igre...

vec su tri vani, neke starije pripremaju dx11 patch, dobar dio MMO igara prirpemaju dx11 patcheve

u izradi je oko 10 naslova koji ce po izlasku imat dx11 podrsku...

ovo nije dx10 koji nije donio skoro nista novo, dx11 donosi sve ono sto je dx10 trebao i vise i proizvodjaci se vec prebacuju na njega

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
wrathchild kaže...

neznam kakva je kad se clocka

neznam ni koliko se covik kuzi i clockanje

kroz sljedecih pola godine nece izaci 5 dobrih igara sa dx11

ja igram DiRT 2 sve na ultra high postavke (imam ATI Sappfire Radeon 4870) i ide sve bez problema, slika perfektna

nisan siguran da li se isplati uzimati tu karticu sa dx11, ako je 4870 vec provjerena da je dobra i odlicn odradi svoj posao na igrama dx10, a ide odlicno i na dx11 igrama

općenito, jaca je ona od 4870

aj molin te kako imas dx11 na grafi koja ga ne podrzava, ti igras igru koja podrzava dx11, ali ti igras na dx9 kao dirt2 ako se ne varam ili dx10

16 godina
neaktivan
Grafa do 1 soma kuna?

ja imam dx10, i kazem da graficka se pokazuje odlicna i na dx11 igrama...nisan reka da iman dx11 ...

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Grafa do 1 soma kuna?

JEL OPET MORAM MOLIT? MOLIM BEZ SPAMA! PRIDRŽAVAJTE SE TEME!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
wrathchild kaže...

ja imam dx10, i kazem da graficka se pokazuje odlicna i na dx11 igrama...nisan reka da iman dx11 ...

da ali to tebi nisu dx11 igre, nego isto dx10/dx9

16 godina
neaktivan
Grafa do 1 soma kuna?

pa sta nije DiRT 2 dx11?!

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice