ATI Radeon HD 4870 X2

poruka: 46
|
čitano: 22.175
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
ATI Radeon HD 3650 ,512MB AGP

IMAM ISTI PROBLEM ALI KOD MENE NECE UCITAT KARTICU PROBO SAM U BIOSIMA SVE NASTELO NECE A KADA STAVIM  STARU OCE A KARTICA JE NOVA JEBO SAM IM MAJKU U DUCANU KAZE DA SLJAKA KOD FRENDA SLJAKA  NA PLCI A KOD MENE NECE IMAM 2 GIGE GORE I STVARNO TREBAM POMOC KAZE MI JEDAN LIK DA MORAM FLESATI PLOCA A NEMAM POJMA FLESATAJDE DECKI POMOZITE MOLIM VAS

pomozi te mi

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: ATI Radeon HD 3650 ,512MB AGP

Moraš prvo skinuti sa neta novi bios točno za tvoju ploču ali na flopy ili na memory stik koji je formatiran u fat 32 jer bios neće prepoznat NTFS.

Bilo bi dobro da komp prikopčaš na UPS jer nedaj Bože da nestane struje dok flešaš, ode ploča.

Uzmi knjigu od matične (dobio si ju uz matičnu sigurno) i obično na kraju knjige piše postupak flešanja.

Da je novija ploča mogao bi jednostavno iz windoza flešat, ovako ćeš sigurno morat iz dosa.

Strogo se pridržavaj postupka iz knjige i to je to. Ne mogu ti više pomoć jer nije za svaku ploču isti postupak, pa probaj nać nekoga tko je to već radio ako ti ne bude jasan prikaz iz knjige. SRETNO!

17 godina
neaktivan
trebampomoc kaže...

IMAM ISTI PROBLEM ALI KOD MENE NECE UCITAT KARTICU PROBO SAM U BIOSIMA SVE NASTELO NECE A KADA STAVIM  STARU OCE A KARTICA JE NOVA JEBO SAM IM MAJKU U DUCANU KAZE DA SLJAKA KOD FRENDA SLJAKA  NA PLCI A KOD MENE NECE IMAM 2 GIGE GORE I STVARNO TREBAM POMOC KAZE MI JEDAN LIK DA MORAM FLESATI PLOCA A NEMAM POJMA FLESATAJDE DECKI POMOZITE MOLIM VAS

Vidim da si novi i da nisi upoznat s pravilima foruma. Ne smiješ pisati velikim slovima to se smatra deranjem.Osmijeh
ASUS P5Q DELUXE, NVIDIA 9800 GX2, INTEL CORE 2 DUO E8500 @ 3,5GHz, CORSAIR DOMINATOR 2X2GB, CORSAIR HX620 W, SEAGATE BARRACUDA 320GB, WINDOWS VISTA ULTIMATE SP1.
17 godina
RE: ATI Radeon HD 4870 X2
bajic kaže...
 Istina a to kaj 4850x2 ima 5 fejmova manje od 295 nije nis naspram cijene... LOL jos kazu da ce bit jeftinija a ono dođe 2x skuplja XD ja ostajem pri atiju.. tih 5 fejmova nam nis nece puno pomoc...
 nvidija je tu sad best buy...
 gdje je nvidia BESTBUY? LOL
Konfa: athlon x2 5000+ BE @3,0Ghz / HD4870 2D(300,250)- 3D(780,950) / 2x2GB kingmax 800MHz / corsair TX650W / WD 6400AAKS blue edition / Pioneer 215-DBK / ASUS M2N-privremena/ logitech x-530 LAPTOP - ACER 5630G ( t5800, hd3470,2GBram ,320GB hdd) MSN- drazen016@net.hr
16 godina
Hyperion kaže...
 gdje je nvidia BESTBUY? LOL
 U pretjerivanju sa cijenom, ja ovu moju 8800 gts pretprošle godine u 12 mj. platio 2000 kn a objektivno gledajući grafa ne vrijedi toliko. Šteta što ATI tada nije imao konkurentnije grafe jer bi definitivno uzeo ATI.
C2D E6550,Abit IP35-E, 2 GB Kingmax(800 Mhz), 8800 GTS 320 MB, WD 400 GB, Philips 200 WS
16 godina
neaktivan

Evo mene ovako imam  as-rock plocu P4i65GV  to je model kao sto sam reko graficka radi kod frenda ali na mojoj ploci nece joj narode nemojte kupovati u DISKONT24 jar kao garancija traje nesto sitno a imaju svoja sjebana pravila tam a nema veze nabijem ih .. ovak samo ak vam se da objasnit sta trebam skinut i sta trebam napravit jer nisam maher ko vi e zato molim vas pomozite jer ove rijeci ne kuzim te informaticke da kuzim nebi nista zico zato ak vam se da...hvala

pomozi te mi
16 godina
neaktivan
ATI Radeon HD 3650 512 agp

e imam jedan problem narode moj neka  mi netko pomogne imam ati hd3650 512  agpigram recimo crysis igram i igram i onda nestane slika i moram restarta pc i to me jebe non stopi ne samo tu igru i ostale imam  konfiguraciju od pc je 3.0GHZ,3gige rama  i tu graficku i maticna je asus p4c800/p4800series znaci sta sam sve poduzeo 5 puta razliciti windowsi i drugo napajanje  a kad kod frenda stavim na pc njemu sjaka bez beda samo meni jebe ko da me neko prokleo molim vas pomozite e da prije i stekala mi je slika pa se smrzne a sada mi se zacrni ekran strasno javite mi prek foruma ili prek msna pomozite evop adresa :adrianpartyboy@live.com javite ak imate nesta pametno da napravim!!!!!!

