Ati vtx4890

poruka: 9
|
čitano: 999
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
vtx ati4890

Bok. Kupio sam karticu ati vtx4890 a prethodna kartica koju san ima je bila geforce gt8800. Po svim forumima san čita da je ova 15 pa čak negdi i do 30% brža u odnosu na 8800, medjutin kada san je stavia u komp sasvin druga priča, nisan dobia niti 1%. Imam abitovu ploču staru 3 godine [ubite me sada neznan model napamet], 4 gb rama na 533mhz, spomenuta grafička, dual core Athlon 5200+, HDD sata WD500 blue.  Da li ja triban nešto minjat tipa memoriju bržu ili proc, guši li je nešto?j Nije mi qjaro zašto je ovako spora?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: vtx ati4890
Hedrick kaže...

Bok. Kupio sam karticu ati vtx4890 a prethodna kartica koju san ima je bila geforce gt8800. Po svim forumima san čita da je ova 15 pa čak negdi i do 30% brža u odnosu na 8800, medjutin kada san je stavia u komp sasvin druga priča, nisan dobia niti 1%. Imam abitovu ploču staru 3 godine [ubite me sada neznan model napamet], 4 gb rama na 533mhz, spomenuta grafička, dual core Athlon 5200+, HDD sata WD500 blue.  Da li ja triban nešto minjat tipa memoriju bržu ili proc, guši li je nešto?j Nije mi qjaro zašto je ovako spora?

zasto ljudi trose vrijeme na pisanje hard diska,kada ona jednostavno nema nikakve veze s fpsom ili brzinom u igri.Sretno s problemom

www.gamevirt.co.cc Raj za gamere
16 godina
neaktivan
Hedrick kaže...

ovo ti je klasičan primjer kad je procesor usko grlo u konfiguraciji,ovaj tvoj proc nema(čitaj NEMA)dovoljno snage da hrani tu grafu tako da češ morat kupit novi proc a i matičnu.-----to ti je odgovor

Duh Sveti....
17 godina
Hedrick kaže...

ovo su ti uska grala tvoje konfiguracije... nebi bilo lose da navedes koje napajanje imas...

rapidshare premium and warez-bb user
17 godina
Hedrick kaže...

Kao sto je rečeno, evo reći ću ti jedan moj primjer, imao sam Ati Radeon HD4670 procesor Intelov E8400 (jedan od najjacih dualaca 2x3.0 Ghz),... i nabavio sam monitor T220 (znači 22" inča) i kad sam nabavio procesor Intelov Q9550 (4x2.83Ghz)  u nekim igrama tipa Call of Duty 2 sam hvatao 333 fpsa dok prije na manjem monitoru i rezoluciji (1680x1050 nasuprot 1280x1024) sam rjetko hvatao toliko da je stabilno, osim u toj igri u Call of Duty 4 sam također imao dosta vise fpsa nego prije bez obzira sto je ta grafička prilagođena za manje monitore, manja propusnost.

Dakle moreš zaključiti da nije uvjek kupnja jače grafićke znači veće performanse u igrama nego i kupnja procesora.

Naravno ja sam izatoga nabavio HD4890 (900 mhz Edition).

Sto se HDD tiče on neutječe previše na performanse, sve je dobro samo dok nije stari utor.

Without signature
16 godina
neaktivan

los procesor za tu grafu...promijeni proc i sve bude ok....evo proc dobar za tu grafu 3 jezgre,6MB cache

http://www.adm.hr/product_info.php?cPath=258_217_256_215&products_id=7654

15 godina
neaktivan
Ati vtx4890

za kura# jaka grafa kad je proc slab....probaj clockat

EDIT: nemoš clockat ram ti je prespor

Chuck Norris se ukaza Gospi!
Poruka je uređivana zadnji put sri 27.1.2010 15:43 (dr. zlo).
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
RE: Ati vtx4890
dr. zlo kaže...

za kura# jaka grafa kad je proc slab....probaj clockat

ma što mu znači to clockat,dobil bude malo(skoro nič)a možda još nešto sprži,najbolje nova mbo i proc

Duh Sveti....
15 godina
neaktivan

Enermax 500W, polovno al radi :D.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice