Momci da li je tko koristio spomenutu refrentnu karticu? Imam na raspolaganju 2800kn a sad gledam malo po njuškalu i vidim da covjek prodaje OVAJ OGLAS Cijena kao što vidite 3000kn ali bi se sigurno dalo spustit za 200-300kn. Ali mene zanima kakve su temperature i buka u takvim referentim modelima? Isplati li se uopce uzimat takvu karticu? Jbg nemam love za skuplju odnosno drugi model a ne zelim uzet r9 290 makar svi govore da je puno isplativija nego gtx 780, ali bi htio prec u NVIDIA tabor malo za promjenu.
Pa ak imate neki savijet da li je to pametna kupovina slobodno recite..
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Taj referentni hladnjak od Nevidije je puno bolji nego AMD tako da to nije loše samo što se meni čini kao da taj tip nema račun pa ne bi dao sigurno 2800 kn za grafu bez garancije.
Za polovnu gtx 780 to je apsolutno previse para,vidim da ne zelis amd pa u tom cijenovnom rangu nemas nazalost vise nikakvog izbora pa ti u biti jedino i ostaje ta gtx780.
2800kn, full bundle te garancija koja traje jos 2 godine. (kupljena je prosle godine u ovo vrijeme) Tak da Gigabyte daje 3 godine na graficke kartice. Kaze da temperature ne prelaze 70c u full loadu npr dok igra Crysis. Pa po meni je tih 2800kn čist ok, ipak je to među najjačim karticama trenutno na tržištu zar ne?
A gledaj garancija od jos 2 godine znaci jako puno i ako ti se svidja taj model grafe i ako si proucio po netu recenzije,dojmove korisnika itd tak sam ja za svaku svoju prije kupnje onda navali i zagrizi u tu socnu gtx 780 :) :)