pomozi te mi

0 0 hvala 0
17 godina
RE: ATI Radeon HD 3650 512 agp
trebampomoc kaže...

e imam jedan problem narode moj neka  mi netko pomogne imam ati hd3650 512  agpigram recimo crysis igram i igram i onda nestane slika i moram restarta pc i to me jebe non stopi ne samo tu igru i ostale imam  konfiguraciju od pc je 3.0GHZ,3gige rama  i tu graficku i maticna je asus p4c800/p4800series znaci sta sam sve poduzeo 5 puta razliciti windowsi i drugo napajanje  a kad kod frenda stavim na pc njemu sjaka bez beda samo meni jebe ko da me neko prokleo molim vas pomozite e da prije i stekala mi je slika pa se smrzne a sada mi se zacrni ekran strasno javite mi prek foruma ili prek msna pomozite evop adresa :adrianpartyboy@live.com javite ak imate nesta pametno da napravim!!!!!!

Nemoš na tom igrat crysis... Slab proc i grafa.

Stavi novi agp fix. Inače su ti driveri za agp kartice novije generacije problematični jako.

MSN - drazen016@net.hr , e-mail novi - drazen018@email.t-com.hr
16 godina
odjavljen
trebampomoc kaže...

'Smanji' rezoluciju i shadere...

To je 128bitna kartusa. Cak i ova moja prahistorijska 256bitna kasljuca dobrano (sta's kada igram samo rom, kada ulovim vremena), ako 'shadere' ne smanjim, a onda se izgled igrice bitno mijenja.

17 godina
Mrgud Veliki kaže...
trebampomoc kaže...

'Smanji' rezoluciju i shadere...

To je 128bitna kartusa. Cak i ova moja prahistorijska 256bitna kasljuca dobrano (sta's kada igram samo rom, kada ulovim vremena), ako 'shadere' ne smanjim, a onda se izgled igrice bitno mijenja.

On ima sigurno pentiuma 4 3,0GHz single core, a ti imaš core 2 duo e4500.

MSN - drazen016@net.hr , e-mail novi - drazen018@email.t-com.hr
15 godina
neaktivan
ATI Radeon HD 4870 X2

hebena grafa.. ja bi takve   bar 2!!! al neda zena da kupim kilovatno napajanje..hehePlač

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
ATI Radeon HD 4870 X2

care sve sam probo navodno sam cuo da mi mozda treba chipset novi da stavim od intela a da ovaj stari maknem a rezolucija je 1025 puta 700 i neka neznam  napamet

ak uspije taj chipset onda je dobro ak e hitit cu sve kroz prozor to je 100 posto

pomozi te mi

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
ATI Radeon HD 4870 X2

jos nekaj frend ima isto agp plocu i igra crysis super bez stekanja cak sam mu posudio graficku i super radi i ne trepete slika ili da blokaznaci nije do rezolucije i napajanje nekaj je ali neznam kaj

pomozi te mi

0 0 hvala 0
16 godina
trebampomoc kaže...

... navodno sam cuo da mi mozda treba chipset novi da stavim od intela a da ovaj stari maknem...

Iznenađen

Jedino mozes staviti nove chipset drivere, a ne novi chipset. Novi chipset = nova maticna ploca. Za tvoj P4 ta ploca koju imas je jedna od najboljih, pa zaboravi tu opciju.

Niti mjenjanje (update) chipset drivera nece ti puno donjeti.

Jednostavno - tvoja konfiguracija je preslaba za Crysis

16 godina
neaktivan
ATI Radeon HD 4870 X2

Muro bez ljutnje frend igra na p4 i ne steka on ima as rock a ja asus ista konfiguracija sam sto je on kreten ne kuzi se u pc ja se malo otvorio sam njegovu stranicu i svoju sve isto osim napajanja on ima 300w a ja imam 500 i sada sam stavio gore nazad chiftec 360 super napajanje bolje od ovog MS 500w  ja ti kazem care svi briju da je slabo uopce nije ne vrti se ko 2 core ali ipak je 3.0ghz ga vrti i cak jos sam opet probo prek njegovog pc igrat igru sa svojom grafickom hd 3650 i roka ga bas ok sam mene jebe ta graf na pc a sve stabilno radi svi kazu agp fix i te brije sve sam probo kuzis a kaj cu moram skinut driveri i vidit  ak sljaka to ce biti super jel kad igram crysis ili neku staru igricu ali bas prastara stane slika i moram restartat ili se dogodi da mi zacrni slika e sada cemo sve vidjet a necu odfurat pc na servis jer su i oni malo mutavi briju da sve znaju a nemaju pojmaosim vas ekipa sa foruma i ostali maheri a ne ovi iz ducana ko se urijedio uvrijedio ne dirame uopce javim se jos ak sta se dogodi pozzzz

pomozi te mi

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
ATI Radeon HD 4870 X2

e sorry napiso ti krivo ime ja muro a mauro si stvarno sorry evo vam info o mojoj ploci pa skicnite malo                                                                                                        http://www.asus.com/Product.aspx?P_ID=DYt1Et9MlBChqzLb

pomozi te mi

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice