Coil Whine How To Fix?

poruka: 10
|
čitano: 2.307
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
neaktivan
Coil Whine How To Fix?

Potpuno nova grafička kartica i računalo sa dobrim napajanjem i grafička kartica pišti. Kako to popraviti? Pročitala sam da neki clock grafičke rade, podižu voltažu i da to pomogne?

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Coil Whine How To Fix?

Kolko ja znam , jedini fix je vratiti karticu sa garancijom ;) najednostavnije i najeftinije

Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
protjeran
Re: Coil Whine How To Fix?
to dobro napajanje vjerovatno nije toliko dobro koliko misliš
10 godina
dabar_solta kaže...
to dobro napajanje vjerovatno nije toliko dobro koliko misliš

neznam o kojem se napajanju radi ali ja sam imao Corsair GS700 Gaming pa mi je coil dolazio kod napajanja, a ne kod grafičke. Utvrdi dobro tko proizvodi coil, gpu ili psu.

lp

11 godina
protjeran
Taraba kaže...

neznam o kojem se napajanju radi ali ja sam imao Corsair GS700 Gaming pa mi je coil dolazio kod napajanja, a ne kod grafičke. Utvrdi dobro tko proizvodi coil, gpu ili psu.

lp

čest je slućaj da se na forumima preporućava kvalitetnije ali slabije napajanje, ćesto uz zanemarivanje prave potrošnje prije regulacije i fokusiranjem na sami tdp procesora/grafićke.
kod takvih u knap slućajeva se dogodi da kad grafićka s slićno tako u knap napravljenom regulacijom kod većeg loada saturira zavojnice/induktore jer i samo napajanje usljed pre velike potrošnje više ne radi bešumno nego ima šum na izlazu pa na zavonjici imaj duplo više šuma nego inaće i eto svakakvih zujanja i modulacija. ovaj problem se može prikrit paljenjem vsynca u igrama i na taj naćin limitiranjem potrošnje grafićke,ili kupovanjem 100-200w jaćeg a "lošijeg" napajanja.

10 godina
odjavljen
Inna kaže...

Potpuno nova grafička kartica i računalo sa dobrim napajanjem i grafička kartica pišti. Kako to popraviti? Pročitala sam da neki clock grafičke rade, podižu voltažu i da to pomogne?

Koja grafička je ?

Koje napajanje ?

Imaš mogućnost da to pospeš vrelim ljepilom i to bi trebalo riješit problem

Battlelog: Glavas_ZG
11 godina
protjeran
to bi trebalo sakrit problem.
17 godina
moderator
Glavas_ZG kaže...
dabar_solta kaže...
to bi trebalo sakrit problem.

I sakriti garanciju. 

13 godina
Glavas_ZG kaže...

Ljepilo bude nekih 150-200 celzijevih kad je istopljeno(na nekim pištoljima i više, a pogotovo ak se ide upaljačom grijati tubica od ljepila), što je sasvim dovoljno da skine lak sa zavojnice i napravi veći mess nego što je, nisam još negdje vidio da se to nekom desilo, ali kakve su ljudi sreće... 

Prije bih savjetovao silikon i malo strpljenja da se isti osuši. 

Živjeti u svijetu i pritom ne biti svjestan smisla svijeta isto je kao i lutati velikom knjižnicom i pritom ne doticati knjige
10 godina
odjavljen
Coil Whine How To Fix?

Ljudi ja sam bio ironican sa ovime vezano za ljepilo  - naravno da to ne smije napravit.

Nosit na servis i to je to.

Battlelog: Glavas_ZG

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice