BFG GTX280 OC vs ASUS 3870x2

poruka: 32
|
čitano: 4.855
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: BFG GTX280 OC vs ASUS 3870x2
naxeem kaže...
manic kaže...

Lijepo napravljeno.

BTW, oni koji su ti posudili kartice su stvarno dobri ljudi. Da ja nabavim neku od tih kartica, pogotovo onu GeForce, nema šanse da bi je ikome posudila, bar ne prva 2 mjeseca. Zapravo, smatrala bi zločinom da me netko upita: aj posudi mi  GTX280 na 2 dana. 

Nama prođe toliko hardvera kroz ruke i to uvijek novog, tako da je zapravo nestao onaj osjećaj "uzbuđenja" oko nove komponente... moram priznati - nažalost.
 Ma ne zbog nove komponente samo tako, nego zbog toga što je to snaga reda 1 teraflop samo tebi na raspolaganju. Ako znaš pisat shadere, a koliko sam skužila ti znaš, imaš maleno osobno superračunalo na raspolaganju. Današnja arhitektura grafičkih kartica je takva da se ta snaga može skoro u potpunosti iskoristiti, ja već neko vrijeme promatram kako se grafičke kartice ubrzano razvijaju i to ne samo po snazi nego po tipovima naredbi i poslova koji se na njima mogu efikasno izvršavati i mogu kazati da su ove kartice puno više nego što se na prvi pogled čini.
17 godina
neaktivan
RE: BFG GTX280 OC vs ASUS 3870x2

Cijena je pala, naravno, kao što i 3870x2 košta 2500, a ne 3800kn...

@manic

asm - like shadere od prije 5 godina:D a i to zaboravio.

If it's sent by ship then it's a cargo, if it's sent by road then it's a shipment.
Poruka je uređivana zadnji put uto 24.6.2008 0:10 (naxeem).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice