DirectX 10- kako ga 'isključiti' ?

poruka: 6
|
čitano: 2.767
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Dakle, nakon što sam instalirao windowse 7, pojavio mi se jedan 'problem' kojeg nisam susretao s xp-om, a taj se problem ukazao kod pokretanje igara. Dakle, sedmica kao što se zna podržava Dx 10, što meni ne paše jer su mi se crysisu warheadu vrlo primjetno smanjili fps-ovi. Iskreno, ne vidim neku razliku u kvaliteti u odnosu na Dx 9, pa me zanima kako bi mogao 'maknuti' Dx 10,i da i dalje mogu vrtiti igre u Dx 9?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

Nemožeš ga nikako isljkučit, jednostavno u igri odaberi DirectX9 i to je to.

0 0 hvala 0
17 godina

START->GAMES->DESNI KLIK NA WARHEAD-> DX9 i igraj, ali ce svejedno bit manje frameova nego na xp-u!

Konfa: athlon x2 5000+ BE @3,0Ghz / HD4870 2D(300,250)- 3D(780,950) / 2x2GB kingmax 800MHz / corsair TX650W / WD 6400AAKS blue edition / Pioneer 215-DBK / ASUS M2N-privremena/ logitech x-530 LAPTOP - ACER 5630G ( t5800, hd3470,2GBram ,320GB hdd) MSN- drazen016@net.hr
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Shvaćam. Hvala na pomoći.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: DirectX 10- kako ga 'isključiti' ?

eto, gledam prošle odgovore, pa imam samo jedan prijedlog, kako bi se ipak moglo pokušati maknuti DX10,

tako sam ja jednom, radi problema, maknuo u XP-u DX9, XPlite-om, a za Vistu postoji vLite, te kasnijme inst DX9,

daravno, ako bi htio u 7-ici, a pošto je 7-ica još za sada večinom na bazi Viste, mogao bi raditi i na njemu vLite

dao bi link, ali sumnjam da se smiju na ovom forumu davati linkova na wareze, pa ili me pokušaj na PP pitati,

ili češ se i sam snaći,

uglavnom, tim programima možeš maknuti iz inst. Win. gotovo sve nepotrebne komponente iz samog OS-a,

ali treba paziti, jer se može maknuti i dijelove, bez kojih je nemoguće ispravno ili uopće nikakvo, funkcioniranje

Windowsa, zato prije, ne znam jel bi značilo napraviti System Restore, jer ipak se miče ključnijih dio Windowsa,

pa možda se nebi uspjelo kasnije ni ući u Win, napraviti sa Norton Ghost-om, ili Acronis True Image-om, backup

čitave particije u IMAGE, na particiju s dovoljno mjesta, preporučio bi "Hiren's BootCD", pa se ide na njemu

u grupu 'Clone.. Tools' (ne znam napamet točno), ima 60-ak MB, a u slučaju kasnijeg nemogučeg ulaska u Win,

isto s Hiren's BootCD-a, s istim programom se ide na Restore, iz image-a, na istu particiju gdje su bili win

eto, nadam se da če ovo pomoći, a ako se ne usudiš, samo je važno prije napraviti ovaj Backup, i nema frke,

za povratak na staro, cijele particije,

ali ipak kako se to kaže, ne odgovaram za posljedice, u slučaju nepažljivog korištenja gornjih programa

pozdrav

17 godina
neaktivan

kak si maknuo dx9 iz xp-a, kad xp dolazi sa dx8 instaliranim ??

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice