Ati, Nvidia driveri problemi

poruka: 5
|
čitano: 1.018
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Evo ovako pitanje cisto me zanima dali se nekome dogodilo nesto slicno u zadnje vrijeme.

Posjedujem Ati 4670... radila je savršeno godinu dana sve dok nisu izasli novi driveri "onda novi" jer je proslo dva mjeseca radi se o verziji 10.1 nakon

instalacije dotičnih drivera pregoraila mi graficka... naravno u igri Cool ME2

Jel imao netko slicnih iskustava... citao sam malo po netu o tome frend mi poslao link jedan pa si procitajte malo i pazite pozzz svima!!!

Life suck's and then you die.....
Poruka je uređivana zadnji put pon 8.3.2010 12:27 (asasi).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Do nedavno nisam znao ni za nvidiu da ima takve probleme, a sad još kažeš da ti ati pregorio zbog driveraIznenađen. Zaista ne vjerujem da su driveri u pitanju. Neznam apsolutno nikog sa takvim slučajem, pa čak ni u najdaljoj povijesti. Meni svi novi driveri rade bez greške. Uglavnom žao mi je zbog grafeNamigiva

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Ati, Nvidia driveri problemi

Ma nije do grafe dobio sam ja novu pod garancijom je bila nego cisto me zanimalo... komp i napajanje sve radi savršeno nikakvih problema do sada nisam imao... susreo sam se sa svime i svacim...

al eto sve je radilo savršeno dok nisam instalirao nove drivere bio... pa me cisto zanimalo dali je jos netko imao problema te prirode :)

Poruka je uređivana zadnji put pon 8.3.2010 12:44 (asasi).
17 godina
asasi kaže...

Ma nije do grafe dobio sam ja novu pod garancijom je bila nego cisto me zanimalo... komp i napajanje sve radi savršeno nikakvih problema do sada nisam imao... susreo sam se sa svime i svacim...

al eto sve je radilo savršeno dok nisam instalirao nove drivere bio... pa me cisto zanimalo dali je jos netko imao problema te prirode :)

Pregorila ili otišla memorija?

Da nisi napravio kratki spoj nekak... Neznam kak bi driveri mogli spržit karticu osim ako nije sličan slučaj kao kod nevidije tj. da ti se vent na grafičkoj vrtio na najmanjim okretajima dok si igrao mass effect 2 -> GECRK

MSN - drazen016@net.hr , e-mail novi - drazen018@email.t-com.hr
16 godina
neaktivan
Hyperion kaže...
asasi kaže...

Pregorila ili otišla memorija?

Da nisi napravio kratki spoj nekak... Neznam kak bi driveri mogli spržit karticu osim ako nije sličan slučaj kao kod nevidije tj. da ti se vent na grafičkoj vrtio na najmanjim okretajima dok si igrao mass effect 2 -> GECRK

ma no nikakv kratki spoj iskreno malo sam glupo napisao prvi post u zurbi... ubiti ovo sto si napisao da nije do okretaja ventilatora zbog drivera na to sam mislio.... a u krajnjem slucaju ko ce ga znat pa sve ima svoj rok trajanja :)

Poruka je uređivana zadnji put pon 8.3.2010 15:43 (asasi).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice