ATI Radeo x1650 - savjet

poruka: 7
|
čitano: 1.086
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
ATI Radeo x1650 - savjet

Dakle na svoju kramu od 1.6 GHz i 2 GB DDR-a sam ugradio x1650 cisto da bi moga igrat FM 2010 jer inace igre ne igram! Problem je u tome sto kad pokrenem igru nakon sto dođe do 3d dijela sve bude OK par minuta a onda se sve smrzne! To je u Windows xp! U W7 se ne smrzava ali sve je malo sporije jer mi na moj žgoljavi sistem ne paše baš W7. Mislim da nisu driveri problem,  provao sam i nove i one koje sam dobio s karticom prije godinu dana uvijek isto! Pada mi na pamet da nije do napanja, imam neko jeftino MS napajanje od 400W ali sam nakon malo pretrage na googleu saznao da mu je realna snaga 165 W, tako da bi možda trebao sebi kupiti novo!

Unaprijed se zahvaljujem na svakom vašem savjetu!

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: ATI Radeo x1650 - savjet

Taj njihov 3d prikaz utakmica je jako loše optimiziran, mislim da to ne možeš vrtit na svom kompu kako treba iako zadovoljavaš minimalne zahtjeve. Prijatelj koji ima sličnu konfu kao što je tvoja ima iste probleme samo što se njemu ne smrzava nego je ultra sporo. Možda je u međuvremenu izašao i neki patch koji bi to malo popravio.

Meni niti nije baš nešto taj 3d i mislim da će proći još godina-dvije prije nego usavrše to malo, odgledao sam jednu tekmu tako i vratio se na stari sistem.

15 godina
neaktivan
ATI Radeo x1650 - savjet

u svemu navedenom se slažem s tobom ali provao sam igrati i World snooker Championship 2004 i isto se događa pa cak i miniclipove igre...igram ih 2-3 min i onda se kompjuter smrzne!

Uvjeren sam da je problem hardverski i to pretpostavljam da se radi o napajanju ali evo od vas tražim drugo mišljenje!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

a jel ti grafička ima pasivno hlađenje ili aktivno? probaj očistiti hladnjak...

Life taker and heart breaker
15 godina
neaktivan

vec jesam al nista...

15 godina
neaktivan

evo još samo jednom da upitam, dakle, sta mislite vrijedi li provat s novim napajanjem!

15 godina
neaktivan

Problem riješen...umijesto da ostavim default ja sam Avirin scan namjestio da skenira apsolutno sve, između ostalog i igre, danas sam reinstalirao cijeli sistem i scan ostavio na default i sve radi ko sat iako bi sve jedno moao nabaviti novo napajanje Hvala svima na savjetima!

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice