ATI HD 5870 vijesti

poruka: 45
|
čitano: 8.122
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: ATI HD 5870 vijesti

zaleti se do austrije stari moj i nabaviš ga za oko 2000 kn gutaa vam novce adm i takve "jeftine" trgovine koje uzmu 60% cijene sebi u džep malo da se potrudite

17 godina
protjeran

Tnx al sam ipak odlučio nastaviti sa 4870- tjeram ja dalje staru ragu do bolaxD

Polly wants a cracker-think I should get off of her first
17 godina
ATI HD 5870 vijesti

Mama mia.Pa ovo je strasno.Ne da kartice deru,nego peruu :)

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
protjeran

Jel ima gdje usporedba sa GTX 295

Pala bomba u rodilište. Sad ima duplo više djece. /////// Vrijeme je relativan pojam. Zavisi sa koje strane WC-a se nalaziš.
16 godina
neaktivan
ATI HD 5870 vijesti

Ma ja bi pricekao nvidijine kartice, onda ce se vidjeti gdje tko stoji i na koju stranu treba ici. Ako su ovi rezultati tocni i nisu fake, nije lose.

“Let’s put a smile on that face!” xfire - gabrielgraysylar
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
ATI HD 5870 vijesti

Šta su izašle?

?????????????????????????????????????????????????????

Punk's not dead!!!!
Poruka je uređivana zadnji put uto 15.9.2009 20:48 (doctor_crash).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
APazinjan kaže...

ATI Radeon HD 5870 =  od -25% do +95% vs. GTX 295 (AA 2x/8x, AF 8x/16x), link na cijeli članak, a izgleda da će i slabije verzije rv870 biti dostupne vrlo skoro - link.

Evo i video sa Cryengine-om 3 na novim Radeonkama -

(isprike ako je već netko stavio). Čini mi se da je taj Radeon i jači od onih prvi glasina (2,2 teraflopsa).

A man will rise, a man will fall, from the sheer face of love, like a fly from a wall, it's no secret at all.
17 godina
The_Goc kaže...
APazinjan kaže...

ATI Radeon HD 5870 =  od -25% do +95% vs. GTX 295 (AA 2x/8x, AF 8x/16x), link na cijeli članak, a izgleda da će i slabije verzije rv870 biti dostupne vrlo skoro - link.

Evo i video sa Cryengine-om 3 na novim Radeonkama -

(isprike ako je već netko stavio). Čini mi se da je taj Radeon i jači od onih prvi glasina (2,2 teraflopsa).

Da ima 2,7TF-a, i veći takt nego očekivani. Ipak toliki takt na toliki broj shadera, a hd4870 je muku vukla sa zagrijavanjem na 750MHz taktu i duplo manje shadera.

Takt shadera kod ati-a je indetičan taktu jezgre.

MSN i e-mail - drazen016@net.hr
16 godina
ATI HD 5870 vijesti

Sad me interesira hlađenje, poznato je bilo da su se prve referente 4870 dosta grijale.

Ima li tko kakve informacije ?

Proud Member Of :: | RevTT | TL | IPT | Waffles.fm | TVT.ro | THR | YUWABits | ::
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
BORG kaže...

Sad me interesira hlađenje, poznato je bilo da su se prve referente 4870 dosta grijale.

Ima li tko kakve informacije ?

Onaj omega koji uređuje sobitzu.net veli da su navodno tihe,ali dali su hladne to samo u amd-u znaju.

Čim se onima koji su testirali eyefinity na 6 monitora nije rušila(bsod,restart) sa stock coolerom i nema negativnih dojmova čini se da je dobro.

Za HD4870 i HD4850 su odmah rekli da se pregrijavaju.

17 godina
ATI HD 5870 vijesti

Nisu hladne,ali su bogami vruce.376W TDP na 5870 x 2.A obicna je oko 320W TDP.Ako izbace ovakve nabrijane i vruce kartice,ima da skvice i pucaju k'o kokice nakon par mjeseci.Zato one rezultate uzmite sa zrncem soli jer ce ocigledno morati sniziti taktove da smanje zagrijavanje.Ako uzmemo u obzir da su katice 40 nm

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
ATI HD 5870 vijesti

nista kaj se neda rijesit sa home made hladnjakom promjera 24 cm sa 38 bakrenih cijevi...

djevice,padobranci mineri griješe samo jednom!Postao sam ateista;ubili su boga u meni...
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
ATI HD 5870 vijesti

a što ti meni hrvatskafarkasevec daješ minus kao ja govorim neistinu daj si molim te lijepo uspordi cijenu npr phenom II X4 965 u adm i u austriji pa pričaj nešto ...u adm dođe 2000 kn ... dok je u austriji po 1050 kn pa si ti misli tko tu koga krade i to govorim u dućanu običnom bez pdva jer naravno ne plaćaš njihov pdv...

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.

0 1 hvala 0
17 godina
Romano kaže...

Nisu hladne,ali su bogami vruce.376W TDP na 5870 x 2.A obicna je oko 320W TDP.Ako izbace ovakve nabrijane i vruce kartice,ima da skvice i pucaju k'o kokice nakon par mjeseci.Zato one rezultate uzmite sa zrncem soli jer ce ocigledno morati sniziti taktove da smanje zagrijavanje.Ako uzmemo u obzir da su katice 40 nm

WTF? Obična Hd5870 ima TDP od 186W trun manje od hd4890. I potrošnju će snizit raznim optimizacijama i možda prčkanjem po čipu, pcb-u da bi dobili 300W TDP na x2 kartici.

jest da su 40nm , ali to ima 2 milijarde tranzistora.

55nm : 956milijuna tranz / 40nm : 2,1 milijarda tranzistora

I rekli na fudzilli da bi snižavanjem taktova snizili samo 30W, a šta sa drugih 46W?

16 godina
neaktivan
ATI HD 5870 vijesti

EY LJUDI!

danas sam malo prosurfal i otišel na adm...

e tamo piše ati 5870 1gb gddr5 2800 kn???????

WTF???

Kaj se može kupit????

Poruka je uređivana zadnji put ned 4.10.2009 16:24 (Cheezl).
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice