Evo da ne otvaram novu temu,kolika je isplativost ove grafe na 23" monitoru?
Ako si gamer isplativost je nikakva.
meni moja 4850 na 22'' monitoru sve dere (crysis sve na najvecim postavkama nisam siguran na koji rezoluciji ali sve super) osim gta4 to malo zafrkava ali ide
Molim te, pojasni zašto nije isplatljiva? Zakon kartica za te pare, fino igraš na njoj, radiš, gledaš filmove...
HD4850 i 23'' što je pretpostavljam 1920x1080. Zasad večina igara ne full detaljima radi bez poteškoća (večina ne i sve) dok u skorašnje vrijeme to baš neče bit tako. Dakle puno bi mu se više isplatilo da uzme neki manji monitor tipa 20''-22'' sa manjom rezom i uživa duže vrijeme. Zato sam i pitao, ako je gamer 23''-ni monitor se ne isplati uzimat ako imaš HD4850. Imam je i sam i grafička je predobra (dakle nisam ništa govorio kontra grafe). Čisto dajem savjet vezano za monitor. Kolko vidim čovjek ima HD4850 i najzlatnija sredina bi mu bio neki dobar fini lcd 20''.
4850 ne može tjerati sve igre na max čak ni na 1280x1024 (Crysis, Far Cry 2 i GTA4). Ako hoćeš 23" monitor i igrati sve igre na vrlo visokim postavkama, uzmi nešto jače.
Grafe sa velikom propusnošću su odličan izbor za velike reze.
HD4870 nekošta puno više, a puno bolja je za velike rezolucije od HD4850, a pogotovo HD4890 koja dolazi sa minimalno 1GB GDDR5 ram-a.
Grafe sa velikom propusnošću su odličan izbor za velike reze.
HD4870 nekošta puno više, a puno bolja je za velike rezolucije od HD4850, a pogotovo HD4890 koja dolazi sa minimalno 1GB GDDR5 ram-a.
Dobro sad smo malo off topic,ali bi li mogla 4890 na 23"(max rez)sve na max postavkama ili ipak 5850?
Dobro sad smo malo off topic,ali bi li mogla 4890 na 23"(max rez)sve na max postavkama ili ipak 5850?
Može i HD4890 na full HD bez problema bar neko vrijeme. U budučnosti čemo vidit. Ali neko vrijeme će gurat i to bez beda sve na full.
HD4890 ili čak HD4870 guraju sve igre današnjice na visokim grafičkim postavkama i višim rezolucijama do negdje 1680x1050. To ti neće trebati mjenjat još godinicu il dve... Mislim da čak na 1920x1200 moš igrat večinu novih naslova bar ovu 2010. god osim naravno časne iznimke Crysisa i Crysis Warheada ili neš kao nadolazećeg Crysisa 2
Od starog stock ispiljenog hladnjaka pokušavam napraviti novi, bolji i tiši...evo nekih slika....
za sada imam samo neki stari adm-ov hladnjak, update stiže brzo
EDIT: veliki FAIL, one tri toplovodne cijevi su se napuhale pri lemljenju te je stari stock cooler neupotrebljiv, accelero s1 radi fino
Planiram kupit ac twin turbo,zanima me imali tko iskustva s ovim coolerom ili ipak mussashi(ili kako već)?
Ne bi otvarao novu temu jer je post vezan upravo za probleme ove teme.
Imam ovu VGA karticu i sve sto znam je na njoj oznaka ATI RADEON CGAX-4852DDF 8717249405382
Nisam siguran ali mislim da je ASUS-ova
Trazim ako netko prodaje neispravnu, ili samo Hladnjak i Ventilator.
Ili link gdje mogu kupiti odgovarajući za ovu grafičku.
Ne bi otvarao novu temu jer je post vezan upravo za probleme ove teme.
Imam ovu VGA karticu i sve sto znam je na njoj oznaka ATI RADEON CGAX-4852DDF 8717249405382
Nisam siguran ali mislim da je ASUS-ova
Trazim ako netko prodaje neispravnu, ili samo Hladnjak i Ventilator.
Ili link gdje mogu kupiti odgovarajući za ovu grafičku.
Hvala ti