- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Limit moras sam otkriti, napon povecava grijanje, koje su ti sada temp?
idle je 39*C
gpu burn 60*C
idle je 39*C
gpu burn 60*C
Ok, onda postepeno kreni da povecavas clockove, bez dodavanja napona, i da stabilnost testiraj u igrama.
idle je 39*C
gpu burn 60*C
Ok, onda postepeno kreni da povecavas clockove, bez dodavanja napona, i da stabilnost testiraj u igrama.
Evo do ovog sam stigao posto jos nisam bas upucen u atijeve graficke koja im je maksimalna radna temperetura kod mene sad ide u loadu na 71*C
71C je super temp. Nek ne prelazi 85C.
znaci mogu se jos dignuti taktovi 10-15 mhz
znaci mogu se jos dignuti taktovi 10-15 mhz
Moze i vise od 10-15 MHz.
Digni i memoriju na 1400 i diži pomalo clockove za po 10mhz, pa testiraj furmarkom da vidiš jeli stabilna, ako je diži i dalje sve dok nepadne u furmarku, a onda vrati na zadnji stabilan clock....sretno
Digni i memoriju na 1400 i diži pomalo clockove za po 10mhz, pa testiraj furmarkom da vidiš jeli stabilna, ako je diži i dalje sve dok nepadne u furmarku, a onda vrati na zadnji stabilan clock....sretno
Furmark nije dobar test stabilnosti. Nek testira u 3d markovima i igrama.
Furmark nije dobar test stabilnosti. Nek testira u 3d markovima i igrama.
evo ga mislim da jos moze ali nisam siguran za ove druge temperature memorije i shadera
Ok su te temperature.
Almine.... nemas se cega bojati. pogledaj ovu piz****ju sto sam ja napravio sa HD4550 Kojoj su org taktovi 600/750... graficka je fanless znaci samo onaj lim sto odvodi toplinu na njoj...
EDIT: Nemoj te me prc** znam da imam krsh od grafe... :)
E nije ti vala gora od moje :D, ma tu su negdje, ja sam svoju do kraja puko' sto se tice GPU clocka i Shadera ali memory clock ne mogu, ja ga na 400 dignem od mogucih 500 maloprije zaledio mi odmah komp, sreca pa ja ne oznacim da mi ostaje clock vec se vraca na default sa svakim restartom racunara, samo restartao i evo ga dobar :D
Temperatura 47°C idle, 57-60°C Full load
Clockao sam sa Riva Tuner-om